Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Arodbiedrību protestus partijas izmanto reklāmai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sociāldemokrāts
S
"Krīgers ir āksts! pēc šī pasākuma ticība un cieņa pret šo cilvēku ir zudusi. cik stulbam ir jābūt lai organizētu piketu 3 dienas pirms vēlēšanām it īpaši, ja zin ka to izmantos visādi pretvalstiski elementi (kā SC) savai bezmaksas reklāmai!" ----------------------------------------------- ------------ Idiotiņ el paso! Atraujies no alus kausa, palasi avīzes, apskati ziņas! Spanijā 24 stundu streiks, Portugālē streiks, visa Eiropa saviļņojusies! Eiropas Savienībā strādājošais vidusslānis protestē, jo jūtas apdraudēts, kad mantīgie kungi taupa uz nemantīgo strādājošo rēķina. Tikai Latvijā "vidusslāņa nav", visādi el pasi pīpē zāli un murgo par "pretvalstiskiem spēkiem". Kā cilvēks var būt tik neaptēsts zābaks??? (Nav iespējams komentēt mierīgā tonī!) Tas, ka Latvijā tieši šajās dienās būs vēlēšanas - tā ir sagadīšanās. Arī Zviedrijā pirms pāris nedēļam bija vēlēšanas - nu un? Eiropas protesta akcija NAV SAISTĪTA ne ar Zviedrijas, ne ar Latvijas vēlēšanām. Tas nenozīmē, ka latviešiem vēlēšanu dēļ jāklusē, lai vai kas notiktu.
sūna ir JL stute
s
nesapraša 30.09.2010 08:43 iznāk ,ka visus iepriekšējos sūdus savārīja visas hūtes čemodānu partijas//IZŅEMOT TP ,KURAI NAUDAS PORTFELI NEDEVA / un ,kuras saņēma ne tikai naudu par TP nolikvidāciju,bet arī uzdevumus kā veidot valsti portfeli saņēma ZZS,,JL, TBLNNK -un VL kopojas ar šiem portfeļu satura lietotājiem.... . Tātad viss ,kas tika veidots, tas tika veidots ar netīro portfeļa naudu ,vai kā?
Ha!
H
Cik stulbam ir jābūt cilvēkam, lai nespētu izlasīt, ka šī diena ir nevis Latvijas izvēlēta, bet gan Eiropas arodbiedrību noteikta un tas nu būtu augstākā mērā idiotiski, ja mēs pat tādā dienā sēdētu pagultē, kā patīk dažiem stulbību gvelzējiem internetā.
zemgalis
z
EPIC FAIL! :)
Ēriks
Ē
Jautājums drīzāk ir, kāpēc ārodbiedrības sāk ko rīkot tikai tagad? Valdības pirmie prettiesiskie lēmumi bija jau pirms kāda pusoptra gada, bet ārodbiedrības līdz šim NAV aizstāvējušas savus biedrus pret valdības patvaļu! Vis cits kārtībā, un nekāda zīmēšanās tur nav. Lēmumus/politiku pieņem Saiemā un MK esoši politiķi, un ja viņu lēmumi mūs cilvēkus neapmierina, tad loģiski, ka pārmetumi adresēti tieši viņiem.
Rasmuss
R
Palasīju komentārus šeit, palasīju arī citos portālos un sapratu - šī valsts ir lemta bojāejai, šai tautai nav nākotnes... Pilnīga impotence un stulbums, pie tam paši par to vēl kaifo!
LV
L
Domājošie cilvēki varētu novērtēt šo:
jumors
j
Nu ko lai dara, ka ES nezina, cik mēs jūtīgi vēlēšanu priekšvakarā. Un vispār- vai vini var iedomāties, ka mums vēlēšanas rudenī pēc ražas novākšanas?
Akciju
A
organizēja ES, tāpēc streikiem bija jānotiek vienlaicīgi visās ES valstīs.Kas gan vainīgs, ja pat tad, kad streiku organizē citi, mēs neesam spējīgi ne aiziet, ne protestēt, pārvēršam streiku savam mērķim par aģitāciju, bet komentāros lamājam visus...kas tur TOMĒR BIJA?! Atšķirībā no mums... Šai tautai tiešām lemta iznīcība...
Dace
D
Tā arī nesaprotu, par ko tas viss? Diezgan nožēlolams paskats!
students
s
Eiropas ierēdnīši satraukušies,, ka nevarēs vairs tērēt uz nebēdu! Mūsējie taisa politiskas reklāmas! Slaisti kā vieni, tā otri!
to
t
Aizmirsi, Kriger, ka soliiji 225 latus minimalas pensijas, vismazakas pensijas 225 latus soliji?
100%
1
Krīgers ir komunistu āksts!
Riktīgi
R
Dikdieņu tutiņš!
Ance
A
Totāla arodbiedrības izgāšanās...cilvēki viņiem vairs netic! Īstenībā, cilvēki ir sākuši domāt un analizēt, kas ir apsveicami! Arodbiedrības darboņiem iesaku pārskatīt kadru politiku, jūsu organizācijā ir iemetusies puve!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas