Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FM jārisina pretruna starp aizliegumu izmantot dienesta auto privātām vajadzībām un nodokļa ieviešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grāmatvede
g
Kurš var pateikt, cik mūrniece samaksāja no savas algas, ieskaitot nodokļus par bērnu vešanu uz skolu. Kādu daļu sedza darba devējs? Tas palidzētu saprast, cik tāds viens brauciens maksā darba devējam un valstij,
777
7
Bļin! Es arī katru dienu braucu uz mājām no darba un tērēju personiskos līdzēkļus! Kas man apmaksās?
pamela
p
VIENS likums,VIENA taisnība VISIEM !!! Ar katru dienu paliek arvien baisāk dzīvot valstī,jo sastumjot visos augstos amatos jau esošus krimiķus ar pilnu skapi skeletu,arī "TAUTAS ASINSSŪCĒJI "ir pārliecināti par savu nesodāmību.IR jālikvidē VISAS !! piemaksas tiem 100 parazītiem ,lai maksā kā skolotāja,kā policists utt,par pildspalvu,par teamvaju utt.Salīdziniet viņu algas!!Tad tie 100 parazīti ar miljonu nokrāptās reklāmas palīdzību nerausies Saeimā,jo par GODĪGU algu strādās cilvēki ,kuri nelīdīs tur zagt,bet KALPOT VALSTIJ ,TAUTAI.Nobarotie vepri,ar atmiekšķētām smadzenēm,kuri PAT likumus pieņem priekš SEVIS un pat tos neievēro!Kaut reizi Sudraba lai pārbauda A.Kraukļa mobilo tel.sarakstu - kādas darba darīšanas viņš kārto pa to summu.UN TĀ visu!!!!sAEIMU,KAUT 1x GADĀ !!kĀDAS PRIEKA MĀJAS VIŅI ĪRĒ PAR MAXIMALĀM SUMMĀM??? tas IR VIENKĀRŠI ārprāts !! CIK TĀDas BLAKTIS UZ TAUTAS ĶERMEŅA IZSŪC TAI ASINIS. 2/3 no tiem pārbarotiem auniem būtu svētīgi KĀJIŅĀM vien aizrāpot līdz mājām,citādi vēderus drīz būs jāstumj ar ķerrām un Ģīlim vaigus ar liposakciju jāmazina.Pat skatīties pretīgiu uz to bezveidīgo speķa masu.
saša
s
Kā izmantoja, tā izmantos! - un nekāda nodokļa tur nebūs.
ligita
l
Ak, kāds gan atklājums, aizliegums taču noteikts ar likumu.Kur skatās Saeimas Jur.kom., ko domā VP izsludinot likumu ?Ar katru dienu man paliek skumīgāk, visapkārt viens vienīgs bērnudārzs
Kaspars Gasūns
K
Pag, a kur Valsts Kanceleja bija līdz šim? Vai šo likumu neviens nebija manījis jau vairākus mēnešus? Nemaz nerunājot par gadiem, kurus autiņi tika mierīgi lietoti privātām vajadzībām. Turklāt degvielas patēriņš nomaskēts zem darba braucieniem. (Tādā ziņā es to jauno likumu atbalstu - valsts iepriekš tāpat neko neiekasēja, tad jau labāk fiksēts, bet vismaz no ierēdņiem piedzenams.)
Sifiliss
S
Starpcitu, Kampars bija minēts lielāko amatpersonu-kredītņēmēju sarakstā. Lūk te piemērs, kā tiešām savtīga amatpersona savu saistību slogu pārliek uz līdzpilsoņu kabatām.
ATKAL MELI !!
A
Uz Tukumu ar dienesta auto mēro ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL). Viņa Audi A6 tādējādi katru darba dienu nobrauc aptuveni 120 kilometrus === Vai tad šoferis garāžā neatgriežas? Ja šoferis atgriežas garāžā rīgā un brauc atkal pakaļ tad līdz kampara mājām sanāk vismaz 2x vairāk kilometru. Ja mašīnu vada pats kampējs, fui kampars, tad nevajag veismanei melot, ka "Audi nobrauc.." bet gan jāsaka ka "Kampars pats par nodokļumaksātāju naudu nobrauc.."
AD
A
Veismanes "loģika" : "...Gunta Veismane uzskata, ka braukšana uz mājām nebūtu uzskatāma par privātu vajadzību..."
Ieva
I
Vārdu sakot uzlikt sodus, lai braujalēšana sasniegtu reālās izmaksas plus vēl summu, lai beidzot zinātu, ka tā darīt bija slikti, un noprasīt, vai vizināsies turpmāk. Ja ne, autopasrku momentā likvidēt atstājot max 2-3 mašīnas uz ministriju, lai gan arī visādām tur svinīgām vizītē,m limuzīnu var noīrēt.
tievs
t
Vai tad Veismanei Ķīpsalas baseinā ir mājas?
kolchoznieks
k
Kam tās dienesta mašīnītes vajadzīgas? Lai visi tie klerķi-āksti vizinās ar takšiem un maksā pēc skaitītāja. Ja ar piķi ir tā švakāk- tad ar tramvaju... tas taču ir ērti- iekāpi punktā A, izkāpi punktā B.
targash
t
Skaidrs ir viens: Mūrniece ir pārkāpusi likumu, to atzinusi, bet atkāpties pat nedomā.
Sniper'sEye
S
... Jums pielec vai vēl arvien nepielec, kurš mums te ir līderis nodokļu sistēmas sačakarēšanā, Pareksa un zviedru banku atbalstīšanā un vispārējā smadzeņu pūderēšanā par mūsu un jūsu naudu. Kurš izdomāja tik stulbu kārtību šim, visnotaļ labajam, nodoklim? Kurš piedāvāja progresīvo IeIN, visnotaļ labu nodokli, toties ar paaugstinātām likmēm, sākot ar Ls 300? Kurš ierosināja un uzturēja ideju darbaspēkam pacelt visus iespējamos nodokļus, lai vairāk mūsu naudas tiktu zviedru baņķieriem, -- tai pašā laikā, kad paši spējam ražot arvien mazāk, vai, ja sākam ražot vairāk, tad sākam gan, bet ne Latvijā? Nu cik reizes uz grābekļa jākāpj?
me
m
kur vēl lielāku cinismu un bezkaunību...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas