Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

FOTO: Draudzības dienu gājiens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Nekā fotografējama (iemūžināma) šādos pasākumos neredzu. Nav glīti tie citādie. Ne par velti pretējais dzimums šos brāķē. Un citus arī aicinu nekādi fotogrāfiski nereaģēt uz šādiem rautiem - it kā tā būtu tukša vieta. Bet citādi gan vienaldzīgs palikt nevar - rīt tas būs jau tavs bērns, kam treneris uzmāksies.
@
@
Izrādās, tiešām - etnisko latviešu ka biezs. Kādi trīs, četri.
@
@
Kadros daudz "etnisko" latviešu. Dažiem viena acs baigi smuka, otra atkal ne.
antipedofils
a
žēl tos pederastus , kas par ārzemju seksuālo varmāku pedofilu - izvirtuļu naudiņu piedalās šādos gājienos. Daudz jau netrūkst ,ka gājienos līdz tiks ņemti bērni............... Ja nevar izārstēt savus netikumus,ielaisto perverso slimību , ir tikai viens ceļš- TVAIKA iela 5 !!!
nesaprata
n
nesaprotu shii pasaakuma iemeslu... tik patt labi visa pareejaa cilveece, kas nepiedalaas shajaa pasaakumaa arii vareetu iet shaadaa gaajienaa, jo mums tachu arii ir orentaacija, tikai savaadaaka!
edzabeen
e
Visticamākais, ka parakstīja gan. Lai arī izglītība neiecietību mazina, tā to nenovērš pavisam. Arī mediķu vidū ir cilvēki, kas atbalsta neiecietību. Par laimi Latvijā ir krietni vairāk nekā 240 ārstu, un šāda attieksme drīzāk ir retums nevis likumsakarība.
dzeris - latvijas ārstiem 22.
d
Paārstējiet tos protestētājus ar deģenerātu ģīmjiem un psihopātu uzvedību( dabīgi, nekādi ārsti to murgojumu nerakstīja)!
DD1
D
Man kauns par savu valsti (izskatās gandrīz kā Maskavā līdzōga gājiena laikā). Rodas nepārvarama vēlēšana pārcelties dzīvot uz citu valsti, kur jebkura cilvēka citādība tiek respektēta.
Ince
I
Te redzama importa homoseksuāļu naudiņa....Runājot par īpašo homoseksuāļu tiesību gribēsanu - gribēt nav kaitīgi. Tomēr vai vajag? Kāpēc savu es pārcelt pāri visam? Mūsdienu cilvēkam nu ļooti gribas būt vai paša Dieva vietā.
Indra
I
edy, bet kādā veidā homoseksuālo cilvēku eksistence Jums kaiš? Kādas Jūsu tiesības netiek ievērotas? Man nav tas saprotams. Piemēram, man pilnīgi un absolūti netraucētu, ja diviem viena dzimuma cilvēkiiem būtu tiesības regjistrēt savas attiecības. Manu dzīvi tas nekādā veidā neietekmētu. Ne, ietekmētu - ja kāds no maniem radiem - draugiem - bērniem būs gejs, un viņu šāda iespēja padarīs laimīgāku, man arī būs jauki. Kaut kā tā...
edy
e
Mani visvairāk tracina tas, ka lielākai daļai ir vienaldzīga attieksme. Kad jautā, kādas ir jūsu domas par praidu & līdz ar to gejiem un lezbietēm, tad cilvēki izsakās man vienalga - viņi mani netraucē & es netaisos viņus traucēt! Pilnīgs sviests!!!! Kā var būt vienalga par lietām, kuras valsti ved pilnīgā pakaļā??? Mīļie cilvēki, laiks pamosties no sapņa & vienreiz par visām reizēm pateikt šīm homo lietām NĒ, NĒ, NĒ, NĒ......
kā bija
k
Cien Dienas lasītāji, bija man izdevība tuvāk dzirdēt kā paši "mācītājs" Cālītis un Sants iztulko bībelisko jēdzienu , ko Dievs runā par homoseksuālismu. Ar vienu no šiem baznīcēniem sarunajos. Un mani šokē, ka viņi noklusē no cilvekiem ,ka tas ir grēks un vēl ļaunākais ir tas, ka izveidoja jaunu mācību un jaunas" lūgšanas"formas , kas ir atšķirīgas no mūsu senču tradicionalajam kristīgām vērtībām. Dievs nekad netaisās mainīt savu Vārdu, un nosodīs jebkuru kas iet pret To.
Zinātne
Z
LATVIJAS ĀRSTU VĒSTULE VALDĪBAI Mēs, ārsti, parakstāmies par sekojošo: 1/ Neviens netikums, amorāla rīcība vai noziedzīgs motīvs pats par sevi (per se) nevar tikt uzskatīts par normālas uzvedības variantu, tomēr ilgstošākā periodā netikums spēj radīt personas slimīgu psiholoģisku vai fizisku atkarību un uzvedības kroplības. 2/ Apgalvojums, ka homoseksualitāte ir normālas uzvedības pieļaujams variants, neatbilst patiesībai, ir melīgs un dezinformē sabiedrību. Par slimīgu jāatzīst šī netikuma izraisīto atkarību un no tās izrietošās perversās rīcības. Lai atbrīvotos no minētās atkarības, nepieciešama brīva un motivēta griba, dažkārt – profesionāla medicīniska palīdzība. 3/ Ir kategoriski nepieļaujami nelielas ļaužu grupas mēģinājumi popularizēt sabiedrībā amorālu uzvedību un, dezinformējot Likumdošanas institūcijas par homoseksualitātes būtību, ievazāt šo netikumu dažādās sabiedrības dzīves sfērās. Mēs aicinām valsts Prezidenti, Saeimu un Ministru kabinetu apturēt jebkuras likumdošanas iniciatīvas, kuras, balstoties uz nepatiesu informāciju pieļauj homoseksualitātes – viennozīmīgi nosodāma netikuma – izplatīšanos mūsu sabiedrības dzīvē. Rīgā, 2007. gada martā Šo paziņojumu ir parakstījuši 240 Latvijas ārsti.
dzeris
d
Protestētājiem stipri vajag psihiatru.
Delma
D
Vnk pretīgi!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas