Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: airBaltic atsāk lidojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Plūri lidostas mājaslapā. Neba Dienai lidojumu saraksts jādrukā.
Pelēkais Vilks
P
No responsibility! 10:16 . un ja notiek kas slikts, ka tikai nesak ka sveices dispeceram. Un par ko atbild AB vadiba? ja bus sudi, tad kapteinis vainigs jo pienema lemumu lidot? sviests!!! =========== Šoreiz tomēr analoģija nevietā. Šoreiz (nedod,Dievs) kapteinis par savu nepareizo lēmumu būs jau atbildējis ar savu dzīvību. Tāpat kā BAL reisa gadījumā. Toties Flikam gan var nākties atbildēt, kādam emocionālam krievam par viņa ģimenes dzīvību', līdzīgi kā Šveices aviodispečeram, - kurš cita starpā - nebij pie vainas.
***
*
Nerunā muļķības, ja nezini. Es dzīvoju Oslo un varu apgalvot, ka nekur neesam lidojuši. Lidojumi no visām centrālajām lidostām ir bijuši atcelti. Pati sestdien neaizlidoju uz Latviju.
Grieta
G
a kaadas procedūras papildus viņi veiks tiem pilotiem - tipja iedos graķīti, lai nav bail lidot? ziniet - es protams, saprotu tos, kuriem jaalido, bet....kaut kaa es laikam sjoreiz atteiktos no lidinaasanaas. tur jaabut ljoti drosmiigiem, lai tagad seestos lidaparaataa.
laine
l
Pelēkais Vilks » tomēr kapteinis uz gaisa kuģ 08:48 Masterpiece of understatement: Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them under control. I trust you are not in too much distress. -------------------------------------------------- ------------------------------ Lūk, lūk - tieši TĀ tas pēc kāda laika notiek...
hmm
h
vai Diena nevar kā normāls medijs uztaisīt sarakstu, kur cilvēki var sekot līdzi - kura aviokompānija lido (un kuros maršrutos), kura ne? un kad plāno atsākt? tikai par airBaltic vien runā un Ryanair piemin pusvārdā!
uz kurieni
u
Visas Londonas lidostas gan sodien paliek slegtas!
Mia
M
Labāk lūdziet tos spēkus, kam ticat, lai nekas nelāgs nenotiek.... Tik daudz cilvēku dzīvības ir riska zonā... Visiem izturību un veiksmi!!!!!!!!!!!!!
No responsibility!
N
kapec kapteinim uznemties atbildibu par savu dzivibu un vel pasazieriem? kada sakara tas ir galigais lemums? vins zin kada stavokli ir lidmasinas dzinejs...? un ja notiek kas slikts, ka tikai nesak ka sveices dispeceram. Un par ko atbild AB vadiba? ja bus sudi, tad kapteinis vainigs jo pienema lemumu lidot? sviests!!!
?
?
normāli - ukraiņu džeks pateica "gaiss tīrs" un bliež vaļā, toch pašiem laikam nekādu datu nav bijis ..
* * *
*
"lēmuma pieņemšana uz lidojuma apkalpes riska rēķina" un kādas tad vēl mums ir opcijas -paturēt gaisā slapju pirkstu, ja paliek melns, tad nelidot? Tehnikas, kas analizētu gaisa kvalitāti tāpat mums nav.
Mamma
M
Ja tas Čerņonoks prot gaisa telpas uzraudzību tikpat slikti kā latviešu valodu, tad beigas būs. Vai arī Dienā par aptaujātājiem pieņem nesekmīgos latviešu valodā. Te pat ir bijušas divas pierakstītājas...., kam vajadzētu gramatikas mācību grāmatā ieskatīties.
PATIESĪBA
P
Kas un kad Latvijā veica testa lidojumu? Vai tā ir patiesa informācija?
reino
r
es gan negribetu lidot ar lidmasinam, kas tagad lido pa putekliem. Jo, ne jau tagad kaut kas notiks, bet , iespejams tie putekli uzkrasies, un pec laika, tas lidmasinas saks brukt viena aiz otras... Tadel, nesaprotu, to aviokompaniju histeriju par selgto telpu, jo viniem jau pasiem bus tas problemas jarisina veleak. Un vispar riebjas, ka lielas aviokompanijas brec, tam tikai nauda, nauda , nauda, sikums, ja kads nokrit
too :)
t
palasi pēdējo ilustrēto vēsturi tad zināsi kapēc uz lidmašīnām arī pilotus sauc par kapteiņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas