Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Ap 500 policistu piedalās protesta gājienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Atnāca tie, kas neņem kukuļus!
HA
H
PIE MUMS PAT PUS MILJONA CILVĒKU VIEDOKLI NEŅEM VĒRĀ :((
Tautas Balss
T
1. Policistu gājiens izgāzās, jo policisti nelasa presi, neskatās TV, neklausās radio. Pat nelasa to informāciju, ko šiem piesūta arodbiedrība. Nu tagad ir tas rezultāts; 2. Policisti pierādīja, ka tiem uzspļaut uz visas algas palielinājuma, jo dzīvo ne jau slikti. Tie, kam ir slikti, tie atnāca vai arī var gaudot kā tuksnesī, jo valdība tos, kam slikti- negrib dzirdēt; 3. Gājiens apliecināja, ka policijā ir ļoti liels bardaks un kamēr tur būs uzpūsti štati, tikmēr nekas nemainīsies. 4. Arodbiedrības vadītāju jāmaina, jo tas kā pūslis uzpūtās un neredz, kas reali notiek apkārt. Kur tad ir tie slavenie ārvalstu policisti? Melot gan nevajadzēja.
Maigā
M
Tiem policistiem ar kuriem man ir bijusi kaut cik nopietna saskare, nevajag palielināt algas, tā būtu lieka naudas šķiešana (pie tam man ir aizdomas, ka daļa māk sev "palielināt algu" un netiešā veidā to izdarīja arī uz mana rēķina man nebija jāmaksā nekādas nodevas).
Prasti
P
Kaut kas kretīnisks. Savu darbu tā arī lielākā daļa no viņiem nav iemācījusies pildīt, bet prasības - nu ne pa jokam. Turklāt, tik prastā formā.
t
t
nu bet kāpēc šo akciju nerīkoja kopā ar lielo bļa'vē'ju no brīvo arodbiedrību apvienības, jaunsleinis, laikam?? tagad nepilnas nedēļas laikā taisāš rīkot vēl vienu līdžīgu, bet to tač pat bērns saprot, ka darbī'bām ir mazāka iedarbība, ja tās ir nekoordinētas un izšķīst "visumā" sadarbojieties kopā ar ārstiem, učukiem uc, tikai tā jūs ko panāksiet
kaka
k
zinu polici, kursh "straadaa" divos darbos. abos vinsh gulj :)))
Muris
M
MALAČI POLIČI! Varbūt beidzot valdošajiem pielēks, kas ir kas!
Upsa
U
Jocīgs gan esat!
aha
a
par gājienu labs raksts nato.lv lapā
Latvija mūžam!
L
Nu neizkatās gan 500, nerunājot, kā ne tuvu nav solītajiem 2000. Labi ja 100 vai 200. Un ceru, ka policisti tagad atcerēsies, kā viņi izrīkojās 2006. gada 16. martā! Un ceru, ka viņi apjēgs, ka nevar kalpot diviem kungiem- sistēmai un tautai! Jāizlvēlas, kas tad ir svarīgāks. Dauzīt latviešus, plēst ziedus un Latvijas karogus, lai izpatiktu Latvijas nelatviešiem un miljonāriem, vai kalpot tautai un ievērot samērības. Pēc tam, kad šie paši policisti parādīs, ka 9. maijā nav zaķupastalas un beidzot parādīs, kādai valstij viņi kalpo, es pats personīgi sapulcināši 500 cilvēku policistu atbalstam!
jā...
j
citiem dežūras, citiem otrie darbi, tādēļ arī vairāk nenāk, lai kā vajadzētu! Situācija valstī ir nožēlojama, tam nevar nepiekrist.
...
.
kauns valstij, ka droshiibas garants ir starp tiem, kas piketee... ps. malachi
Fomka
F
Atkal seržantiņi iznākuši ielās:DDD
Māris
M
Es arī būtu gājis, bet man šodien jāstrādā un no dežūras nekur aiziet nevar. Savās domās esmu solidārs ar gājiena dalībniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Latvijas Apvienotās policistu arodbiedrības vadītājs Agris Sūna:

"Pirms policijā izveidoja arodbiedrību, bija klusums, it kā viss ir kārtībā. Kad sākām aktualizēt problēmas, izskanēja, ka es nomelnoju policijas gaišo tēlu." 

Vairāk lasi rakstā Mērķtiecīgais policists.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas