Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

FOTO: Desmit automašīnas saduras uz Rīgas-Daugavpils šosejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
atkal kozli vainīgi, laiks sētas likt gar ceļa malām, vai ....
Ritvars
R
Bij ziemas riepas ....
Kate
K
paskaties, kads tur sniegs uz celja! Varbut Tev jaiet parlikt brauksanas eksamenus un jaizverte speja izveleties brauksanas atrumu atbilstosi situacijai. Turklat - nemot vera Latvijas attalumus ta skriesana mazliet atrak neko daudz nedos; varbut matematika ari jaatkarto. Un, skat, varbut vel kads cilveks paliks dzivs....
WALA
W
Bet viss ir OK - braucam ar savu ērto ātrumu, tikai ja jau reiz aiz tevis salasās kolonna, tātad tas nozīmē ka lielākā daļa no jamiem brauc ātrāk par tevīm. Atklāts paliek jautājums kādēļ nedzen garām, vai neatstāj vietu citiem lai to var izdarīt neveicot pargalvīgu "vilcienu" uz 120+ pa pretējo joslu. Gan tie lēnie "pēcpusē" sēdētāji gan arī lielie garām "vilcēji" biežī vien ir pār vien kārti metami. Jo viens lēnbraucējs ( tas kurš parasti ir kolonnas priekšā) nav problēma. problēma ir ātrāk-braukt-gribētāji "nespējnieki", nu ja nevari apdzīt kaut kāda iemesla dēļ( un toč nav svarīgi kāds ir iemesls) - nu nevelcies tam priekšējam astē !!!
garsija
g
man ir mazs stāžs un vēl nesen gadījās grāvī ieripināties, tāpēc 6dien pa Ventspils šoseju vilkos uz tiem 70 km/h, jo man bija vienkārši nāvīgi bail. un ko ta man darīt, ja nevaru uzspiest uz tiem 90? piekritīšu tiem, kas saka, ka nav jāspiež 90, ja nav atbilstošu laika un ceļa apstākļu. un spiest tikai tāpēc, lai netraucētu citiem, arī nav risinājums, ja pats rausties visu laiku un pakļauj briesmām tos, kas varbūt jūtas pārliecināti, braucot uz 90. piebildīšu arī, ka Ventspils šoseja 6dien bija baisa.
e.
e
Atceros, pirms pāris gadiem bija pilnas avīzes un portāli ar ķērcējiem, kuriem nepatika tas, ka ziemā uz ceļa ir sniegs un nevar braukt kā vasarā. Līdzko Rīgā uzsnieg sniedziņš, tā avīzēs raksti, ka viss slikti un nevar izbraukt. Vienīgais risinājums - sagāzt bezjēgā ar sāli tā, ka no sniega nekas pāri nepaliek. Tad nu izbaudiet rezultātu! Zviedrijā gan novēroju, ka aukstā laikā ceļus šķūrē un kaisa smalkām granīta šķembām. Un nekādas sāls. Braukšana joprojām nav tik vienkārša kā pa sausu asfaltu, bet ne tik pretīga kā pa sāls putru. Neapšaubāmi, vainīga distances neievērošana. To neievēro ne ziemā, ne vasarā. Bet to nevar attaisnot ar tiem, kas "velkas" pa priekšu un kaitina. Ja jau vari braukt ātrāk, tad ej garām, ja nevari,- tad mācies braukšanas skolā. Bet līdz tam brauc kā māki kopā ar visiem.
lauķis iekš Rīgas
l
Tagad jau pilni ceļi ar lielceļu karaļiem.Ja uz 140 nevar pabraukt,katastrofa. Es vakar braucu no Rīgas uz Rēzekni un kārtīgu ceļu baudīju no Stirnienas līdz Rēzeknei,jo šo posmu nebija sasmurgulējuši ar sāls maisījumu.
Nu
N
noteikti kādam pietuvinātajam sāls bizness labi izvērsies. Iet bojā koki, īpaši Rīgā.Kāpēc nevar kā Zviedrijaa šķembas klaisīt, kuras ja ir atkala ļoti labi rada vajadzīgo saķeri uz ceļiem. dārgi? Vismaz smiltis. Kas Latvijā smilšu maz? Nu vismaz kā zināms sāls atradnes pie mums nav.
lasitajs J
l
Dēļ tādiem kā tu uz ceļa visiem rodas problēmas. Jo tu ar savu vilkšanos apdraudi tos, kuri brauc normāli. VISI PĀRĒJIE TEVI APDZEN, KAS PATS PAR SEVI IR PAAUGSTINĀTAS BĪSTAMĪBAS MANEVRS. Pareizi te raksta, ka pa mūsu galvenajiem ceļiem 95% gadījumu, arī ziemā, VISI (arī opji un iesācēji) var vilkt uz 90. Ja pats sev neesi ienaidnieks un ir kaut cik normālas riepas un autiņš kārtībā. Un nevajag būt profam un braukt ar kvatru. P.S.Braucu uz Rīgu pa to ceļu minūtes 5 pēc sadursmes. Poliči Koknesē kā reiz izbrauca no lamatas un devās uz notikuma vietu. Ceļš tiešām bija dranķīgs. Starp citu pirms Kokneses satiku kaisītāju, kurš šķūrēja sniegu un, šķiet, ka kaisīja ... sāli ... . Laikam iepriekš uzkrāvušies jau sen un to kravu nebija kur likt, vajadzēja izkaisīt. Bija -12,5C. Tas noteikti bija viens no faktoriem, kas sekmēja to negadījumu. ĻAUŽI, ievērosim D I S T A N C I !!!!!! Un jo drošāka distance, jo labāk. Pēc sevis zinu. Arī Lelle 12.2009 23:57. Pirmkārt tas paaugstinās pašu drošību, otrkārt atvieglos pārējo autobraucēju dzīvi. SEVIŠĶI BŪTISKI ZIEMĀ. Cilvēki esam dažādi, arī pēc braukšanas prasmēm un autiņu iespējām. Dažreiz gadās, ka kādam jāsteidzas. NETRAUCĒSIM. Savlaicīgi brīdināsim par manevriem. Atstāsim "kabatas". Ja kāds tiešām vairāk par 60 nevar, tad apstāsimies drošā vietā maliņā un palaidīsim kolonnu, kas savākusies aiz muguras. Būsim labestīgi.
Lelle
L
Tu esi idiots! Braukšanas ātrumam ir jābūt atkarīgam no ceļa, laika apstākļiem, redzamības un pat no personīgās sajūtas. Mans autovadītāja stāž pie stūres katru dienu!!! tuvojas 30 gadiem un esmu braukusi bez avārijām visus šos gadus. Ar nožēlu noskatos uz tiem, kas šādos apstākļos, kā šodienas ceļi, lido man garām ar 100km/st...es ducinu uz saviem 60-70 un tāpēc nekad neesmu bijusi avārijas izraisītāja, jo spēju reaģēt uz situācijām.
Lelle
L
Ceļi šobrīd ārpus visas kritikas!!! Neviens tos vairs ne tīra, ne kaisa...par ko maksājam nodokļus???
AIZVER MUTI!
A
vienkarsi pie mums auto celu uztruretaji jau ,,IZCILI`` rupejas par cela kartibu ziema(scure, kaisa) naw jau brinims ka sita sanak , ne jau vienmer vainiga atruma parsniegsana, paskataties bildes, kads segums celam. un tiem kas tur cieta ir pilnigi pfig kads ir budzets un cik ir naudas, debilaa valsts!!!!!!!!!!
sētnieks
s
Sūnu ciemā(lasi- Latvijā) sen jau vairs nezin, kas ir TĪRAS, sausas ietves, tīras ielas. Darba tikums, raušot kapitālus, pazudis. Tā vietā ielas ziemā mums kļūst aizvien šaurākas, uz ietvēm līdz maijam stāv melnas, dubļainas veca sniega čupas...vieglāk izgāzt uz ielas "nekaitīgo" šļuru. Ministrīši- ierēdnīši jau uz kājiņām tizli- sēd mašīnītēs. A pārējie lai stampājas, kā māk.
sise
s
Nezinu ko viņi ar tiem ceļiem dara, bet ar visām radzēm manu autiņu brīžiem tā nēsā.
WALA
W
Jopcik kādi pareizie savākušies, braukt vajag nevis pļurkstēt par to ka daudzi jūs dzen garām !!! Ja nevilksities būs kādam citam mazāk iemeslu jūs dzīt garām. Nekad nesmu braucis īpaši lni, bet ja redzu ka kāds bīštami apdzen izdaru visu lai jamam būtu kur likties un arī lai jams mani neapdraudētu. BIja vienā ziemā ar apgūtinātu redzamību kad nebija īpaši gŗūti turēt 90 km/h, bet apdzīt bija problēmas un tad vilkos ar savi 70km/h astē kādām 3 mašīnām, viens gudrītis vilka garām tieši nepārrdzamā līkumā - protams pretī kāds nāc.Tā kā īsti vietā bija mana piebremzēšana un vietas atstāšana. Tā kā nav jau tā ka pie avārijas ir tikai viens idiots, ja tur saskrienas vairāk par vienu auto, tad to idiotu, kas nespēj izvērtēt situāciju uz ceļa ir krietni vairāk par to vienu skrējēju !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

Skaties foto arī šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas