Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: 14.jūnija pasākumi Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pateicigais
p
Pirmais piemineklis, kops Latvijas neatkaribas atjaunosanas, kurs ir cienigs but pieminekla statusa. Lidz sim ir uzcelti visadi monstru, garigu kroplu radijumi. Paldies autoram par tautas pieminekli. 17 gados uzcelts viens sapratigs, latviesu mentalitatei atbilstos piemineklis.
krista
k
Iesaku TV noskatīties 17.jūnijā plānoto filmu "Padomju stāsts". Varbūt, ka pēc tam sāksiet DOMĀT nevis atgremosiet komunistu un šovinistu saukļus.
Teodora
T
Gan jau šiem cilvēkiem ir ko atcerēties un pieminēt, nu lai viņi to dara, kamēr vēl var. t'pat ir ko atcerēties un pieminēt tiem cilvēkiem, kas 9. Maijā pulcējas pie Uzvaras pieminekļa. XX gs. vidus laikam nevienam nebija nekāda saldā maize.
tritons
t
nu, nu.. visgudrais. "Dzīve, dzīvība daudz lielāka par viena cilvēka ciešanām, nāvi, pat ja tādu cilvēku bijis daudz". kaut ko tādu teikt var cilvēks, kurā no cilvēcīguma vairs gandrīz nav nekā. cik ir "daudz"? "divi, trīs vai varbūt n miljoni? un kaut vai visu pasaules laimi varētu nopirkt par viena nevainīga cilvēka dzīvību un ciešanām, saki, vai varētu pēc tam dzīvot mierīgi, vai varētu, baudot gūto, neatcerēties to cenu, vai varētu ielūkoties šī cilvēka piederīgo acīs un teikt, cik daudz viņi ieguvuši, lai gan zaudējuši iespējams visdārgāko? padomā un atbildi, bet godīgi..
Atbrīvotājs
A
Muļķīgs komentārs. Pašlepns un egoistisks. Dzīve, dzīvība daudz lielāka par viena cilvēka ciešanām, nāvi, pat ja tādu cilvēku bijis daudz. Jādomā par to, ka pabarot savus bērnus, nevis par kaut kādiem mistiskiem represētiem. Sibīrijā viņiem esot baigi slikti. Toties Latvijā baigi labi, un lielāka daļa no tiem večukiem balso par oranžo mēri un pārējiem bijušiem part. un komjaunatnes sekretāriem. "Paldies viņiem par to."
paldies Dz.Gekai!
p
Nupat Latvijas TV 1.programmā noskatījos filmu "....Igarka". Paldies režisorei Dz. Gekai! Pārliecinoši tika parādīts kā komunisma totalitārais režīms salauzis talantīgu cilvēku dzīves, kā latvieši Sibīrijā tika pārkrievoti. To vajadzētu noskatīties visiem okupantu pēctečiem un padomāt, kādus melus viņu vecāki un vecvecāki viņiem ar mātes pienu iebarojuši.Nevis bļaustīties, ka viņi ir lielie atbrīvotāji un tagad diskriminētie. Viņi pat ļaunākos murgos nevar iedomāties kā gulāga nometnēs cilvēki tika spīdzināti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Prezidents aicina skaidrot vēsturi pasaulei

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas