Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Laikraksts Diena svin 20 gadu jubileju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Jaukā Diena un Sestdiena ! Sveicu Tevi jubilejā! Labu veselību darbiniekiem ,ašu gaitu, asu prātu ! Un topi lapaspušu skaitā biezāka!
exDienis-Jānis Mozulis
e
Sveicieni lielajā jubilejā! Un PALDIES Viesturam Koziolam, ka neļāva vēl dziļāk grimt MANAI, no sirds neizravējamajai avīzei, kurā darbojos tās pašus pirmos 2,5 gadus (ekonomikas komentētāja postenī)! Kopš pirmsākuma priecājos par jebkuru izdošanos un bēdājos par neveiksmēm. Jubilejā domās un priekā esmu ar visiem kolēģiem un exkolēģiem, bet jo īpaši - ar Dienas celmlauzi, pirmo galveno redaktoru Viktoru Daugmali (Kalniņu) un tolaiku komentētāju korpusa virtozauriem Dzintaru Zaļūksni, Gintu Jegermani, Aiju Cālīti-Duļevsku, Jolantu Mackovu (Treili), Valdi Egli, Gunti Valujevu. PROZIT!
jurs
j
Sveiciens svētkos! Man patīk INĀRAS EGLES raksti un ari viņa pati....
Sala vecis
S
pirmie apmeram 18 gadi bija ok - pec tam ne velna nav un nebus
Šo
Š
avīzi lasu no pirmās dienas. Visādi laiki piedzīvoti, tomēr Diena labāk patīk par citām avīzēm. Pašlaik jau vairākus gadus lasu tikai interneta piedāvāto Dienas informāciju. Visā visumā pietiek, vienīgi pietrūkst Sestdienas.... Bet tādi laiki, ka nevari atļauties vairs to, kas bija agrāk ikdiena...Tas pārvērsts par extru...
tv
t
nesaprotu - tas jau sen vairs nav tas pats laikrasts - tikai zīmols. Būtu tā arī rakstījuši - Zīmolam "Diena" jau divdesmit gadu.
Komēta nāk
K
Sirsnīgi sveicieni visiem Dienas cilvēkiem dzimšanas dienā! Prieks, ka Sarmīte Ēlerte, neskatoties uz visu bijušo, arī apsveic Dienas komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas