Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: LPS dome varēs lemt par ārkārtas stāvokļa izsludināšanu pašvaldībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KORKA
K
Labi,protams pashvaldiibas savos novados nevar nedariit kauko labu arii iedziivotaaju svariigu vajadziibu apmierinaashanai,bet ko dara LPS KANTORIS-ministrija VecRiigaa. Savaa LPS kongresa darba stils ir ultimaati,lai gan jaunaa valdiiba jau sakusi tik daudzus jautaajumus risinaat,lai liidz bankrotam novestaa valsts un pashvaldiibas vareetu izdziivot un saakt ekonomiski attiistiities. Gribeetu zinaat,kaadi meerki un par kaadu naudas daudzumu,ir sasniegusi tieshi LPS KANTORIS: Man jau liekas,ka tur arii vareetu ietaupiit dazhus milionus,absoluuti nezaudeejot neko. Varbuut kaads var manas domas kliidinaat,nepretendeeju uz nevajadziigas birokraatijas samzinaashanas eksperta statusu.
Jupis
J
No trekno runču saieta citus lēmumus gaidīt būtu bijis naivi. LPS ir ierocies TP rokās!
daarta
d
Diezgan smieklīgi! Pašvaldības nu gan nav tās institūcijas, kuras risina iedzīvotāju problēmas. Tā pat kā valstī (vismaz līdz šim) arī pašvaldību deputātiem un administratīvajam korpusam interesē tikai un vienīgi savas personīgās intereses. Vismaz manā pagastā ir tā noteikti!
ABC
A
Mīļā sirds, rādās, ka visas šīs garās pļāpāšanas (kongresa) sausais atlikums jeb kvintesence plikās patiesības valodā varētu būt šāds: TūPliešu partija nav atmetusi ideju tikt pie ES naudas dalīšanas, lai varētu veikt, piemēram, šādu operāciju: uz pilnu klapi dibināt , par provi, Lielmazvērsīšu pašvaldībā SIA Lāzeršovs&Striptīzs, lai piesaistītu vismaz 500 000 ES naudas. Kad visa nauda būs izvazāta pa oranžo blēžu ķešām, Lielmazvērsīšu pašvaldība būs tiesīga izsludināt Force Majeure un pieprasīt, lai Latvijas valsts apmaksā izvazāto naudu.
Lāpītāja.
L
Nožēlojami,ka te kā parasti nolasās galējību cilvēki pārsvarā. Ja lamāt,tad nolamāt visus bez izšķirības, štrunts,ka ir kur ar mazu naudiņu pilsētiņa vai pagasta centrs sakopts, ka skola vēl nav nolikvidēta,ka palīdzību iedzīvotājiem iespēju robežās vēl spēj sniegt. galvenais VISUS nolamāt. Ir mums trūcīgas pašvaldības,kas ar sakostiem zobiem spēj kaut kā līdz šim savilkt galus un par kaunu visai Latvijai ir bagātā Jūrmalas pašvaldība,kura šo 18 gadu laikā ir spējusi tikai izputināt un nolaist līdz kliņķim jūrmalu,iztirgot un par sviestmaizi izprihvatizēt Jūrmalas zemi un īpašumus.Ja tur arī kas ir sakopts,tad ne jau pateicoties pašvaldībai, bet iedzīvotāju pašu goda prātam un darbam.Jā,kādu promenādīti zelta jūdzes iemītnieku viesu un krievu-žīdu popsņiku pasākumiem noklāt vasarai,to jā...bet ne vairāk. Bet mīļie ne jau visas pašvaldības ir tādas. Pašvaldība ir pirmā vieta kur jūs varat meklēt glābiņu,ja kas un no tā cik labu ievēlēsiet pašvaldību atkarīga jūsu ikdienas dzīves kvalitāte kad izejat pa mitekļa durvīm.
KORKA
K
Vai Juus,tajaa LPS KONGRESAA meeriijaties ar tiem kraaniniem un kaads arii palika neticis pie teikshanas. UN kaa miikstajiem ar demagogisko taureeshanu iet?
Taisnība
T
.......6) izmaksāt Administratīvi teritoriālās reformas dotāciju 200 000 Ls apmērā visām pašvaldībām, kuras veido novadus............................. -..........-NEKĀDĀ GADIJUMĀ! Kad bija jāapvienojās, tas jaunsleiniski bauroja un savus pagastveČu krēslus glāba un tagad grib KĀ VISI DOMĀJOŠIE! NOST AR JAUNSLEINI KĀ DEMAGOGU!
uzslava diskutētājiem
u
Skatos un brīnos, kā šādi gudrīši v'ēl nav pie teikšanas tikuši. Vai nu krāniņi par maziem večiem, vai gribētājas (Sudraba) ir palikušas bešā.
to cony
t
viens referendums izmaksā nu vismaz miljonu latu, ieprieksējais esot maksājis 2 miljonus. Tici man, šamējie tik daudz nenotērē un tā jau nav, ka neko nedara. Ir jau viņiem savas vēlmes un garšo nobarot sev dubultzodu, bet bišķi jau dara.
koa
k
tas cuvaks ofic u solariju iet
cony
c
........briinos,ka muusu galvenajs paarstaavis,atbalsta tukshu runu saietus un kantorus,kuri brauc,teeree laiku,nodoklju naudu!
cony
c
......sludinaataaju un izsludinaataaju mums jau ir paaraak daudz.Nekaadu biedriibu un savieniibu par nodoklju maksaataaju naudu,ja vajag lemjam referendumaa.
soms
s
daudzu paarbarotu rukshu salidojums un vairaak nekas!
Ērglis
Ē
Klausījos un kraut gribējās. Norījušies kungi sabraukuši bīdīt lielo kritiku. Bože moj. Vēlēšanas tuvojas, tā ja. Jādemonstrē, ka tur rūpi.
lūriķis
l
Ko pārstāv LPS?Pašvaldību darbiniekus,ne deputātus,ne vēlētājus,bet funkcionārus, kuriem vienalga ,kas notiek,ka tik maksā .Tagad,kad naudas ir tik cik ir,sāk piesaukt tautu un vēl visu ko,lai tikai nebūtu jāšķirās no silta krēsla.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

LPS 19.kongresā pieņemtās rezolūcijas:

Par tiesiskumu ekonomiskās krīzes apstākļos

Par valsts minimālajām garantijām pašvaldību pakalpojumu nodrošināšanai ekonomiskās krīzes apstākļos

Par pašvaldību lomu ekonomiskās krīzes apstākļos

Par rīcību, ja valdība neievēros pašvaldību prasības ekonomiskās krīzes apstākļos


SKATIES VĒL

VIDEO: Valsts prezidenta uzruna Latvijas pašvaldību kongresā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas