Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FM: ZZS iesniedza neīstenojamus priekšlikumus budžeta konsolidācijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Man liekas sakarīgs priekšlikums par valsts iestāzu pārvietošanu uz tukšajiem valsts īpašumiem. Nesaprotu kā vispār varēja veidoties savādāka situācija, kam tas ir izdevīgi un kuras amatpersonas slēdza šadus līgumus.
KLM
K
Ko tāds var citiem norādīt vai iemācīt ? .......................................................... .............. Daudz ko, piemēram, ieteikt vēlētos amatos virzīt no diviem kretīniem lielāko - tas ļoti uzlabos valsts pārvaldi....
Pelēkais Vilks
P
Šķiele vispār ir ekstrēms nabags, ja pavēro, par cik 10,000-iem procentu devaluējies viņa 29milj "vekselis", Ekstrēms nabags un bomzis - noaudzis ar bārdu un bez mājām, uz sieviešu rēķina dzīvo. Vienīgie ienākumi - saeimas stipendija. Ko tāds var citiem norādīt vai iemācīt?
KLM
K
Vienotība ir ekstrēmi labēja partija, kas aizstāv bankas un bagātniekus. .............................................. ................................................ Neapgāžam a taisnība - jo sevišķi Šķēli un Šleseru, kuri dara visu, lai pierādītu, ka ir nabagi - kā lielākā daļa tautas....
Frost
F
Vienotība ir ekstrēmi labēja partija, kas aizstāv bankas un bagātniekus. Ja koalīcijā nebūtu ZZS, tad mēs te pašu velnu redzētu, jo bagāto un banku rijībai nav robežu.
zagļu banda
z
ZZS vadītā Labklājības ministrija apzog zīdaiņus, jaunos vecēkus un lielās ģimenes.
Lelle
L
"Kad privātbankas sāks maksāt nekustamā īpašuma nodokļus par saviem īpašumiem?" Tas gan ir taisnība! Tā ne tikai nemaksā nodokļus, bet tās neapsaimnieko pārņemtos īpašumus, neveic komunālos maksājumus! Šo visu apmaksā apkārt dzīvojošie kaimiņi!!! Cik ilgi?!Ir gadījumi, kad bankas pārņemtajos dzīvokļos atslēdz radiatorus, šādā veidā saldējot apkārtesošos kaimiņus? Kad šitais banku bezpridjels beigsies?
Lelle
L
Biju seminārā par to apkuri. Nudien mums ir muļķu zeme! Ne smieties, ne raudāt…atmaksājamās izmaksās neiet ne skursteņa, ne pamatu zem kamīniem, katliem būvniecība, bet pie nodošanas atmaksājamai iekārtai jādarbojas pilnā režīmā!!! Vēl es saprastu, ja šo daļu varētu attiecināt uz pašieguldījuma 50%, bet arī to neļauj! Man viena ministrijas maloļetka taisījās iestāstīt, ka to spāņi pieprasot, jo šiem tikušas mūsu izmešu kvotas!!! Gandrīz apkritu no smiekliem… Nudien tais fondos un ministrijās sēž totāli aptaurēti ļautiņi!!! Vējonis izcilus debīliķus savācis, kas šitādus cundurus tur var vemt ārā!
ha..
h
..lembergs ar pērkamo "stipendiātu" palīdzību un padumjo pensionāru atbalstu vēl kādu laiciņu cer izvairīties no centrālcietuma labumiem.
KLM
K
Ja tev nepatīk kāda partija vai cilvēks, tad kritizē par lietu.... .................................................. ........................................ To arī daru - kritizēju visus bijušos okupantu pakalpiņus pilnīgi par lietu, jo viņiem līdzīgo dēļ tik daudzi tika aizsūtīti uz Sibīriju, mocīti čekas pagrabos - pilns Okupācijas muzejs ar salauztiem likteņiem. Par došanos ''uz savas sektas'' portāliņu - nepārprotams pierādījums, kādai sektai piederi tu (ar mazo burtu) - vai nu ļeņinietis, vai vēl labāk - bijušais Stūra mājas aktīvists - vārdu sakot - sarkanais kretīns (izmantoju tavu stilu)
Jaunietis
J
Lai zviedru bankas iet uz Lietuvu! Bet vislabāk lai vispār vācas projām. Ir paruna - "Svēta vieta tukša nestāv". Vietā ienāks Krievijas bankas un iepludinās mūsu slimajā ekonomikā svaigas investīciju asinis. Tāpēc iespējami ātrāk vajag patriekt šo jēlo sorozīdu kliķi un apstiprināt jaunu Latvijas glābšanas valdību ar Jāni Urbanoviču premjera krāsā un Šlesera, Šķēles un Lemberga kungiem vadošo ministru amatos.
zvirbulēns
z
Kad Vilks sāks apkarot rijīgās zviedru privātbankas? Kad tiks likvidētas sistēmbankas? Kad privātbankas sāks maksāt nekustamā īpašuma nodokļus par saviem īpašumiem?
No malas
N
Nekas vairāk cilvēkus neatsit no vēlmes atbalstīt Vienotību kā tādi kretīni kā tu. Ja tev nepatīk kāda partija vai cilvēks, tad kritizē par lietu nevis katrā iespējamā vietā izgāz savu pat ne žulti, bet savus vēmekļus. Pretīgi ir tādus kretīnus kā tu redzēt portālā. Vai tiešām nav vēlēšanās doties uz savas sektas portāliņu - Ir.lv. Tur tu būtu īsti savā ampluā. Starp sev līdzīgiem.
KLM
K
Kad ''Vienotība" sāks strādāt, kad? ....................................................... ............ Kad cilvēkam ar hūti vairs nepasniegs ziedus pirms katras tiesas sēdes, bet cietumā ziedus aizliegts ienest - tad...
hosa
h
Kad ZZS kaut ko derīgu iesniegs,kad?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas