Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FM: IK kritīs par 12%; jāgatavojas nopietniem samazinājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ērglis
Ē
Bingo! :)
Kuiļu Žanis
K
Ko FM tur dara, izskatās, ka bļaustās, saukdami procentciparus, un kurš skaļāk nokliedzas ņem par pamatu prognozei!
ciniķis2
c
Ok., samazinam valsts izdevumus par 500-700 miljoniem latu, ko saņemam rezultātā? A rezultātā mēs saņemam to, ka šī nauda vairs nav apgrozībā, t.i. netiek izmaksāta algās, valsts pasūtījumos utt., tātad, ekonomikā nepielūst 500-700 miljoni latu, tas nozīmē vēl ātrākus atlikušo uzņēmumu bankrotus un jaunas bezdarbnieku rindas, gan no valsts pārvaldes, gan no privātā sektora, kuru preces un pakalpojumus neviens nevar nopirkt. Tagad jautājums, a kur paliek šie 500-700 miljoni latu, kas tiek izrauti no apgrozības?! Pareizi - tie ir tie paši miljoni, kas tika iepriekš izrauti no apgrozības un sagrūsti parex bankā, tagad tos vairs nevar iekasēt atpakaļ, jo uzņēmumi bankrotē un nevar maksāt nodokļus, ja nav no kā maksāt. Galvenais arguments ir - parex bija jāglābj, jo citādi bankrotētu simtiem uzņēmumu, bet tie uzņēmumi bankrotē jebkurā gadījumā!!!!
ciniķis
c
nu, ja mēs tā katru mēnesi prognozēm par IKP kritumu metīsim klāt pa 5-6% tad martā varēsim prognozēt 18%, aprīlī 24%, maijā 30%, jūnijā 36%, jūlijā 42%, augustā 48%, septembrī 54%, oktobrī 60%, novembrī 66%, decembrī 72%. Tikai nez kurā etapā smazinājums budžetu noved līdz nullēm.
ss
s
ticu,ka nākoškad latvijā kāds cietīs badu.............
:D
:
We will be nopietni taupigi:DD
Vija
V
Malači! Visu noslaktējuši gandrīz līdz pēdējam.
ABC
A
Neapšaubāms progress tiks sasniegts arī iedzīvotāju skaita samazināšanas jomā - pensionāri un bezdarbnieki apmirs badā un no slimībām, kuras ārstēt viņiem nebūs pa kabatai, daudzus apsitīs bandīti, citi izdarīs pašnāvību.
Lelle
L
He, he...viņi visu laiku tikai gatavojas...par gatavošanos tālāk kā netiek, tā netiek...
elektorāts
e
NUJA - UN TĀ VISA REZULTĀTĀ PROGRESS BŪS VĒL NENOLIEDZAMĀKS - NE VAIRS 12% BET PIEMĒRAM - 24...
Dārznieks
D
Patiešām , pārāk bieži sāk atkārtoties nejaunumi. Tā vien liekas, ka Saeima gatavojas pieņemt kādu ļaudīm galīgi nevajadzīgu vai kaitīgu likumu uz šī dūmu aizsega fona.
ABC
A
Visu šo te stāstīt Slakterim un FM nozīmē bārstīt pērles cūkām, diemžēl. Slakteris un FM ir nesalīdzināmi gudrāki par citu valstu finanšu regulētājiem, analītiķiem un stratēģiem, tāpēc turpinās naski paaugstināt PVN likmes un samazināt sociālos pabalstus, nevis atlaidīs padomniekus, pilnvarniekus un citus liekēžus, tādējādi ar garantiju nodrošinot visu investīciju apsīkšanu, ražošanas apjoma samazināšanos, bezdarba kāpumu ģeometriskā progresijā, kā arī vēl nepieredzētu noziedzības pieaugumu.
elektorāts
e
progress nenoliedzams - no 5% uz 12% .. cik būs nākošreiz? jebkurā gadījumā - jāgatavojas nopietni (tas gan attiecas g/k uz pingvīniem)
dzeris
d
12% pēc kārtējās prognozes? Tātad reāli 24%. Nu tad tik jāturpina tādā pašā garā - plāni, vīzijas, ukltimāti, pārrunas, sarunas, utt.
elektorāts
e
progress nenoliedzams - no 5% uz 12% .. cik būs nākošreiz?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

EK brīdina Latviju par pārāk lielo budžeta deficītu

Budžeta grozījumos FM paredz līdz pat 13% lejupslīdi


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas