Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Karavīri atgriežas no Afganistānas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
amis
a
Sintij, man nekas nav pret ugunsdzēsējiem, tiem var dot kaut vai pirmās šķiras TZO ar visu zelta ķēdi. Kā nekā esot valsts augstākais apbalvojums. Tikai atkal piešķirts visādiem sportistiem, daži kas uzdevuši pat Latvijas pavalstniecību, citi atkal tirgo tos uz e-bay. Kādreiz pirmās brīvvalsts laikā ugunsdzēsējiem bija pašiem savs apbalvojums, medālis. Kāpēc to neatjaunot? Viestura ordenis bija paredzēts karavīriem, bet pēc neatkarības atjaunošanas kritērijus pārmainija un šo pēdējo reizi to piesprieda arī cietumsargiem. Manis pēc ari tiem var TZO par labu darbu dot, bet karavīriem ir vajadzīgs pašiem savs ordenis par drošsirdību. Latvijai ir vajadzīgi drošsirdīgi karavīri. Ja tādu nebūs nevajadzēs ne pažarnieku, ne policistu, vai cietumsargu. Par tiem parūpēsies kādas citas valsts vara. Vai esi to jau aizmirsusi???
Kareivis
K
Galvenais ir piķis ,tas tiesa?
Sintija
S
Amis-kad Tev māja degs,tad atcerēsies,kad vajag saukt visādus tur pažarniekus,kā izteicies.Kamēs di-sa nesvilst vari citus apļūtīt.Var padomāt kad ugunsdzēsēji nav pelnījuši ordeņus un pateicību kad no degošām mājām glābj cilvēkus.Nožēlojami....
afgan
a
Nosauļojušies!
smogs
s
Atgādināšu visiem karot mīlošiem pseidopatriotiem Svešā zemē uzvarēt nevar.Davai braucat uz turieni par parasto Latvijas algu karot tad paskatīsimies cik būs gribētāji. Vienīgais dzinulis ir piķis un tikai pasakiet ka tā nav.
amis
a
Apsveicu ar veiksmīgu misijas izpildīšanu un uzdzeru jums 'brav' glāzi. Šodien Delfos lasīju par Viestura ordeņa piešķiršanu visādiem pažarniekiem, policistiem, ārvalstu politiķiem un dažas zemākās tā pakāpes, kā par brīnumu arī NBS karavīriem. Netika gan minēts, vai tie misijās tos nopelnija, vai rosīgā darbā štabos, Latvijā. Ir pēdējais laiks kad Latvija ievieš kādu apbalvojumu kaujā par drošsirdību un tur gūtiem ievainojumiem. Apbalvojuma pakāpe būtu atkarīga tik no individa pašaizliedzības un uzupurēšanās nevis 'činas' [pakāpes] kurā dienē. Tā tas bija vācu un ir arī ASV bruņotos spēkos. Latvijai ir pietiekoši ordeņu un to šķiru ar kuriem apbalvot par nopelniem valsts vai bruņoto spēku labā, bet nav apbalvojuma par drošsirdību/pašaizliedzību kaujās vai par kaujās gūtiem ievainojumiem. Manu proponējumu tik sapratīs tie, kuri tiešām kaujās ir piedalījušies, neatkarīgi no tā kurā pusē vai armijā karojuši.
csdd
c
Okupanti atgriezušies mājās.
labs
l
Prieks šīs sejas rezēt atgriežamies no Afgan:)
pakausis
p
bijaam Padomijaa - karojaam ar afgaanjiem.. tagad esam NATO - atkal karojam ar afgaanjiem.. tik vien ka krietni mazaak cinka maajaas atbrauc.. es tomeer nekaadi nevaru saprast - kas muusu mazajai tautinjai ar afgaanju tautu par nenokaartotajiem karmiskajiem reekjiniem sakraajushies? bet par viiriem un sievaam kas maajaas - sirsniigs prieks!
serž
s
ar atgriezšanos puikas!)( un meitenes)
utainjiem
u
sedet klusu un gaidit kad bus pabeigta vagonu izpushkoshana
Indriķis
I
Forši, ka jūs mājās sveiki un veseli!
amo
a
Protams, ka okupanti. Uz atbrīvotājiem un draugiem nešauj un mīnas neliek.
hi-hi
h
okupanti un točka
un
u
Bet visam valsts ierednju algam jabut publiski pieejamam ar likumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas