Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

FOTO: Jaunā valdība sanāk uz svinīgo Ministru kabineta sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Danuta
D
Es no talas zemes kuru sauca par Ameriku loti priecajos par musu Gudru MINISTRA PREZIDENTU V.DAMBROVSKI un visiem MINISTRIM,es katru ritu lugsu Dieva lai dot Jums visiem speka un isturibu stradat beidzot Tautas laba, neskatoties ka esmu tika latvijas pilsone Latvijas Valst man mila, tapec ka latviesi kretni cilveki un tur dzivo mani mili berni un mazberni un vini man daudz..
Rota
R
Labu veiksmi jaunajai valdībai un ar Dievpalīgu. Tauta JUMS tic un palīdzēs. Visi kopā roku rokā !
MV
M
nu jau vairs nav 15,bet 14(Dombrovski ieskaitot)
cony
c
Liels paldies Premjēra kancelejas vadītājai,kas prasmīgi prata nosēdināt Ministrus pie darba galda un ceru,ka visi ļoti sekmīgi nostrādās visu paredzēto darba cēlienu.
What's wrong with this pi
W
No 15 ministrijas kresliem TIKAI 4 sievietes ministru kabineta??????? Karteja LV pilsonisu darbinu sadale - vajakam dzimumam. BLAH!!!!!!! Butu labak macijusies no ASV nevis ka svinet Halloween vai ka jus izrunajiet "Helovins", bet iecelt cilvekus ar attiecigu izglitibu un zinasanam!!!!!!
MV
M
n ja ņemam vērā pirmskara tradīcijas,tad:1-3.Saeimai pat parlamentā nevienas vecenes nebija,bet 4-tājā viena uzradās,valdībā nevienas.bij gan sufrāzžistu(feministu)partija,bet tā nevienā saeimā neikļubva;)
MV
M
eu a janā SAeima,nevar savākt 51.parakstu un ierosināt atlaist to kas Dombrovskim blakus sēž jau agad?vienīgi pēc ta,m vēl 16.deptātus pie tiem 51.parakstijuša,vēl vajag kas arī balsotu par
cony
c
Četras meitenītes,bet kādas,visas ļoti strādīgas un gudras.Vīrieši nedrīkstēs krist kaunā,būs jāturās līdzi arī savās darba nozarēs.Lai veicas visiem un visur.
Dīzels
D
Dažiem kārtīgi sakāpis galvā, pa visām malām vienu un to pašu komentu bāž iekšā. Lai strādā labāka jau ir pār citām valdībā. Politikā vienmēr ir un būs kašķi bez tā nevar iztikt. Tāpēc vairāk pārvēršamies darbam ne viss kašķiem.
Горемaмыкин
Г
aplūko 10.bildi no sešpadsmit '' galviņām '' četras meitenītes nav slikti ! P.S. domāju ka neviens tajā blicē nav tikai tāpēc ka ir sieviete vai vīrietis atrašanos ''tur'' tomēr nosaka citi kritēriji ...
Gena
G
Lai veicas!
sieviešu
s
DISKRIMINĀCIJA

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas