Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Nākamo Latvijas karavīru grupu pavada uz Afganistānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Oskaram: normali cilveki okupacijas armija nav dienejusi.Un Jus Oskarin vel lielaties.ka esat nodevis zverastu okupantiem.Vai so zverastu esat pildijis,un ja ja,tad drosi vien sim zverastam esat uzticigs vel jo projam.Tatad Jus esat pret Latvijas Valsti. P.S.Pec Zenevas Konvekcijas okupanti nedrikst piespiest okkupetas valsts iedzivotajus dienet okupacijas armija.Varat iesudzet Krieviju tiesa,lai sanemtu atlidzibu.
Sieru Nāve (indiānis)
S
Aistaisi ciet savu pretīgu muti! Kur tu biji, kad krievi sūtija mūsu puišus uz to pašu Afganistānu? Kāpēc tad klusēji? Raustījies par savu ādu? Šaut vajag tādus kā tu!!!!!
riņķī apkārt
r
Ūzkāpa uz kājas? Uzliec kompresi, bet uz galvas ledu
X
X
Vakar viens tāds latviešu daunītis ( karavīrs ) šajā pašā formā ar beretīti galvā un lielu mugursomu iekāpa mikriņā - neskatoties uz cilvēkiem,aizķerot tos ar mugursomu iesēdās krēlā, aizņemot divas sēdvietasvietas, izpletās un sēdēja.... varonis kā nekā, uz cilvēkiem viņam nospļauties. Nu ko tādi mirlas var - smadzeņu nav, elementāras saprašanas nav , var tikai ar automātu rokās.....tadiem nesaprašām, kuri nemāk elementāru uzvedību tiešām vieta tālu prom no cilvēkiem - kalnos. Lai brauc un tur paliek!
Osija
O
Žēl vīrus, bet vēlvairāk žēl tautas kuru vada profāni vēstures lietās,kas rāda visai pasaulei , ka Anglija no Afganistānas aizgāja ar kaunu,PSRS aizbēga no turienes ar vēl lielāku kaunu.Tagad latvju bāleniņi bāž galvu cilpā ,kuru viņiem sagatavojuši pašu kundziņi ,muguras liekdami lielvaru priekšā.
Terorists
T
Un kur nākošo reizi.Dienas kārtībā -PAKISTĀNA un IRĀNA.Jā bet tur ar išakiem nebrauc un Irānas mullas ir ar ietekmi islama pasaulē. Tā kā bumbu ēra vēl tikai priekšā.
hi-hi
h
maz apsava, saus vel vairak, pie tam valsts budzeta nauda aizlidoja pa gaisu, sutitu savus bernus deputati, piem. Jaundzeikers savu delu, ja nemaldos, to kurs sedas pie masinas stures narkotisko vielu apreibinats. Avganistana daudz narkotiku .......... Butu tiesam vinan tur interesanti
zvirbulēns
z
Operacionālā sadarbība :)))
re_marx to augstākais
r
škiet, ka neesi lasījis Satversi, kur melns uz balta rakstīts, ka valsts prezidents ir valsts bruņotā spēka augstākais vadonis. kara laikā viņš iecēļ virspavēlnieku... mācies, pirms d_irs :(
augstakais vadonis
a
nja , diena.lv jau sak lidzinaties tvnetam latviesu valodas parzinasana.... virspavelnieks vispar nevis vadonis
Oskars
O
Baigais komandieris ,ja pat PUIŠUS nevar kārtīgi visas ARMIJAS PRIEKŠĀ PAVADĪT ar mūziku un PARĀDI. KAUNS !!!! Krievu armijā vismaz tur bija kārtība,kad pieņēmu zvērestu un beidzu dienēt mūs PAVADĪJA visas daļu rotas( Nu jā Zatlers jau laikam nav nevienā armijā dienējis un nemaz neprot šaut un kārtīgi soļot )
Es
E
Arī novēlu un lūdzu Dievu, lai visi puiši atgrieztos mājās.
im
i
Novēlu visiem laimīgi atgriezties mājās! Lai veicas un paldies par Jūsu darbu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas