Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Izdemolēta Neatkarīgās Rīta Avīzes redakcija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liva
L
Jāatceras, ka NRA pilnīgi oficiāli piedāvā jebkuru par atbilstošu samaksu nopirkt pasūtīt rakstus pēc saviem ieskatiem visos redakcijas laikrakstos. Pēc šīs loģikas varētu diezgan droši izdarīt secinājumu, ka var nopirkt arī konkrētu rakstu nepublicēšanu, kas ir faktiski tas pats. Kas rada šaubas, vai tiešām šim gadījumam ir kāds sakars ar preses brīvību.
Eduards Ainars
E
Brīvā prese Latvijā diemžēl nepastāv, un Neatkarīgā ir visnetīrākās un smirdošākās atkarības piemērs.
ANDRIS
A
Vai tiešām tauta ir tā izčakarēta ,ka neatšķir graudus no atbirām ,,vai tiešām esam tai paša domāšanas līmenī ,kas valda atpalikuša kaimiņvalstī KRIEVIJĀ.,vai tiešam neredzam ,kurp ir novedusi šo partiju rupors ,vai tiešam jāciena avīze ,kas visu laiku slavina aizdomās turamo lembergu ,tāpat arī sķeli ,kalvīti ,sleseru .Vai tiešām uz tik lielu tautas daļu ir atstājusi sekas 40 gada okupācija. Pēc visa spriežot ,kāmēr mēs un mūsu domāšana nemainīsies ,mēs ārā no krīzes tik drīz netiksim.
ANDRIS
A
Malači ka izdemolēja ,tā māk tikai reklamēt valsts izzadzējus.Var būt nākamās vēlēšanās vairs nebūs tādi ZZS ,LPPLC,TP , VAI
T
Var jau BEZDĒT pret NRA, kā ĪSTENIEM latviešiem ierasts, jo NRA patiesi LIELĀKA tirāža - atšķirībā no mīļotās Dienas...
ZIRNIS
Z
Nu, tā avīzīte patiesībā nevienu neinteresē, kā vien maizestēvu Lembi. Tāpēc ir tikai 2 iespējas - kāds apjāts darbinieks nolēmis atriebties, vai arī avīzīte izmisīgi mēģina iegūt VISMAZ-KAUTKĀDU-POPULARITĀTI. Abi varianti šķiet diezgan nožēlojami :((
knifs
k
Samērā akurāti demolēts... vai nav personīgais iemesls? Vai naudiņu laikus maksāja darbiniekiem?
KLM
K
Turi muti.Mani padomju virsnieks, smagi ievainotu, pats būdams sašauts, iznesa no uguns. Bija arī tādi, kas dalījās bada maizē. Tu esi nelietis, jo vispārini nezinādams. ............................................... ............................................................ .......................................................... M an arī stāstīja - bija tādi padomju virsnieki, kas Katiņas mežā nošautos 22 000 poļu virsniekus uz muguras aiznesa un iemeta kopīgā bedrē, pirms tam sadalot viņiem atņemtos pulksteņus. Tu esi nelietis, jo vispārini zinādams....
he-he>>>
h
hiho » he-he-he-hee 15:23 Es varu pateikt, kurā redakcijā ir vairāk lemberga foto nekā nra, bet miniet paši:) ___________________________________ prokuratūras sienasavīzes? ;)
hiho
h
Es varu pateikt, kurā redakcijā ir vairāk lemberga foto nekā nra, bet miniet paši:)
juhuhuhuhu2
j
Veterāns » juhuu 14:36 Mani padomju virsnieks, smagi ievainotu, pats būdams sašauts , iznesa no uguns. _________________ a varbūt nevajadzēja?
Veterāns
V
Turi muti. Mani padomju virsnieks, smagi ievainotu, pats būdams sašauts , iznesa no uguns. Bija arī tādi, kas dalījās bada maizē . Tu esi nelietis, jo vispārini nezinādams.
cony
c
I r ļoti daudz gadījumi,kad paši pademolē savu kantorīti,noplēš vēl kāda veča bildi,iznāk ka kādam neļauj izpausties un sabiedrība metas viņus žēlot un atbalstīt.Tas ir no PR TEORIJAS.Jā,kur pazudis zvirbulēns.
jop jop
j
kapec Diena sho rakstu nav ielikusi sadalja "izklaide"? :D
alberts
a
Ļoti labi,ka pamodaties,salāpijaties un tagad atkal nolūzat.Paldies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas