Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Čikāgas piecīši dzied vēlētājiem un ievēlamiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muša
m
Somu vijolnieku kvarteta "Tempera" koncerts Spīķeros noteikti bija labāks.
garāmgājējs
g
Čikāgas Piecīši bija kopā ar mums 1989. gadā, kad mums bija sapnis par brīvu Latviju. Vērmanes dārza koncerts raisīja vieglas skumjas - vai tiešām šis sapnis jau ir izsapņots? Varu iedomāties, ka līdzīgi jutās Daugavpils Dziesmu svētku dalībnieki 1940. gada 16. jūnijā.
studente
s
Koncerts bija ļoti labs, atmosfēra patriotiska, malači Vienotība!
Trigger
T
Ar Č-piecīšiem sen vairs neizsmejam oku-pantus, ar tiem pašiem pantiem un pantiņiem par piecīšiem izsmejam Mūrnieces vienotos ceļu policistus par krūmos sēdēšanu, pašu Mūrnieci par JL sponsoru aizstāvēšanu VID EDS lietā, par Neo un Naglas muļļāšanu, par līšanu uz vēdera pie ārzemju tautiešiem, kuri jau ar Latcijas ceļu izblamējās un tagad, redz, blamējas ar jenotiem, kas iztrenc atlikušos strādātgribētājus, varētājus no Latvijas.
lauķe
l
Iegadījos Rīgā un pabiju "Piecīšu" koncertā, tādējādi kavēdamās jaukajās atmiņās par viņu 1.koncertu Mežaparkā , šķiet 1989.gadā....Paldies "Vienotībai" par tautiešu sapurināšanu caur dziesmu......
puķuzirnītis
p
Pieauguši cilvēki spriež par partiju, kura iespējams varētu būt pie varas nākamos gadus un pieņemt nozīmīgus lēmumus, pēc koncerta - ja tas ir izdevies, tad balsošu, ja nē, tad nebalsošu :) Smieklīgi! Bet, ja par koncertu - tirpas skrēja...
sirtaki
s
Tāpēc jau esi slota, ka nav smadzeņu.
slota
s
Super ! Un kultūras ministrs Vienotības sastāvā atbalsta šādu balagānu! Tauta jau nemaz tik stulba nav ,lai kaut ko tādu ,, iesmēr'ētu" Ja visās sfērās ,, šada veida profesionāļi" figurēs, tad ir šausmas. Es par vienotību pat gribēdama vairs nebalsošu!
salviija
s
Domās biju kopā ar pasākuma dalībniekiem.Lai mums visiem izdodas ievēlēt Vienotību! Lai arī būs grūti, pacietīsim- tikai nekad neredzēt tos sazagūšos, nekaunīgos mūļus no PLL.
Joe Cocker
J
Tagad skaidrs, Joe Cocker concerta atceshanas patiesais iemesls - lielaaka klausiitaaju pulka organizeeshana Vienotiibai!!!!
karllita
k
Vesels ēdis!
Battery park
B
SVF ir izdarījis izvēli!
dodiks
d
vienotība vajadzēja vēl pieaicināt kādu veco ļaužu deju kolektīvu, lai penšus saj;usminātu. pretīgā jenotība. es balsošu Visu Latvijai!
TERORISTS.
T
Vai tik šie Vienotības ampelmaņi šo tautas vienotības vārdu nesāk izmantot kā savu veco vešu dārzu darbos. Tad vienoti ar lietussargu atlaist SAEIMU,bet finālā ietaisa ķepā. Tad ,,PENSIJAS NEMAZINĀSIM",fināls atkal pilnas ķepas. Un nu ,,TAUTAS VIENOTĪBAS" tangelis ar lozungiem,smukām,krunkāinām sejām,bet domājams ar domu atkal tai pašai VIENOTAI TAUTAI IETAISĪT ĶEPĀ.
He he...
H
Paldies, jēlīt, par tavu foršo diskusijas mākslu.... he he....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas