Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FM aicina pārskatīt treknajos gados apstiprinātos slimnīcu attīstības projektus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiepa
č
slimnieku menedžmentā un diagnostikā ir absolūts bardaks. Rindas, rindas, rindas. ------------------------------------------------- Ba rdaks ir tur, kur valsts kaut ko garantē. Privātajā sektorā, kā zobārstniecībā, aptieku biznesā, privātklīnikās viss daudzmaz funkcionē! Tādēļ jāļauj mūsu cilvēkiem nodarboties ar šo biznesu, kā tas ir šajā konkrētajā gadījumā, bet valstij nodarboties ar dotācijām maznodrošinātajiem, dot līdzfinansējumu pacientam, kurš nopērkot pakalpojumu atbalstīs arī uzņēmēju. Tagad- valsts garantētajām procedūrām un operācijām milzu rindas, ja gribi par skaidru savu naudu- lūdzu!, kaut rīt!
Ērglis
Ē
Bizness "po oranžavoj" :)
dudū
d
Veinbergs vienā no TV sižetiem stāstīja, ka Stradiņi paņēmuši 30 miljonu Ls kredītu, kuru ielikuši citā bankā uz procentiem. Kredīts domāts jauno korpusu celtniecībai.....bet.... kas saņem noguldīto miljonu procentiņus? Bļāviens, kas te vispār notiek?
Ērglis
Ē
Ko līdz pasaules klases medicīnas aparatūra, ja slimnieku menedžmentā un diagnostikā ir absolūts bardaks. Rindas, rindas, rindas... Bet būtu jābūt, ka var diagnosticēt problēmu trīs dienu laikā minimums. Tas arī atturētu ģimenes ārstus pieņemt dažreiz absurdus lēmumus. Kā arī VM beidzot izlabot šī gada kļūdu un samazināt kompensējamo medikamentu apjomu un palielināt kompensējamo diagnostikas apmeklējumu apjomu ģimenes ārstiem.
re nu
r
...re nu kā mazpamazītiņām atklājas ministres patiesie mērķi un nolūki un vēl: pavērosim e-veselības peripetijas un patiesos "ieguvumus" mūsu tautai... ai,ai,ai oranžais rudentiņis
čiepa
č
Re, kā tikko likvidētais Diagnostikas centrs jau atdots vienam "savējam". Tā teikt, vēl gluži silts. ------------------------------------------------ Bet tas taču teicami! Valstij vairs nevajadzēs uzturēt un par visu piķot! Privātie saimniekos un galvenais, FUNKCIJA PALIEK! Tas nozīmē, ka vērtīgā aparatūra strādās cilvēkiem. Valstij tik vien paliks, kā līdzfinansēt trūcigajiem izmeklējumus, bet bagātākie maksās paši. Vakar Stradiņš pa radio minēja, ka Kalvīša trekno gadu labā lieta ir pasaules klases medicīnas aparatūras iegādāšanās visā valstī.
max
m
Atkal izlīda blondās neglītenes āža kāja - naudu medicīnai izdīca, nu izradās vajag vēl - jauniem kredītiem
max
m
Atkal izlīda blondās neglītenes āža kāja - naudu nedicīnai izdīca, nu izradās vajag vēl - jauniem kredītiem
Berta
B
Re, kā tikko likvidētais Diagnostikas centrs jau atdots vienam "savējam". Tā teikt, vēl gluži silts.
Saule
S
Tātad VM un Stradiņu vadība domā, ka visa nauda izlietojama ierēdņu+slimnīcas vadības atalgošanai un nevajadzīgu krāmu pirkšanai vai celšanai un tam sekojošajam "otkatam". Un vēl brēc, ka pacientu ārstēšanai naudas gan neesot.Sorry, bet šāda "pašpietiekama" medicīna NEVIENAM NAV VAJADZĪGA!
Ērglis
Ē
Dievs saka "tev nebūs nogalināt". Nekādos un nekuros apstākļos. Tas ir grēks. Viņi ir jāsoda, bet sodīt mēs jau sen esam varējuši, tikai mums ir iestāstīts ka nevaram - ar vēlētāju balsīm. Ar godīgu attieksmi. Nedodot kukuļus. Neprasot "izpalīdzēt" kādam valsts iestādē pretī dodot bonbonkas. Un tādā garā.
Oskars>NAV VIENALGA
O
Jo visi iet BAZNĪCĀ un prasa DIEVA svētību , NOŠAUJOT ZAGĻUS - NODEVĒJUS ,tad DIEVS arī ĀTRI atbild par GODĪGUMU un TAISNĪBU.
NAV VIENALGA
N
kas tie par godiigiem likumiem - noshaujot???
scorpio
s
Plānveida operācijas vairs nenotiek, bet 4 milj. SAGATAVOŠANAS ???? darbiem ir ???!!!
nu
n
hehe slimnīca var atdot...2% no apgrozījuma -> tad valsts uztur vai neuztur šo slimnīcu?? ja uztur, tad par ko tur tagad murmulē? ja slimnīca 100% sevi nodrošina pati (ir peļņa) nu lai būvē vesela -ja tas plāns tiešām ir labs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas