Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Gerhards saņem zelta moci no protestētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RUNCIS ,kuru VISI ZINA!!!
R
Zīmīgi, ka protestā klāt bija Latvijas ceļinieks Andris Bērziņš, turpat grozījās Silenieks u.c.,----- tāatad , KAS PA MURGIEM , KAS TE PA ACU AIZMAALEESSANU , LATVIJAS MILJONAARI PROTESTEE PAR KAUTKAADIEM 24 LATIEM , BET PARTO ,KA TUULIIT VALSTI KAARTEEJO REIZI GRIB ,, ATLIKUŠO DAĻU PAARDOT , KLUSEEE , NEKAUNIIIBAI NAV ROBEŽU
bea
b
brutāli un perversi tēviņi tie motciklisti bildēs. ne tādu vien šie nodokli vajadzēja piespriest.
šoferis
š
Vai nevarēja atrast upē lēcēju, kam pārējie seko ? Fotogrāfijas rāda, ka intelekta tam netrūktu ...
SW
S
Man nav par ko kaunēties. Mocis nav nekāda pirmās nepieciešamības prece, un 24 Ls ir nekas salīdzinot kaut vai ar tām govs ādām, ko jūs mugurā velkat.
Slaidais
S
Muļķe,es ar viņu strādāju.Tas ir mikroautobuss-gandrīz vai lielais autobuss.Es jau zināju,ka zoss uzķersies.:))))
Bitite
B
Saprotu kaapeec tu spirinies preti par litraazu un CO2 kaa nekaa tev ir 4.5 smirdigs autins :D kompensee tos litrus ar pret savu mantu :D
Slaidais
S
Nu nē,manējais noteikti nenodirš,jo jauns un ekonomisks,kaut arī 4,5 litri.Bet Tavu čomu vecie smirdīgie bemberi gan piedirš:))Un piemētā ceļmalas,jo viņiem detaļas birst nost. Bet es jau par to maksāju:mašīna dārgāka,ievedmuita lielāka,benzīnu rij vairāk.Un nečīkstu kā tie Tavi drauģeļi. Es Tev vispār ieteiktu uz Latgali pārcelties,tur gaiss tīrāks.
Bitite
B
Vieglaak elpot bus saproti ka es bite dabiga esmu :) un daba tuvaak :) Kaa tavejais tur bmw ar tur 3.5 lt motoru visvairaak nodirs apkartin
Slaidais
S
Tu laikam esi visdumjākā blondīne,ar ko diskutēju:))Pilnīga analfabēte.Kāpēc Tu mēģini diskutēt par lietām,ko vispār nesaproti?Raksti par solāriju kremiem vai zeķbikšu izmēriem. Ar CO2 varētu saistīt ievedmuitu,uzlikt dabas resursu nodokli utt.,bet ne jau ceļu nodokli.Ko lielāks CO2 daudzums kaitē ceļiem?
Bitite
B
Nu un?Kāds sakars ceļu nodoklim ar CO2? Nekustamā īpašuma nodokli arī vajag pēc tā,cik liels kamīns mājā? ===================================== :D :D :D Klau tu laikam vispaar nedomaa lidzi? :) padomaa kaaapeec?
ieva
i
es minēju kādi ceļi ir Zviedrijā, nevis to, ka es strādāju Zviedrijā. šobrīd strādāju Latvijā un neredzu kamdēļ man par smagā darbā iegūtu lietu būtu jāmaksā papildus nodokļi tiem, kas izzaguši valsti. ļoti daudz moto-veču zinu, kas dzīvo ar sliktām labierīcībām neremontētā vienistabas dzīvoklī, brauc ar vecu sagrabējušu 90-to gadu autiņu, bet ir tas pats Harley Davidson.
Slaidais
S
Es laikam nokauna aizbēgtu uz ārzemēm,ja būtu tā nofočēts,kā tas čalis ar atvērto rīkli pirmajā bildē.
Farss
F
Vīri kā ozoli, bet nespēj GADĀ nomaksāt 24 Ls, t.i., 2 Ls mēnesī. Vai kauns nav? Cik tie praķi vien jums maksā? Tak, ne jau humpalās pirkti? Un kur tad degvielu, jūs - ubadziņi, ņemat? Diedelējat uz stūriem? Izkāmējuši arī neliekaties - tā tad badu nemirstat? Par ko tad tā brēka? Fui! Pretīgi skatīties!!!
trusis nejaukais
t
motociklisti pataisīja argumentējamu prasību par klaunādi un tagad paši varonīgi plosās pa komentāriem. 99% no tās publikas tikai iedod iemeslu paārdīties ar moci pa pilsētu. kāds tam būs rezultāts? kārtējo reizi nekāds, jo dēļ tās uzvedības par pilnu viņus ņemt nevar.. Frīdis.. omfg.. tas viss izskatās kā neizdevies joks, tiešām.
Slaidais
S
Nu un?Kāds sakars ceļu nodoklim ar CO2? Nekustamā īpašuma nodokli arī vajag pēc tā,cik liels kamīns mājā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

VIDEO: Protestējot pret transportlīdzekļu nodevas palielināšanu, motociklists iebrauc Daugavā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas