Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Krusa pārklāj ceļu

Trešdien Liepājā rīts sācies ar spēcīgu vēju un krusu. Vietām izveidojās vairākus centimetrus bieza krusas kārta, kas gan jau pēc stundas sāka kust. Krusu pavadīja negaiss ar intensīvu zibeņošanu un pērkonu.

Krusa trešdien bija arī citviet Latvijā. Piemēram, ap pusdivpadsmitiem dienā Ķekavas apkārtnē krusas dēļ automašīnas pat stājās ceļa malā, jo brīžiem neko nevarēja redzēt, Diena.lv stāstīja aculiecinieks.

Meteoroloģijas centra portāls meteo.lv vēstī, ka trešdien, 25.augustā, arī līča piekrastē vējš pastiprināsies brāzmās 20-22 m/s, savukārt pēcpusdienā jūras piekrastē brāzmas sasniegs 25 m/s. Gaidāms ne tikai brāzmains vējš, bet arī lietusgāzes. Eiropas Eksperimentālais vētru prognozēšanas centrs norāda, ka negaiss var atnest arī nelielus virpuļviesuļus, galvenokārt piekrastē.

Šonedēļ viena aiz otras Latviju šķērso atmosfēras frontes, kuras nesīs mākoņu zonas ar lietu. Tuvākajās dienās vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem un auksta gaisa masas ieplūdīs Latvijā. Bieži īslaicīgi līs, dienas laikā dažviet stipri. Gaisa temperatūra pazemināsies - nakts stundās par 2 - 3 grādiem, bet dienā par 3 - 5grādiem.

(pievienota 2.rindkopa, pievienotas fotogrāfijas no Ķekavas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas