Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: bobslejisti pie Zatlera

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pan Kleksis
P
Nu apnicis tas plikpauris minins, nu ck var grozities tas stumejs...lidz kaklam...!!!
Inga
I
Ja finansiaali neatbalsta, vismaz izraada cienju!
izbijis valsts patriots
i
Tas ka prezidents pieņem sportistus VISSU CIEŅU PREZIDENTA KUNGS, par to būtu bez replikām jāizsakās vissiem. Sportistiem tā maize nemaz nav tik viegla. Ar cieņu sporistu priekšā--VIEGLATLĒTIKAS SUPERFĀNS--izbijis valsts patriots.
bokseru ģīmji
b
ak kungs, kā viņi savairojušies šajos gados....
tas pats
t
Vai reiz nerimsieties!? Tādu valdību, tādu prezidentu un pārējos entus paši esam salikuši! Kaut nedaudz cieņas tiem, kas nemuld, bet par mūsu stulbo valsti, un starp citu, arī par mums, ik katru, plēš savu miesu!!!
t
t
bildēm nav ne vainas
aploksne
a
Vai tiešām bobslejistiem tik zema pašapziņa, ka vajadzīgi šādi it kā viņu vērtības apliecinājumi no Zoodārza prezidenta puses, kas nemāk saskaitīt savus ienākumus un samaksāt par tiem nodokļus? Un kur tad Lilitiņa, ka nav redzama bildēs?
JP
J
Kur tad Lilita?!!
R
R
Ak, vai! Iesaku Dienai atvērt Zatlera un Lilitas stūrīti. Un visi skatīsimies, priecāsimies un aplaudēsim: Zatlers ar bobslejistiem Zatlers ar hokejistiem Zatlers ar futbolistiem Zatlers ar mandolīnistiem Zatlers ar aploksnēm Zatlers ar nenomaksātajiem nodokļiem Lilita ar bērniem Abi kopā - ar savu ārkārtējo stulbumu un negausību. Vai Dienai pašai neriebjas šitie "fotostāsti"?
jupis
j
Bet kāpēc tikai pēc publiskas nopelšanas vismaz viens politikānis atjēdzās. Zatlers malacis, cītīgi mācās, būs teicamnieks. Vai arī tāpēc, ka padomnieks Ozols pats bijis labs vieglatlēts?
Sniper'sEye
S
Jā, Zirbulēn, un tad gan būtu labi: nebūtu prezidenta nekāda un neviens pat Saeimas slaistu partijotos ar vismaz vienu ultimātu nevarētu pabaidīt...
zvirbulēns
z
Prātīgi būtu valsts prezidenta institūtu likvidēt, prezidenta funkcijas nododot Saeimas priekšsēdētājam :))) Lieks ritenis parlamentārai republikai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas