Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Galleria Rīga atvērta Dienas viesistaba

Kopš piektdienas jaunatklātajā t/c "Galleria Rīga" (Dzirnavu ielā 67) atvērta visiem brīvi pieejama izdevniecības Diena viesistaba. Ikviens interesents varēs klātienē vērot portāla Diena.lv veidošanu un redakcijas darbu, piedalīties publiskajās debatēs, kā arī vienkārši atpūsties, lasot presi."Šāda prakse ir visā pasaulē.

Kā teātrī skatuve saplūst ar skatītāju, tā mēs Dienas viesistabā - ar lasītāju," saka izdevniecības _Dienas mediji_ galvenais redaktors Guntis Bojārs. Pirmais viesis sestdien plkst. 13.00 būs žurnāla "Ilustrētā zinātne" galvenais redaktors Vents Zvaigzne. Klātesošajiem Dienas viesistabā viņš atklās cilvēku smadzeņu noslēpumus un skaidros, kas ir intelekts. Plkst. 15.00 notiks intervija ar polittehnologu Jurģi Liepnieku. Sarunā ar G. Bojāri viņš diskutēs par šobrīd aktuālajiem politiskajiem procesiem. Svētdien plkst. 13.00 žurnāla _Playboy_ redaktori Egīls Zirnis un Ivars Āboliņš stāstīs, kā tapis pirmais numurs. Piedalīsies arī mākslinieks-maketētājs Eduards Šidlovskis, kurš rādīs žurnāla tapšanas procesu. Plkst. 15.00 pie kino un teātra kritiķa Normunda Naumaņa viesosies dokumentālās filmas _Ģimenes lietas_ režisors Andris Gauja. Pirmdien plkst. 18.30 sarunā par tirdzniecības centru biznesu piedalīsies _Dienas Biznesa_ redaktors Andrejs Vaivars un _Galleria Rīga_ direktors Arnis Veisbārdis. Projekta ietvaros ikviens Dienas mediju lasītājs ir aicināts piedalīties medija veidošanas procesā. Portāla veidošana notiks publiski, nevis slēpti aiz redakcijas sienām. Apmeklētājiem pie mums būs iespēja viesoties, vienkārši atpūšoties, lasot Dienas mediju izdevumus, uzdot interesējošus jautājumus. Tāpat ikviens varēs piedalīties publiskajās debatēs, viesiem būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus. "Tagad politiķu runas varēs skatīties ne tikai televīzijā, bet arī klātienē, turklāt uzdodot viņiem jautājumus," par publiskajām debatēm saka G.Bojārs. Tāpat _Dienas_ viesistabā pie fotogrāfiem būs iespēja nokļūt uz laikraksta _Diena_ vai žurnāla _Playboy_ vāka. "Ikviens varēs šeit atnākt, lai nofotografētos, pēc tam nosūtīsim attēlu, kurā cilvēks redzams uz žurnāla vai avīzes vāka," stāsta G. Bojārs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas