Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Melngailis iekļūst ceļu satiksmes negadījumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Piedod bet šitos kadrus kas ieraugot CP sāk bremzēt vispār vajadzētu atšaut, ja CP kaut ko vajadzēs no jums viņi mācēs jums par to pavēstīt, un pat ja tevi stādina CP - tas nav iemesls mest pa nažiem neskatoties kas notiek uz ceļa. Vieglais auto jau ta visticamāk noreaģēs ar dažiem izņēmumiem, bet ja astē būs kravinieks ar piekabi - lai Dievs stāv klāt tādiem idiotiem kas met pa mēmajiem !!! Bija reiz gadījums kad rudenī meiča no kluba uzmeta kūleni ar savu auto (sameta un pret zemes valni), Tajā brīdī dēļ tā ka viņa nebremzēja nevienam neradās problēma asptāties pat intnsīvas satiksmes apstākļos un braucot ar ~ 100+ km/h. Bet kamēr gaidījām policiju lielā barā (kārtīgi nostūmušies vienā malā un pat ielīduši meža ceļā), bija viens gudrītis kas uz tā ceļa nometa pa bremžiem painteresēties vai visi veseli, tik aizmirsa novākties no joslas - un astē "labi" nāca fūŗe - es teiktu ka tam cilvim smagi noveicās !!! Tā kā neadekvāta uzvešanās uz ceļa tik ļoti nesatrauc tieši mani kā aizmugurē braucošo, jo es braucu ar vieglo, reakcija nav tā sliktākā un ir zināma pārliecība ka paspēšu pieņemt pareizu lēmumu, bet ja trāpīsies kravas auto - var būt lielas ziepes !!!
Senais
S
Cik interesanti, ka turpmāk varēs izlasīt par KATRU tamlīdzīgu atgadījumu. Vispirms Rīgā, pēc tam arī visā Latvijā. Vietas pietiks, jo portāls taču ir elektroniski virtuāls. Ja tomēr tas tā nebūs, atliek pajautāt ar ko šis subjekts ir ievērojamāks par jebkuru citu.
???
?
Hm....arvien interesantākas tās Latvijas "ziņas". Jābrīnās tikai, kāpēc LETAs novērotāji nav pamanījuši, ka Melngailis, kā viens stāstīja, pēc izkāpšanas no auto esot austrumu lielvalsts virzienā nicīgi palaidis smaciņu. Vot būtu sensācija un "cīņā par taisnību" varētu iesaistīt ne tikai augstas klases transporta spečukus, bet arī dabas draugus un Krievijas fanus... Kur skatās valdība?! :)))
Lops
L
Labi liekaas mieraa. Pieredzeejis shoferis kads laikam ir Melngailim shitik stulbus gajienus nedaritu ja vien mashinaa nebutu negatiivaa energija. Un tadam kaa Melngailim laikam tas energijas ir tik daudz ka ja vinam pieslegtu vadus varetu kadu vistu kombinatu darbinaat.
e.
e
Nu, nu, mierīgāk. Tā ir tipiska agresīva braucēja uzvedība - vainot tos, kas velkas pa priekšu. Tas priekšā braucošais varbūt ieraudzīja ko tādu, ko nākamais neredzēja. Piemēram, ceļu policiju, kura to tik vien gaida, kad kāds pārskries pie dzeltenā. Vai gājēju, kurš jau gandrīz izlīdis uz ielas. Situācijas mēdz būt dažādas, un cilvēki arī.
e.
e
"valdes priekšsēdētājs Nils Melngailis" .. "loceklis turpināja ceļu kājām." --- Tad viņš ir priekšsēdētājs vai vienkārši loceklis? Vai varbūt, kad izkāpj no dārgās mašīnas uz netīras, slidenas ielas, tad kļūst par parastu locekli?
WALA
W
CSN vari man nestāstīt - pārzinu pietiekoši labi, jo nereti mēdzu par šo tēmu arī diskutēt !!! Labi zinu ka lai ko darītu priekšējais pakaļējais vienmēr šādā situācijā būs vainīgs. Tajā ziņā mums nekas neatšķiras no Anglijas !!! Un tas ka kāds "asprātis" nvietā spaida bremzes tā nav neparedzama situācija - neparedzama situācija ir tad ja kādam kaut kas pēkšni izskrien uz ceļa priekšā, nevis tad ja kāds met pa bremžiem pie mirgojoša zaļā !!!
e.
e
Tātad distance jāievēro tikai tad, kad priekšā braucošais strauji bremzēs? Un to vienmēr var paredzēt? Un uz ceļa nemēdz būt neparedzamu situāciju, ar kurām būtu vēlams rēķināties? Un, ja tomēr kaut kas neparedzams notiek, tad labāk braukt nost, lai aizmugurē braucošajam nebūtu strauji jābremzē? Un kāda aizmugurē braucošā skatījumā var būt atšķirība starp pamatotu neparedzētu bremzēšanu un nepamatotu neparedzētu bremzēšanu? Ne velti, piemēram, Anglijā, ja iebrauc kādam pakaļā, tad viennozīmīgi esi vainīgs. Bez attaisnojumiem!
who cares
w
"!Kāpēc neviens nemin,to ka jau tajā ceļa posmā bija 2 avārijas slidenā ceļa dēl?????" === Slidena no rīta bija visa Brīvības iela. SAABam tā iela bija tieši tikpat slidena. Tam, ka kāds varētu apstāties pie luksofora, kad deg dzeltenais signāls, vadītājam vajadzētu būt gatavam. Beigu galā liekas, ka labi, ka SAAB gadījās, būtu nesabremzējies vēl nedaudz un trāpījis kādam uz gājēju pārejas.
markello
m
Nu loceklis viņu zina, kas par Melngaili tajā Lexus bija. Kad es garām tai vietai braucu, pie Lexus stūres sēdēja džeks treniņtērpā, Nopietni.
umka
u
Nu un kas par to, es arī šodien iekļuvu!
WALA
W
Zini distance nevienmēr ir problēma - ja tu nezināji !!! Es tajā brīdi moš kārtīgu iespiežu gāzi grīdā kad dažs jampapiņš, piemēram pie mirgojoša zaļā, izdomā pēdējā brīdī bremzēt ( tas nekas ka atsevišķos gadījumos viņam tāpat līdz Stop līnijai nespīd apstāties !!!! Problēma parasti nav tajos kas brauc ātri un arī ātri apstājas, daudz biežāk ir problēma ar tiem kuri tipa sākumā izdomā ka brauks, un tad pa "nažiem" - nu tip tā itkā cilvēks būtu pedāļus sajaucis. Tiesa pie luksafora man laikam kaut kas tāds ir tikai 1 x gadījies, biežāk gadās pirms tramvaja sliežu klātnes šķērsošanas, vai arī 1 x šajā ziemā kad džipaks izdomāja strauji apstāties paraujot mazliet kopenā, kur apstājās gandrīz kā iemiets.
tm
t
Neviens jau īpaši Melngaili, šķiet, te nevaino. Vienkārši liels čiekurs patrāpījās un viss. Vienu gan es nesaprotu: kad mēs vienreiz nonāksim situācijā, ka šādos viennozīmīgos gadījumos cilvēki savstarpēji civilizēti nokārtos saskaņoto paziņojumu (varētu prasīt kādas 10 min.), nevis gaidīs nezin cik uz policiju, formēs dokumentus un bloķēs veselu joslu vietā, kur satiksme ir gana aktīva.
.
.
tieši tādēļ ir jāievēro distance, ja tu to nezināji.....
Blusa
B
....stāvot klāt kā lieciniekiem varēja saprast kam ir slikti,ja SAAB šoferīte pat nemācēja noformēt dokumentus un rupji sarunājās ar policiju,attiekme bija ,,pofigistiska,, sak,a,krutais un viņai viņas pašas stulbums pie kājas.....,kamēr pati iekļus negadījumā atcerēsies savu vulgārismu!Kāpēc neviens nemin,to ka jau tajā ceļa posmā bija 2 avārijas slidenā ceļa dēl?????,kāds sakars ar Melngaili???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas