Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Flikam ­- astronomiska alga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Produkts
P
Kam šai valstī var ticēt, ja saeimai, valdībai, tiesu varai, policijai ir viens dievs- nauda.
JB
J
Fliks jau gadiem atpakaļ skaļi deklarēja ka viņam dzīvē ir viens mērķis - būt miljonāram pirms viņam paliek 40 gadi. Laikam saprata, ka to mērķi sasniegt Latvijā būs daudz vieglāk nekā dzimtajā Vācijā, kur noteikumi godīgāki, un tauta sevi nejautu tā slaucīt.
Karo
K
Šlesers ir jātiesā par valsts naudas izsaimniekošanu.
tonijs
t
Atgādināšu, ka joprojām nav skaidrs, kur Fliks ņēma naudu akciju iegādei, jo vēl dažas dienas pirms darījuma apgalvoja, ka viņa kontā tādas naudas neesot. Tā kā viņš savu naudu nav maksājis, tad arī nekādus zaudējumus necieš.
aploksne
a
Nez vai Pujātam un Vanagam nevajadzētu izteikties par savas mafijas ģimenes vērtībām... Ak, jā, vēl jau mazliet jāpagaida - tantiņām varēs smadzenes skalot, kad vēlēšanas būs tuvāk.
aijai
a
Atgādināšu, ka puse Air Baltic pieder Flikam un viņš šobrīd cieš tikpat lielus zaudējumus, kā mēs visi.
Re!
R
Tāpēc jau Šlesers pēc lecīgā paziņojuma aiziet no Saeimas, veicīgi pārdomāja, jo tur ir lielākas iespējas jaukt gaisu! Nožēlojamais!
aija
a
Ryanair boss nav tikai boss. Viņš ir īpašnieks un tā kā uzņēmumam ir liela peļņa, viņš no tās var atļauties paņemt sev algu. Nodokļus arī viņš maksā, cik zināms. Atgādināšu, ka Air Baltic strādā ar zaudējumiem un mēs visi ar saviem nodokļiem Fliku sponsorējam.
aija
a
Vai pareizi sapratu, ka nav maksājis nodokļus nevienā valstī? Ar tādu algu? Tā jau ir īstā krāpšana. Viņu jāatstādina no amata, nav ko iedzīvoties uz Latvijas valsts rēķina.
Nu gan -x
N
Kādus te attaisnojumus meklēt!? Ne jau Fliks vienīgais! Gadiem valsts tiek slaukta, valdības mainās, partijas barojas un pat nav neērti skatīties sabiedrībai acīs, bet vēl cenšas pamācīt, kā pareizi dzīvot. Tā nedrīkst palikt, cilvēkiem jācīnās par savām tiesībām!
x
x
alga nesameeriiga, lai gan pieljauju, ka tur ne tikai alga ir, bet veel kaut kas (tajaa juulijaa). te gan pats fliks vainiigs, ka neizskaidro. tagad Gerhards varees ar vinju nodarboties, ja vien nav nosleegts darba liigums kaa LDz, kur milziigas kompensaacijas :))) P.S. tomeer saliidzinaat flika algu ar baraku obamu bija ljoti liels sviests. tikpat labi var pateikt, ka zaales piipeetaaja piedzina no valsts 2x vairaak naudas nekaa cilveeki, kas reaali cieta Talsu tragjeedijaa. tiiraakais populisms :(
t
t
man patīk flika gājiens
valstisks blēdis
v
Ryanair bosa Michael O"Leary gada alga ir $505,000...
mjā
m
laikam tomēr daļa flika algas izkūp mākoņos
@
@
Fliks latviski runā tekoši. Jautājums būtu - vai viņš tā varētu atbildēt presei Vācijā un kādas būtu sekas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas