Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Finanšu ministrija un VID veidos uzticamo uzņēmēju sarakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvietis vulgaris
L
Dīvaini gan - kā balvu "labajiem" uzņēmējiem ministrs piedāvā ātrāku PVN atmaksu un mazāku adminstratīvo slogu. Sadalīt labajos un sliktajos, izsniegt konfektes un pārējos sodīt tāda padomju laiku domāšana. Gribētos zināt uz kāda pamata uzņēmēju nauda tiek turēta valsts maciņā, tādejādi bremzējot eksportu?????Šis kungs nesaprot, ka valsts kontos iesaldētā, uzņēmējiem piederošā, nauda katru gadu rada vairākus simtus miljonu negūto peļņu. Kā Latvija ar šādu nodokļu atmaksas praksi plāno konkurēt ar citām valstīm kur eksportētājiem valsts piešķir īpašu labvēlības statusu?????
Ministry of Truth
M
''Finanšu ministrs Andris Vilks norādīja, ka FM un valdība valdība viennozīmīgi dod priekšroku nodokļu iekasēšanas uzlabošanai nevis nodokļu celšanai.'' Vārdi un darbi tūliņ pašķiras.
Nu u uu
N
Nu un ko tas mainīs- saliks tagad labos draugus labajās zeķēs un Lielie oligarhi atkal apies likumus :) Kur var iepazīties ar tiem labajiem uzņēmumiem.
Trahtenbergs
T
nu ja mums ir teju 40 % eenu ekonomikas , tad vajadzeetu buut mazaak par pusi no uzņeemeejiem , kautgan jaareeķina no apgroziijuma , viens groza miljonus melnaas naudas ( Hartmanis ) a cieš liels daudzums mazo uzņeemeeju , kuriem liidz miljonam apgroziijuma gadasa , es reeķinu mazajos liidz miljonam , jo ir haizivis ,kuras groza 10 ļimonus un vairaak.... vaardsakot KNABam un finanšu policijai ir ko ņemties , bet, (ar uzsvaru kaa saka Godmans) , kameer mums blakus premjeam seedees smagajos noziegumos apsuudzeetais , labuma nebuus ...
zvirbulēns
z
Pēc pilotprojekta noslēguma ir paredzēts radīt sistēmu, kurā uzņēmumi, kas ir pierādījuši savu izcilību attieksmē pret valsti, no valsts puses saņem īpašu attieksmi un pretimnākošu sadarbību. ------------------------------- Kāds murgs! Valsts attieksmei pret visiem jābūt vienādai, to paģēr LR Satversme, sadalīt attieksmi, piedodiet, ir kas prātam netverams!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas