Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: 4.maija logotips

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karlis
K
Nespēju noticēt, ka kaut kas tāds ir izvēlēts, ja žūrijā bijuši arī mācībspēki no LMA. Kaut gan.. spēju gan. Nu galīgi nav labs, gribu redzēt citus iesniegtos!
L.O.
L
4.maija logotips - idejiski nenolasās un te mēs nonākam pie tā, ka darbu paskaidro ar tekstu, nevis darbs pats runā vizuālajā valodā, kas manuprāt lielai sabiedrības daļai arī tūristiem paliks vien kā dzērveņu limonāde glāzē!
(a?)huuns
(
...es domāju ka nav korekti kritizēt mākslinieci, jo viņa tikai piedāvā savu variantu un tās ir viņas tiesības rezultāts protams ir diskutabls, toties uzrakstīts ļoti loģiski:)
designers
d
Konkuras publikācija 22.02 un iesūtīšanas termiņš 10.03, turklāt tas publicēts tika LR Prezidenta mājas lapā. Tātad cik labs rezultāts var būt ja no pašiem konkursa rīkotājiem ir šāda attieksme pret dizaineriem? Cik jūs bieži apmeklējat LR Prezidenta kancelejas un vēl citas līdzīgas mājas lapas?? Es pirmo reizi par to uzzināju tad kad tā tika uzlauzta :D Logi iemieso sajūtas un šeit nu tās visas sajūtas ir...pēc loģikas jau it kā garām nemaz nav "aizšauts" :D
vuarzazi
v
Man atgādinā, Džēms Bonda revolvera stobru…
beka
b
pilnīgi piekrītu publikas vairākumam: logotipa vājais grafiskais risinājums precīzi atbilst mūsu valsts profesionalitātes un sūdu daudzumam (skat. bumbiņas).
cirks101
c
ka runā aizkulisēs - tie patiesībā nav 20 gadi bet gan 20 dienas līdz nākošajam menstruāciju ciklam
He he...
H
Latvijci pasi nezinko grib svinet un kadam eblemam! Ta pec vajag svetki gimenes un Riga jums paradis!
Pareizi, tā ir
P
Latvijas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadiena.
deklarācija
d
Uzraksts ir nepareizs, jo nav tā neatkarības atjaunošanas 20 gadadiena.
Zigis
Z
Ņeņem tik ļoti pie sirc ! :)) Es tikai mēģinu restaurēt mākslinieces radošās pašapmierināšanās orģiju: Tātad sākumā tas bija Japānas karogs. Tad māksliniece ņēma pindzeli, iemērca krāsā un sapļackāja 20 pļekas mēģinot ieturēt riņķi, cik nu tas pa kaifam iespējams. Tad radās problēma kur pindzeli noslaucīt, tāpēc berzēja atkal riņķī pa karogu, līdzkamēr pindzele sausa!
nu kā tad
n
Kāds logo sakars ar Japānas karogu?! Paskatieties uz Austrijas karogu!:))) Būtu interesanti apskatīt un salīdzināt ar citiem iesniegtajiem variantiem. Iespējams, pietrūkst tautas balsošanas. Tad gan, protams, būtu ideālais variants ;)
Balaganovs
B
tas ir jaaņogu kiršu ķiiselis , kad gatavs un ielej graapii steerķeli un apmaisa ... paskaties , kad naakam vasar mamma vaariis , un tad šo bildi atcereesies...
Somellier
S
Ciklopa "smaidiņš"...bet neuztveriet pārāk personīgi ;))
Zigis
Z
"Par savu radošo veikumu autore saņems naudas prēmiju 300 latu" --------- Nezināju, ka Japānas karogs tik dārgi maksā! Pie tam ne pirmā svaiguma, bet apķēpāts...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas