Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: aptuveni 100 cilvēku svin padomju armijas ienākšanu Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
100... Ha-ha-ha!
Valdis
V
Pie tā okupantu pieminekļa vajag uzstādīt norādi, lai padomju vazaņķi un okupanti zina kurā virzienā jābrien, lai nokļūtu atpakaļ uz roģinu!
K-K
K
... Tikai simts ... ? Ko tas varetu nozimet ? Tikai ka .... ... Lenam, ari musu kaiminiem ir piemeties prats ar atklatas patiesibas atzinumiem, ka mes visi, balti un krievi esam tikusi gandriz izskausti un izmantoti no kadiem citiem ... kuri megina vel mus sanaidot ! ... Cilovekam: Deutsch ist da unbekomt ... Angliem ir labs teiciens: &#039;Live and let live", jo mums nav naids pret parasto etnisko krievu, kurs tapat ir ieinteresets patriots un rupejas tikai par savas sadzas lablajibu. Tads secinajums nak ar personigam pieredzem ! Un latviesu tautas dziesmas lidzigi parada musu toleranci pret moraliem un godigiem cilvekiem ! ... Tas luk ir iemesls < 100 zombeto klatbutnei !
Valdis
V
Nolādētie okupanti!
Karmina
K
Pazemojums Latvijas valstij un latviesu tautai. Ka tas ir iespejams, ka okupanti un vinu izdzimteni, jaunie krievu kuri bildes ir redzami, krievu nacisti var atlauties nirgaties par Latvijas valsti un latviesu tautu? Ka okupanti svin pasakumus ta draudu nav,ka latviesu tauta velas pieminet savus tautiesus un godinat vinu varondarbut ta tulin ir draudi un apdraudejums visai latviajs valstij. Jacer, ka sie krievu okupanti, kuri zaimo Latvijas valsti tiks ieklauti melnaja saraksta.
Kate
K
liekas gan, ka dodot atlauju sim pasakumam, Rigas Dome zinama mera sos cilvecinus atbrunoja - ja tas butu aizliegts, kadu breku vel butu sacelusi! Skatoties uz veco tantuku ar n-tajiem ordeniem, nevilus prata ienaca doma - kadas gan zveribas vina ir redzejusi un, iespejams, pati pastradajusi?
Liene
L
bet nu kā kauna nav. nu kā? par večukiem - ko nu vairs.. bet jaunieši? kā nav kauna?
krista
k
nožēlojami
Namejs to Человек
N
Vājā deklinācija, saki ? :)
Pelēkais Vilks
P
rotā uzraksts "Igaunijas antifašistiskā komiteja". Viņi vēro pasākumu un klātesošajām sievietēm dala sarkanas neļķes. =========== Vienīgi Latvijā ar šitiem mēsliem "auklējas". Ar "lēnajiem" igauņiem runa būtu īsa...
Zane
Z
Nošaut !
Vērīgais
V
Urā Lai Dzīvo Padomju Valdība! Urā Lai Dzīvo bidrs Saļins! Urāāā, Urāāā, Urāāāā!
Eva Braun
E
ļoti ceru ,ka Freimanis 01.jūlijā atkal pieteiks parādi .... atbalstu Treimani - šo drosmigo viru !
Zonnenbergs
Z
Tu Vidavski saki ka nebija signalu no DP(tas nozime musu pieklajibu) Legionaru gajienam bija signali(tas nozime merkaku nepieklajibu). Tagad padoma uz ka rekina notiek visi musu pasakumi. Ar savu pargudribu nevienam tagad acis neaizmalesi un sausuma nebusi ka gribetos.
Alien
A
Skatos, ka makten daudz uzmanības tiek pievērsts sīkam pasākumam. Reāli skatoties, man izskatās, ka šim pasākumam jau pēdējā dvaša, - vecie "svinētāji" pa vienam apmirst no vecuma, jaunajiem "tradīcijas" turpinātājiem "pie kājas". Viss notiek, kā tam lemts būt, tā ka nav ko lieku traci celt. Pēc pāris gadiem pat 10 "svinētāju" nesavāksies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas