Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FM: ja maksās nodokli, ceļazīmes par dienesta auto izmantošanu nevajadzēs aizpildīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fiksais
f
Pilnīgi pareizi! neviens MK noteikums nav atcēlis ceļazimes. Nerkstisi celazimes, nevarēsi norakstit ne degvielu, ne riepas, ne remontu! Tā kā rakstiam vien tālāk ceļazīmes un aizmirstam par šo nodokli!
traductrice
t
Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas. Laikam sanāk tā - ja negribi rakstīt ceļazīmes, samaksā un brauc, kur gribi, BET - tad nevar norakstīt degvielu un citus izdevumus. Ja tomēr gribi norakstīt izdevumus, tad nu taisi (jeb, kā vakar KNL teica- zīmē ceļazīmes), un ja vēl gribi braukt uz mājām - samaksā arī nodokli. Vai tā?
Idiotam FM pārsāvim
I
Kāpēc jāmaksā par elektrību un ūdeni pēc skaitītāja. Kāpēc tramvajā jāpērk biļete? Kāpēc vispār jāmaksā nodokļi - iedod jarpickim 20Ls kukuli un viss ok. Samaksā 22Ls mēnesī un brauz ucz tukumu ar valsts mašīnu bezdēdams. Jums liekas ka es pateicu kautko necenzētu? Man atkal liekas, ka tāda klerku ciniska izrunāšanās apvaino ikvienu pilsoni.
juris
j
Jo tālāk mežā, jo trakāk. Tagad, ja man kāds Ceļu policija, VID vai kāds siesies klāt, kur braucu, teikšu - es taču nodokli maksāju - sveiki, man papīru nav!
Fliks ir vācietis vai
F
čangalijas 'krievvalodīgais'????????????????????????????
TAS TIESA, NODOKLIS MAŽAKS PA
T
IDIOTU MURGI PISTIEŠU IZPILDĪIJUMĀ.
zero
z
Tās pašas Ekonomikas ministrijas darbinieki uz to pašu vietu nokļūst ar sabiedrisko transportu par saviem līdzekļiem. Kampara kunga tēvs bija tukumnieku iecienīts jo vienmēr bija objektīvs un nekad savas personīgās intereses nenostādīja augstāk par saviem līdzcilvēkiem. Vara Kamparu junioru ir sabojājusi un viņš vairs nesaprot kāda ir viņa misija un kas viņam bija jāveic pildot vēlētājiem solīto!!! Tukumā pietiek ar mistiskiem soļiem bibliotēkas jautājumā un visi liekas ka apm gadu iepriekš zināja ka iespējama bibliotēkas pāreja kā nomniekam ar ilgu līgumu uz Kampara īpašumu un līdz ar to nodrošinot labklājību Kampara kungam ilgstoši Ja vārdi nesakrīt ar darbiem tad liekas ka Kampara kungs atbilst JL saukļiem: 1.KĀ VAR NESOLĪT 2.GODĪGA UN ATKLĀTA VALSTS PĀRVALDE (liekas ka citiem) 3.KOMUNIKĀCIJA AR SABIEDRĪBU SKAIDROJOT JL POLITIKU Bet Kampara kungs piemirst ka ja izmanto valsts mantu personīgajām vajadzībām tad par šādu pakalpojumu ir jāsamaksā pilna cena!!! Nav korekti sevi ieskaitīt izredzētajos kurai pie lielās amatalgas neiznāk līdzekļu nokļūšanai darbā kā visiem pārējiem kuriem nav iespējas izmantot dienesta stāvokli. Ne velti ārzemju eksperti valsts ierēdņiem piemēro teicienu IESPĒJAMS KA KORUMPĒTI
Antons un Wasja
A
Te mēs redzam cik tālu no reālās dzīves ir FM speciālisti..... Kungi un dāmas no FM!Iesniedziet priekšlikumu ka darba laikā no plkst.8.30-17.00 ir atļauta dienesta auto izmantošana valsts vajadzībām un pārējā laikā tām jaatrodas stāvvietā. Izmantošanu personīgajām vajadzībām atļaut pēc samaksas veikšanas par nobraucamo km skaitu izdarot pilnu samaksu par visiem izdevumiem!!!!!Reāli tas varētu būt robežās no 0,60-0,90Ls par katru nobraukto km atkarībā no faktiskajiem izdevumiem attiecīgajā iestādē
e.
e
Pēc bildes izskatās, ka būs BMW reklāmraksts. Bet nekā! Ierēdņu murgi. «Vienkāršāk ir nodokli samaksāt un braukt, nekā ņemties ar šīm ceļazīmēm,» - tad tas nozīmē, ka nodoklis ir par ceļazīmju nerakstīšanu? Sanāk, ka man ir iespēja par 20 latiem noalgot cilvēku, kas reizi mēnesī saraksta ceļazīmes, vai arī maksāt nodokli valstij. Izskatās, ka ministram ir radusies "spīdoša" doma par nodokli, un nabaga ierēdnīši tagad kā aptaisījušies skraida apkārt un vervelē muļķības, jo nezin ko ar to ideju iesākt. Nāk prātā vecas anekdotes par Brežņevu un citiem vadoņiem.
Lelle
L
Pasaki kā uzņēmējs par degvielas norakstīšanu un akcīzi atskaitīsies, ja nebūs ceļazīmju? Un kā rīkoties tiem uzņēmējiem, kuriem jābrauc arī brīvdienās darba darīšanās? Tā grāmatvede par piemēru minēja tikai koncertrīkotājus, bet tam pakļauti ir visi sezonāla rakstura būvniecības un labiekārtošanas uzņēmumi.
MārisS
M
Vakar KNL tie grāmatveži un LTRK pārstāvji gan tādi neaptēsti izskatījās:)) Kas tā par grāmatvedi kura izlasot likuma grozījumus nesaprot, ka tas pasaka, ka nav nepieciešamas ceļazīmes. Tādu grāmatvedi es savā uzņēmumā pat pa velti neņemtu!!!!
Raitis
R
Bet to jau solija Ekonomikas ministrs Kampars, ka šāds ir uzstadījums un to viņs ir panācis.
Bender
B
Es viņus ienīstu, no sirds ienīstu!!!
Lelle
L
Nu ir gan idioti!!! A pēc kā tad uzņēmējs degvielu norakstši un kā pierādīs VIDam akcīzes nodokļa atmaksu?! Kas tur augšās sēž? Laiks likt ierēdņu amatos cilvēkus, kuri reāli kaut ko saprot...tas vakardienas kadrs no FM izskatījās galīgi aptaurēts...kā no mēness novēlies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas