Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Fliku no amata var atbrīvot tikai viņa paša īpašumā esošā firma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tax-mans
t
Vai Sīpoliņa k-gs izskatās manāmi apjucis?
t
t
ceri vien par zaglīgo jaunupu vai āmurgalvu kristovski- NEKAD
KSV
K
Ne jau Fliks vainīgs,bet augstākie Latvijas valsts ierēdni,kas šā vai tā turpina VALSTS IZZAGŠANU. iESPĒJAMS,KA NOTEICOŠĀKIE DARĪJUMI ir bijuši ŠLESERA LAIKĀ.
KSV
K
Ja Fliks sēdēs,tad arī Šlesers sēdēs,par valsts interešu nodošanu t.i. par valsts nodevību.Vai tiešām,to nodevības līgumu parakstījis Valsts Ministru kabineta Satiksmes ministrs Šlesers
Oga
O
Es tikai nesaprotu to sašutušo liekulību. Mani tā kaitina . Nu vai tad fliks vienīgais akcionārs, vaintad bez valdes ziņas visu šo laiku darbojās. pretīgi - drāž mūs visus, bet' drāzēji vēl tēlo nezinīšus . bet izdrāztie tagad iztaisās par sašutušiem. par vēlu pamodušies esiet ! Tā jums vajag.
VKK
V
Valstii 2 Valdi bet kaada jeega?
eksperts
e
Vienmēr akcionārs var pieprasīt šāda priekšsēža darbības izvērtēšanu un, ja tā kaitē kompānijai, tad viņu vienkārši atcelt. Var slēgt visādus līgumus, bet tie nevar būt pretlikumīgi, jo tad tie zaudē savu spēku.
piekritu
p
"likajam", joprojam nav noskaidrota Flika naudas izcelsme lidkompanijas iegadei. Viens ir skaidrs, ka vinam nebija tadas naudas. Pat tagad vinam atkal ir 15 miljonu kredits/parads.. Ka Krajbanka aizdot tadu summu vienam cilvekam, uz kadiem nosacijumiem. Flikam pat nav kapitala ko ieguldit kaa otram akcionaram, vins to aiznemas. Fliks ir macijies zagt un melot no draugiem Nagla un Slesera.
līkais
l
1. , negribam pazaudēt Fliku," teica A.Šlesers. jā, mēs gribam flicku Latvijas cietumā. 2. Vai kāds atceras, kā flicks čakarējās ar amatpersonas deklarāciju neiesniegšanu? Viņam tas neesot, redz, jādara, jo neesot amatpersona! Amatu atstājot, gan PRETĒJI VISAI LOĢIKAI iesniedza deklarāciju "amatpersonas darbību beidzot"!! Un tagad iesniedza arī pārējās, gan novēloti, jo laikam saprata, ka citādi būs jāsēž! savtīgs melis un krāpnieks! 3. kā vispār flicks tika pie naudas par ko nopirka 1/2 airbalta, vēl tagad NAV noskaidrots. Pat, ja saņēma 150-350 tūkstošus gadā, iekrāt 13 mio nevar. kas deva naudu? Uz kādiem nosacījumiem? Kādēļ valsts (VAIRĀKUMA akcionārs!!) kusli lien uz vēdera mazākuma akcionāra priekšā? Kādēļ neviens neatsēdināja šo lielummānijas apsēsto, kad tas paziņoja, ka AB ir PRIVĀTA lidsabiedrība AR VALSTS KAPITĀLU, nevis otrādi!?!?!? 4. kas beidzot pieķersies flicka finanšu darījumiem un to izvērtēšanai? Hei! Visi, kas grib vēlēšanām nopelnīt bonusus, - pie darba!! Jums BŪS tautas piekrišana un atbalsts, droši!!
Vienotības triumfs
V
Man patiess prieks, ka parādi bandītu un valsts izzadzēju atbalstītāju patieso seju - amorālu, rupju un mazizglītotu plebeju! ++++++++++++++++ Ak, nabaga izglītotais jenotiņš... Taisni apraudājos par tevi! Turpini vien savas jenotības rebes, Air Baltic tak SVF JUms uzlika pārdot par svietmaizēm.... Starp citu Flika kungs šodien atklāti ir pateicis, ka ne dumrovskis, ne gehādiņš nekādus pārmetumus viņam personīgi nav izteicis.... Tā ka turpini vien savas jenotības melno PR kampaņu...
rodzhers
r
es arī domāju ka tikpat kretīniski kā tika veikts solis nozagt BT ir jāpieņem likums un jānoņem fliks no valdes ar likumu
Viesulis
V
Man patiess prieks, ka parādi bandītu un valsts izzadzēju atbalstītāju patieso seju - amorālu, rupju un mazizglītotu plebeju!
hmm
h
Ja Fliks izdomātu padalīties pieredzē kādos kursos būtu interese tos apmeklēt.
Bezdievis
B
Tas tak katram skaidrs kurš bijušais Satiksmes ministrs ir atbildīgs. Daudz grūtāk ir tiesāt. Dakšas te neko nedos.
nodoklis
n
Vai beidzot kāds maita no valdības atildēs, kas ir atbildīgs par tādu "konstrukciju", ka Fliku var atbrīvot Fliks??? Vai tiešām jāiet ar dakšām ielās?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas