Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Kalnmeiers kļūst par ģenerālprokuroru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spunde
s
tas ir tas prokurors kurš vienā mierā pārtrauca neželīgas slepkavības lietas atkārtotu izmeklēšanu Ventspilī kaut gan žurnālisti atklāja pretrunīgas liecibas?! k ā tur īsti bija ? un vel saka , ka viņam nav skeletu skapī
viss skaidrs
v
Pičuks=Ryvžas vīrs
Pičuks
P
Bet Tu iepazīsties ar Baibu un tad runā! (Piebilde: Man ne vienmēr tīk, ko dara mani paziņas, bet daudzviet cilvēki skatās uz kaut ko, nevis uz cilvēku...) Man drīzāk jautājums: KO var darīt cilvēks, topot par politiķi? Starp citu - mans jautājums bija - ciktāl Diena ņirgājas par politiķiem, jo adekvātu attieksmei pret vienāda līmeņa NE-politiķiem es Dienā redzējis neesmu! (Starp citu - neviens šo gadu laikā nav komentējis Jarinovskas attieksmi pret Rivžu. JL Jarinovska uzvedās TP līmenī! Nu nevar tā argumentēt ministra darbību! Jarinovska runāja par SAVU "ES"). Un nafig man kaut kādas izglītotas nezinītes "ES"? (Piemērs: Vaira maz zināja LV situāciju un nezina i tagad... Bet VIŅA bija PERSONĪBA!) Kāpēc Latvijā galvenais vadmotīovs ir STULBI NORAKT?
pro
p
Pičuks 16:05 Jautājums "Dienai". Ko Jums kopš Sarmītes laikiem ir nodarījusi Baiba Rivža (kuru Diena un Jarinovska PRINCIPĀ nepieņēma kā Izglītības un zinātnes ministri - ar trulu ...šanu, bez argumentācijas)? Pēdējie viņas fotoattēli ir... nu - Pasaulē ir daudzi tēli, kas Dienu sūdzētu tiesā.... pamatoti! Tad būtu labi pateikt: Baiba, Diena nevēlas, lai Tu startē vēlēšanās, jo:..... Bet tā - lēta un pretīga ņirgāšanās... ------------------------------------------ --------------------------------------------------- Par `Dienu` nezinu, bet man kopš debijas izglītības ministrijā šī lētā un trulā tante uzdzen šermuļus ar ikvienu savu publisku performansi. It sevišķi, ja ver muti vaļā. Kā viņa izgrozās `pa varas gaiteņiem` man paliek liela mīkla. Bija viena lieliska bilde Ventspils Jūras vārtu (?) pēcremonta atklāšanā: Rivžas kundze pa visu ģīmi smaida un locās vienai personai, bet vienlaikus ar abām rokām tur Lemberga ķepu, lai tas neaizmūk...
zvirbulēns
z
O, jā, reti pretīgs tipiņš!
+upis
+
Stokenbergs ka tada cerme lien un pielien kur vien var ka tikai kads tiek amata. Jacer, ka Latvijas pilsoni so pretigi glumo, divkosigo pielideju Stokenbergu svitros no deputatu saraksta "Vienotibas". Reti pretigs un glums tips, kurs ir augstpratigs, iedomigs un galvenais pilnigi aprobezots, lai ienemtu jel kadu no valsts amatiem.
Pičuks
P
Jautājums "Dienai". Ko Jums kopš Sarmītes laikiem ir nodarījusi Baiba Rivža (kuru Diena un Jarinovska PRINCIPĀ nepieņēma kā Izglītības un zinātnes ministri - ar trulu ...šanu, bez argumentācijas)? Pēdējie viņas fotoattēli ir... nu - Pasaulē ir daudzi tēli, kas Dienu sūdzētu tiesā.... pamatoti! Tad būtu labi pateikt: Baiba, Diena nevēlas, lai Tu startē vēlēšanās, jo:..... Bet tā - lēta un pretīga ņirgāšanās...
zvirbulēns
z
Kur tad mana prokurorše palika, ne vairs ziņu, ne miņu! :) Tā jau ir, valsts amatpersonai sociālos tīmekļos tā izpausties var maksāt amatu, un labi, ka tā! :)
kurmītis
k
Atzīstu, ka ģenerālprokurora "meklēšana" notika pēc ZOODĀRZA principa. Nerunāsim, kāds būs ģenerālprokurors. Nereti mēdz kļūdīties ORANŽĀ BRIGĀDE, kā ar Loskutovu un Zatleru - viņi nepakļāvās ŠŠ intrigām.. Varbūt arī tagad, bet paņēmiens izraudzīt bija pretīgs. Ģenerālprokuroru meklēja pēc ZOODāRZA principa, proti, Bičkovičs pateica pirms tam, ka viņš virzīs tādu personu, kuru apstiprinās Saeima. Un viņš "zondēja" Saeimā pie ŠŠ un ZZS, apejot Jauno Laiku un citus, bet intervijās meloja. Izrādījās, ka jau bija zināms, kurš tas būs, bet viss gāja slepeni. Ar Maizīti tā nebija. Uzskatu, ka ŠŠ sarakstu 2.oktobrī nedrīkst ņemt pat rokā, jo var saindēties. Šajos sarakstos nedrīkst nodarboties ar svītrošanau, jo zini, kuru sarakstu iemeti urnā, par to partiju nobalsoji.
kurmītis
k
Aizmirsāt ZOODĀRZA amata izvēles principu, tā arī tagad notika, slepeni. Nerunāsim, kāds būs ģenerālprokurors. Nereti mēdz kļūdīties ORANŽĀ BRIGĀDE, kā ar Loskutovu un Zatleru - viņi nepakļāvās. Varbūt arī tagad, bet paņēmiens izraudzīt ģenerālprokuroru bija pretīgs. Ģenerālprokuroru meklēja pēc ZOODARZA principa. Bičkovičs pateica pirms tam, ka viņš virzīs tādu personu, kuru apstiprinās Saeima. Un viņš "zondēja" Saeimā pie ŠŠ un ZZS, apejot Jauno Laiku un citus. Izrādījās, ka jau bija zināms, kurš tas būs, bet viss gāja slepeni. Ar Maizīti tā nebija. Ja runājam par svītrošanu vai nebalsošanu, tad ŠŠ un ZZS sarakstu vispār 2.oktobrī nevar ņemt rokā, lai nenosmērētos. Visi viņi mahinatori un shēmotāji.
Jukums
J
Kapakmeni pirms pāris stundam Vienotībai uzlika neviens cits, ka gramātvediskais Dombrovskis. Tomsona raidījumā ar atbildi, ka Vienotības programmā nav progresīvās ienakumu sistēmas ieviešanas. Līdz ar to, rudenī SC visi ceļi vaļā...
Ance to zvirbulēns
A
Piekrītu, piebildīšu, ka šķēles jaunais kājslauķis visbīstamākais ir lembergam. Varētu pat teikt tā, ka no šodienas lembis ir pilnīgi un galīgi saraiņa kontrolē. Ja maizītis vēl rīkojās cik necik likumīgi, un hūtaiņa finansu iespējas ļāva viņam izvairīties no soda, tad tagad , nepaklausības gadījumā, būs vajadzīgs tikai viens telefona zvans, lai mazo puzes napoleonu "likumīgi" ietupinātu!
zvirbulēns
z
Labi, varēsi apostīt ! P.S. Kam vēl būtu interesanti ar mani parunāt par manu 13.52 komentāru?
zin ko
z
OK! Bez tam,ne tikai man būtu interesanti ar tevi parunāt par tavu 13:52 komentāru. Gaidu ar nepacietību.
zvirbulēns
z
Būs man laikam tevi jāatrod, draudziņ! Varēsi paost mani! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas