Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Apvienojas kultūras iestāžu vadītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pasakas
p
Skatoties uz kaut vai piemineklu sarga deklarētajiem ienākumiem,algām tūkstošos un dzīves veidu neizskatās ,ka ekonomika būtu izgāzusies !
Nu jau
N
kultūras iestāžu vadītāji ne vienmēr pārstāv kultūru.
ku ku
k
Nu ja bez sievas un bērnu bara vēl var uzturēt bijušās un esošās geišas tad šim vīram ir zelta laiki.
t
t
smieklīga kompānija - kā krilova fabulas dalībnieki: viens par vēzi, otrs - gulbis, trešais - līdaka un katrs uz savu pusi sevišķi funny - rubenis
ko-nevar-varna
k
.vajag, vajag to kultūru. Prieks, ka vēl ir mūzikas un mākslas skolas, bibliotēkas, muzeji ar izstādēm un muzeju naktīm, lieli un mazie pieminekļi, Dziesmu svētki, koncerti. Bez visa šī mēs jau nebūsim latvieši! Biedrība jātbalsta
architekts
a
Tā inspekcija sen ir pārvērsta par Dambja privātbodi, kur saimniekošana notiek nu tieši kā savā privātfirmā Tur tagad palika strādāt tikai viņa radi, draugi, bijušās un esošās, vajadzīgie cilvēki ar algām tūkstošos joprojām. No gudrākajiem, labākajiem un zinošākajiem viņš veiksmīgi tika vaļā apstrādājot katru pa vienam ar savu duru baru, jo viņam nevajag gudrākus par pašu, viņam vajaga stulbus un pakalpīgus. Savai radniecei pat vesela nodaļa tika mākslīgi uztaisīta.Laukos tagad nav kas veic darbus, jo pieminekļi atstāti pašplūsmā. Uz izbrīvēto līdzekļu rēķina viņš darbā pieņem pat meitas mīļāko. Tur gadiem ir strādājuši cilvēki, kurus neviens nepazīst. Nauda, kas bija domāta pieminekļu glābšanai ir aizgājusi nezināmus ceļus, katru gadu remontēja M.Pils un Klostera ielas īpašumus par simtiem tūkstošu no šīs naudas, bet nekas nav saremontēts. Kad tur būs riktīga izkratīšana, pēc pilnas programmas? Tagad laukos pieminekļu īpašniekiem vairs nav pieejams šis valsts pakalpojums, jābrauc simtiem kilometri, lai kaut ko sakārtotu un konsultētos. Inspektors piemineklī parādās tikai vienreiz gadā, arheoloģijas pieminekļos tikai vienreiz trīs gados! Nu priekš kam tāda inspekcija ir vajadzīga? Kad apcietināja Lejnieku, Dambis aizelsies pats iznesa visu savu kabinetu un šos dokumentus saslēpa melnajā kabūzī un tad skrēja pie Kargina glābiņu meklēt, tas ieteica laisties projām, kamēr lieta noklusīs. Kad šitasis ķēms sāks atbildēt par sacūkoto Rīgas centru?
reņģe
r
Paskatieties kaadas algas piemineklu inspekcija 1000-1500- 2000 ! Nodaļa uz nodaļas , priekšnieks uz priekšnieka,puspriekšnieks uz priekšnieka .Te nekada strukturālā reforma nav bijusi Sudrabai taisniiba . Liekas ka vissvarigakaa ražojoša iestaade valstii . Treknie gadi rit pilnaa spara. Galvenais-labi un pareizi KONTROLEET !
Fida
F
Kā redzams, neviens no šo veco un iesērējušo resno kungu "labajiem darbiem" NAV noslēpjams! Runājot par kultūras saglabāšanu, gribētos dzirdēt idejas tieši no tiem - jauniem vai veciem - , kuri PAŠI ir mākslinieki vai mūziķi, nevis ierēdņi, kam laiks pensijā, kuriem jau sen vairs nav nevienas labas idejas, izņemot, kā noturēties "pie siles" jebkuros apstākļos, pie jebkuras varas. Visi šie kungi BIJA "lieli cilvēki", priekšnieki arī okupācijas laikā, kad viņi izpelnījās iepriekšējā režīma uzticību un tika iecelti labi apmaksātos darbos. Arī tagad taču nekar zobus vadzī, kā lielākā daļa mākslas cilvēku...Cerams, ka Dālderis tomēr "saliks" vajadzīgos cilvēkus vajadzīgajās vietās, un... ne tikai klarnetistus. Citās valstīs, kur nav korupcijas tik lielā apmērā, visu vada tie, kas PAŠI rada mākslas darbus, nevis silto vietu meklētāji...
nu
n
Pasakaini labi apmaksatu funkcionāru salidojums . Vai tad ar demagovas roku iešķiebtiem par iztapību un pakalpību degradētiem ordeņiem nepiietiek ?
Dusmigs
D
karlsons konservatorijas zenus apgrabtijis .zagars visas eiropasgeju pirtis inspicejis . lai butu pilns komplekts vel tai kompanija vajag daigu rudzati un arturu maskatu. maitu lijas ir klat.
ui
u
A kur Poļiščuka?
Pārcēlājs
P
"Par labu kultūru" labāk skanēs.
Oranžo saiets
O
Izskatās, ka arī te stendža savu roku pielicis. Jēdzienu LABS jau deformējis, tagad ķeras klāt KULTŪRAI.
Tauta
T
Valsti tautai nozaguši un jēdzienu "kultūra" degradējuši.
Hi
H
Nebaidies, Lancmanis arī ir pārēdies oranžos labumus, citādi viņš to blēžu kompašku neštutētu un korupcijas uzturētājam ordeņus nedalītu. Caur Rundāli ir plūduši miljoni, bet reizēm pat nevar pateikt kur īsti palikuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas