Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Grostiņa akcija Vecrīgā beidzas mierīgi, policijai pastiprināts režīms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
info
i
17. janvāra rītā biju pie aizbarikādētās Saeimas. Parunāju ar cilvēkiem. Viss, protams, notika korekti un mierīgi. Aiz žogiem, karavīru un policistu mugurām drebošā vara parādīja savas bailes no Latvijas tautas. Partijā ir jauni biedri:) Turpinājums sekos. citaats no nato.lv lapas
poga
p
politikāņi bez policijas bezpēcīgi....
smaidish
s
a kāpēc poliči un visādi savādie militāristi var tagad te dienaktīm mītiņot ??? bet tautai neļauj !!! a kāds vispār sodīs tos agresīvos un kūdītājus, runa iet poličiem un augstāvošiem ???
nesaproti vai !
n
DD ( drošības dienestu ) radīts tēls , lai vieglāk sijāt , vadīt un kontrolēt ( Tauta nav duma , jau atmaskoja ), tapat kā savulaik LTF bija kompartijas izveidota struktūra , lai pretstatitu Helsinkiem 86 un LNNK , kuri bija patrioti un sistemas drauds , jo bija par Latvijas Republikas neatkaribas atjaunosanu , bet LTF par Latviju PSRS sastāvā un to vadīja čekas kadru virsnieki un tās skolas beigušie ar zinātniskā komunisma izskalotām smadenēm.
nesaproti vai !
n
Drošibas dienestu radits tēls.
Burbulis
B
kas ta tada Grostina ira !?!
Slaidais
S
Laikam jau Tu esi vienīgā,kas no sirds tamtic:)))
Vīvele
V
Māris Zanders neko pa tukšo nevervelē. Ko viņš saka - tā arī ir! Un tagad mēs zinām, ka tā saucamo grautiņu noorganizēja pati valdošā kliķe. Līdz ar to kļūst saprotama policijas "dīvainā" rīcība. Mierīgi noskatījās, kā sadauza policijas mašīnas un izdauza logus, PIEKĀVA NEVAINĪGUS CILVĒKUS - PIEM. INDRU NO ""HOTEL DE ROME"", bet tagad "apsargā" Vecrīgu no dažām baznīcas tantiņām. Starp citu - es arī TV tovakar redzēju Lindermani, bet citi diezin kāpēc viņu nav "pamanījuši"...
šuriks
š
Tikai pateicoties Rīcības partijas nemirstīgā un ģeniālā līdera Normunda Grostiņa pārdabiskajām spējām un varonībai šodien Rīgā izdevās novērst jebkādu vardarbību!
Saki, Vivele,
S
kas Tev tur īsti kļuva skaidrs? Parastā Zandera vervelēšana, neko iepriekš visās malās jau 100x pārgremotu nepamanīju.
Vīvele
V
Grosniņš ir 0! Bet Zanders šovakar taisnību pateica. Ja jūs šovakar neskatījaties TV3 ziņas, tad noteikti to izdariet! To var redzēt TV3 mājas lapā. Tad jums daudz kas kļūs skaidrs!
dr. Inde
d
Gosniņš jau ir tas pats Paprikštoks tikai vēl mazliet sliktākā izpildījumā.
drakons
d
Kam interesē Rīcības partija un Gosniņš?
!
!
Minets bija šķērsielā pie Valda neuzturētās pils, sajūsmināts par iespēju pakomandēt, kaut kādus padomus dalīja citiem galertiem. Izskatījās laimīgs. Nevis norūpējies.
Karīna
K
Jēkaba katedrāle ir galvenais Romas katoļu dievnams Rīgā. Tur notiek dievkalpojumi katru dienu un tie nav tikuši pārtraukti vai traucēti nekādos laikos - ne vācu, ne padomju okupāciju laikā. Šovakar "Panorāmā" bija redzams, ka katedrālei pieeja ir noslēgta pilnīgi no visām pusēm - ne tikai no Jēkaba ielas, bet arī no Mazās Pils un Klostera ielām. TAS IR NEDZIRDĒTS SKANDĀLS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Nakts melnumā Militārā policija Vecrīgā trenējas savaldīt agresīvus protestētājus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas