Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Fliks tiesas spriedumu pildīs, taču amatpersonas deklarāciju neiesniegs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bimbam
b
Varbūt, ka LV iznāktu lētāk šo kungu atlaist ar kompensāciju, nekā maksāt nesamērīgu algu, un lieta darīta!?
ooo
o
Cietumā atvērto durvju diena, no 30.decembra līdz 2. janvārim.
@
@
Viņš ir Privātpersona...kompānijas līdzīpašnieks...vai tad privātīpašnieks var būt valsts amatpersona? Tad jau jebkuras firmas īpašnieku var noteikt ar tiesas lēmumu,ka viņš ir valsts amatpersona..... Manuprāt te ir dziļākas saknes..grib Flks novākt un pievākt viņa daļas kompānijā....
ezis
e
Es šo tipu atbrīvotu no amata un nogādātu līdz Vācijas vēstniecībai un tur arī atstātu, lai paši tiek galā ar savu avantūristu. Apnicis jau skatīties uz tām viņa izākstībām.
vērtētājs2
v
Skaidrības labad papildinu. TIESAS spriedumā ir aprakstošā daļa,tad seko motīvu daļa,kurā tiesa izklāsta,savu redzējumu,izvērtē pierādījumus un var arī paprātot,kas tiesas (nevis likuma)prāt,varētu būt valsts amatpersona.Tālāk seko sprieduma rezolutīvā daļa,ko "tiesa nosprieda".Par Fliku vajadzētu tā: "tiesa nosprieda ,ka Fliks ir valsts amatpersona."Taču tāda sprieduma nav!!! Bet likums Fliku par VALSTS amatpersonu nenosaka.
vērtētājs
v
Varētu nekomentēt, taču VID kareivīgums un atsaukšanās uz tiesas sprieduma motīvu ir tik juridiski analfabētiska,ka nespēju klusēt. Pirmkārt,noteicošais ir likums,nevis sprieduma motīvu daļas prātojumi. Otrkārt, Fliks nu nekādi nav VALSTS amatpersona,to taču VID zina, Kāpēc šī VID ākstīšanās? Tiešām kauns lasīt šito VID voluntārismu un nihilismu!
reality
r
Būtu farss smieklīgs, ja ne realitāte skarbā - falšā demokrātija, kad pat sīka amatpersona var atklāti nepildīt tiesas lēmumus - un pasūtīt ministrus/vadītājus 'pāris mājas tālāk'. Latvija ir brīva valsts ( jebšu te kādi 'okupanti' reālie saimnieki ? )
janiks
j
Galīgi garām. Kāds Šlesers. Tam vispirms skola jāpabeidz. Ar krievu un draudzību tā uzmanīgāk jaunieti.
janiks
j
Nu riktīgs farss. Gerhards arī vecis. It kā pats nebūtu galvenais priekšnieks. Komentē kā bērnudārznieks.
KAMPĒJCŪKA
K
KAMPĒJCŪKA , VISA NAUDA JAU IR OFŠOROS
Aivars
A
Vacu avanturistam laikam gribas pasedet latviesu cietuma,nu neliegsim vinam to iespeju!!Zolidu kompaniju ari uz to laiku varetu salasit!!
skuķis
s
Avantūrists tiešām ir flika īstais apzīmējums. Šīs personas uzvedība tiešā veidā norāda uz mūsu valsts pārvaldes aparāta sasmakušo darbību. Kurā ES valstī šis darbonis varētu vēl tā izvērsties un vēl nekaunīgi paziņot, ka nepildīs uzliktās saistības?? Nekur! Viņš ''naturāli'' uzspļauj virsū mūsu likumdošanai, skaidri apzinādamies, ka viņam par to nekas nedraud. Viņš taču redz, kas te notiek...kas te par ''šeptmaņiem''
viedoklis
v
Viens vācu avantūrists varbūt uz to ir gatavs? Latvija joprojām ir lielu iespēju zeme - ja šāds avantūrists dažu gadu laikā kļust par miljonāru valstī, kur nav ne zelta, ne dimantu, toties korumpēta valsts pārvalde.
!
!
Diez, kā būs vienam vācietim, izjust kritumu no krēsla un nonākšanu draudzīgas kameras apskāvienos? Nebūs visi iespējamie šoki vienlaikus?
Arturs M
A
Tas Fliks finālā būs pliks,kā baznīcas žurka,kā Birkavs,tad Jūs redzēsiet! Kretīns!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas