Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Glābēji pirms došanās uz Krieviju: vienkārši braucam uz darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Piekrītu! Pieklājīgi palūgt, lai reģistrē talonu, tas jau aizbraukt aizmirsušo pēcteču varzai par daudz prasīts." Lūdzu" un "paldies" tiem ir nezināmi vārdi. Varu iedomāties, kā tā aptrakusī dāmīte metās cīņā par sēdvietu. Katru reizi, kad izeju uz ielas sastopos ar krievu varzas izpausmēm, doma par korekto kopā dzīvošanu nez kur pazūd. Drīzāk tā mani mudina kaut vai ieteikt RD noteikt sodu par spļaudīšanos. Un zvanīt RPP, kad kāds krievs demonstrē savu suni, apdraudot apkārtējos. Bet rēķināšanās ar citiem jau arī nav šo ļautiņu stiprā puse. Apriebies. Un tā varza kļūst aizvien nekaunīgāka. Nu jau vairs ne tikai čeloveks lien šeit ar savu vājprātu, bet skatos radušies jauni cītīgi tendences turpinātāji. Patiesībā nožēlojami, vēl jo vairāk tāpēc, ka viņi te bļaustās un čīkst par komentāriem, kuros norādīta pašu pretīgā izturēšanās ikdienā. Un tas laikā, ka viŅu dzimetene ir izrādījusies caurums, kuru aizpilda abu kremļa vīriņu histēriskais PR. Karalis taču ir kails! Bet nožēlojamā pakalpalikušĪ varza turpima to pašu, ko jau gadiem. Dīvains kompensēšanas mehānisms. Būtu labāk devušies saviem tautas brāļiem palīgā. Bet no šiem tirliņiem gaidīt ko tādu ir naivi. Viņu tēvzemes mīlestība- ārdīšanās pie Impotenta sapņa, karogu vicināšanā, uzvedībā līdzīga Jūsu aprakstītajai autobusā un savas varenības paušana principā rakstot krieviski latviešu komentāors. Ir jau gan arī iespēja, ka to dara tāpēc, ka savas intelektuālās mazspējas dēļ, nav varējuši iemācīties tās valsts valodu, kurā mitinās. Starp citu, vakar TV5Monde zinoja par to, ka GreenPeace jau pieprasa, ļai kremlis ļauj masveidā ārvalstīm sniegt tai palīdzību, jo situācija apdraud arī pārējās valstis Eiropā, tācu šadas atļaujas tiekot izsniegtas kā aptiekā. (A compte-gouttes). Green Peace mājas lapa KrIEvijā esot slēgta. Tāds tās lietiņas.
P.K
P
What is all the excitement about. Just a normal neighbourly reaction. Congratulations to the men who volunteered to go. Would like to buy them all a beer or two next time I visit Riga or Ludza. Cheers.
Ha
H
Sīkums, bet tā bija šodien: Šodien braucu busā , iekāpj sprigana krievu tante, ielec brīvajā sēdeklī, apsēžas un man , stāvošam kājās pie busa loga un lasot grāmatu, pēkšņi iebaksta sejā ar savu braukšanas karti, bez vārdiem (laikam ar domu, lai es šķērsoju autobusu un to piereģistrēju). Kad stāvēju bez reakcijas uz krievuškas nekaunīgo bakstienu sejā un turpināju lasīt lasāmo, krievele pieliecās, redzot, ka mans grāmatas nosaukums nav krievisks , sāka busā visu ceļu gānīties par latviešiem un cik bezkaunīgs esmu, ka pēc bakstiena sejā NEAPKALPOJU ŠO ar braukšanas kartes reģistrāciju. Neieredzu sadzīves nekaunīgos krievus un krievenes.
atoms
a
"kāpēc dzēsīs Maskavas apkaimē, nevis Pleskavas apgabalā" -taapeec, ka Pleskavaa nav atomstacijas... "Russia fought a deadly battle Tuesday to prevent wildfires from engulfing key nuclear sites as alarm mounted over the impact on health of a toxic smoke cloud shrouded over Moscow." (C)
Diskutētējiem
D
Nesaprotu ko te diskutēt ar t.s. cilvēku, morālu un garīgu kropli. Kāds laikraksts, tādi mīluļi. Visiem redaktoriem t.s. cilvēks ir mīļākais komentāru rakstītājs, sākot no Ēlertes līdz Koziolam
zole
z
piekrītu
lux
l
īpaši patiess ir komentāra nobeigums. Diemžēl tādu jau savairojies milzīgs lērums un tie tie galvenie bļāvēji
ergdf
e
Kaapeec Latvijas ugunsdzeeseeji izskataas peec krievu tankistiem?
zole
z
Ka tik viņiem vēl nebūs jaizstāv rinda Terehovā, ko veido benzīna vedēji, kas uz robežu dodas kā uz darbu. Šonakt tur stāvēju. Kauna lieta - vīri un sievas spēka gados tur pavada padsmit stundas, lai atvestu un kādam nodotu pāris pakas cigarešu un benzīna bāku. Visi tur cits citu jau pazīst un ļoti apmierināti tusējas. Diemžēl izskatās, ka šie cilvēki ir balasts valstij - tādi, kuri prot tikai kliegt - dodiet, bet paši bez sirdsapziņas pārmetumiem grauj valsts ekonomiku. Cilvēki, kuri nav spējīgi izrādīt iniciatīvu, lai padarītu savu dzīvi un apkārtni labāku.
ilma
i
Jābrauc un jādzēš tiem, kuri to spēj ,kuri tādu darbu dara. Nav nekādas vajadzības šinī gadījumā runāt par politiku un nezin ko vēl. Īstenībā deg pie mūsu mājas pakša.
standzinieks
s
Viss labi, tikai kāpēc dzēsīs Maskavas apkaimē, nevis Pleskavas apgabalā, kur izsludināta ārkārtas situācija un kas ir tuvāk? Tāpēc, ka Piemaskavā lielāki čiekuri?
#
#
zaplaķit,čem,ar ēzeļa ausīm?Es jau nu ticu ugunsdzēsēju priekšniekam nevis no krievijas ratupakaļas izkritušai pabirai.
:)
:
Grūti tev, droši vien pat savā kafijas krūzē sūds jāatrod, citādi nebūsi mierā :)
:)
:
Izsaku līdzjūtību...
jes
j
Beidz muldēt,Pencis šorīt LNT ziņās skaidri un gaiši teica ,ka visus izdevumus segs Latvija,ieskaitot ēšanu,kur tad putļeram nauda radīsies,ja cik redzams,krievijā ugunsdzēsēju mašīnas vēl no staļina laikiem,un mistrāli par miljardiem jāpērk,varbūt ar tiem sataisījušies uguni dzēst.Bardaks,bardaks čelovēk tajā tavā mātuškā,pat putļers emigrējis uz okupēto Abhāziju,lai maskavā nenosmaktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas