Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Atklāts par Latvijas naudu Afganistānā uzbūvētais policijas iecirknis

Šonedēļ atklāts Latvijas atbalstītais policijas iecirknis Afganistānas Farjabas provinces dienvidrietumos. Policijas stiprināšana Afganistānā ir daļa no drošības situācijas uzlabošanā valstī.

Par Latvijas atvēlētajiem 27 087 latiem Farjabas provinces dienvidrietumos, Keisaras rajonā, tika uzbūvēta un labiekārtota policijas iecirkņa ēka, uzbūvētas 2,5 metru augstas aizsargsienas ap iecirkņa teritoriju 200 metru garumā, kā arī iegādāts autonoms elektrības ģenerators un izveidota ūdens ieguves aka.

Iecirkņa izbūve tika izstrādāta sadarbībā arī ar ASV militārajiem un Norvēģijas policijas pārstāvjiem Farjabas provincē. Līdz šim Čilgazi policijas iecirkņa 40 policistu darbs risinājās uzbrukumos izpostītā ēkā, kādas joprojām atrodamas lielā daļā Farjabas provincē un Afganistānā.

Policijas iecirkņa atklāšanā Meimanas provinču atjaunošanas vienību pārstāvēja komandiera vietnieks Jānis Gailis, Latvijas politiskais un attīstības padomnieks Valts Vītums, Latvijas un Norvēģijas policijas pārstāvji. Atklāšanā piedalījās Farjabas galvenā policijas pārvalde, Keisaras rajona policijas vadība, vietējā garīdzniecība un vietējā pašvaldība, informē Ārlietu ministrija.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas