Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

FOTO: papildināta - Kristovskis paliek ārlietu ministra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
minoritāte
m
esam pieredzējuši daudz ko. Kā nacionālā minoritāte, varu apgalvot, ka mazāk uztrauc ārzemju ārsta izteikumi ( kura senči, iespējams ir cietuši 2. pasaules kara laikā), vairāk - deputāta uzvedība. ja , nu tu esi esi ņēmis naudu, lai izvirzītos, kā - pietiek kauna- drosmes, visu to noliegt? un vispār- ko tāds cilvēks var darīt starptautiskajā arēnā- kur ir indieāsi, čigāni, krievi, ukraiņi, nēģeri...
latvietis
l
Kauns par VL mīkstmiesību. Par balsojumu vajadzēja pieprasīt dalību koalīcijā un IZM ministru Dzintaram. Ja baidās, lai iet Lācis un cīnās par latvisku Latviju. Vienīgi Parādniekam ir dūša.
^_^
^
Eu, nu. Lapsa tā centās ar savu tuklo palīdzi :)
buzz
b
Man vienigais ir zjel,ka Latvija tieshi ta pat nerupejas par savu pilsonju atgrieshanu Latvija. Man zjel,ka tadam merkjim netiek tereti milijoni Latvija. Tautas skaitishana atklas briesmigus faktus par latvieshu sistematisku izbraukshanu uz arzemem pedejo 10 gadu laika. Latvieshi jau sen ir minoritate sava zeme,un tas ir nacionalo partiju un to ideologjiju(ari nepartraukto "krievi nak!" baidishanu) pedejo 20 gadu "saimniekoshanas" rezultats.
?! >buzz
?
"kursh iestajas pret (..) bezjedzigam un absurdam lietam,ka "dekolonizacija" un krievu "repatriacija"-tadu var apvainot visos pasaules grekos-saukt par nepatriotisku,lamat utt." Kāpēc buzz uzskata, ka kaimiņvalsts vadošās personas - Medveģevu un Puķinu - vai viņu piekritējus Latvijā kāds ir tiesīgs lamāt par to, ka KF repatriācijas propagandas kampaņai izdod miljonus, lai rosinātu krievus atgriezties dzimtenē?!
hahaha
h
Un tagad izmet visus oranžos ielikteņus, citādi nekāda pilvērtīga darba nebūs! Tie meklēs tikai utis ministra kažokā!
Oskars
O
Kad viņi sāks strādāt , jeb nāksies visas partijas likvidēt. Man jau tās vecās sejas apnikušas.
buzz
b
Ar mani Latvija visi krievu draugi un satiktie cilveki runa latviski. Man nekad nav bijushas problemas,kad ar mani nerunatu latviski. Varbut,tas ir cienjas jautajums? Ka mezja sauc,ta atsaucas? Varbut jus kontaktejaties ar nekulturaliem krieviem? Ir tachu tik daudz nekulturalu latvieshu.Katra tauta ir atrodami stulbenji,kuri nav spejigi iemacities,ka jus sakat -papagailja cienigu leksiku. Varbut jus vienkarshu regulari meklejat kashkji? Ir tachu tadi cilveki,kuri konfliktu atradis jebkur-trolejbusa,tirgu,pie automehanikja,pat avizes komentaros apvainos jebkuru,kursh doma savadak.. Un kapec jus apgalvojat,ka visa(!) krievu kopiena nevar iemacities latvieshu valodu?Jau 50 gadus? Kur jums tadi fakti? Esat apstaigajis visas Latvijas majas,klauvejis pie durvim,prasijis tautibu, % valodas prasmi,visu dokumentejis? Man ljoti nepatik fakts,ka jebkuru latvieti,kursh iestajas pret rusofobiju(jo vienreiz tachu pietiek!?)un citam bezjedzigam un absurdam lietam,ka "dekolonizacija" un krievu "repatriacija"-tadu var apvainot visos pasaules grekos-saukt par nepatriotisku,lamat utt. Kads jums ir labums uzturet sho naidu un apvainojumus??? Kads labums no ta ir Latvijai un tas sabiedribai???
-> Anna -->KLM
-
Jūtos vainīgs, ka nenovērtēju šo būtisko niansi! Paldies par atgādinājumu.
Sergejs arī ārsts - krievs.
S
Anna 21:13 Kas mums ir uz šodienu? Bijušais nacists - ārlietu ministrs, bijušais leģionars – pilsonības lietu ministrs. -------------------------------- Ļoti stipri bezatbildīgi teiktie vārdi, - bijušais nacists - ārlietu ministrs, bijušais legionārs - pilsonības lietu ministrs. Ja es pareizi saprotu, tad Latvijas valsts Ārlietu ministrs - V.Kristovskis ir bijušais nacists un V.Lācis Saeimas pilsonības komisijas vaditājs - legionārs. Es šo kungu vietā pieprasītu no portāla ziņas par rakstītāju Annu un iesniegtu prasību tiesās, par goda un cieņas aizskārumu.
sonderkommando
s
heil, kristovski!
KLM
K
Dzīvojat taču, kā nekā Eiropā... ................................................. ................... tā vis nesakiet, Eiropā ļoti ciena krievu valodu - Eiropas sabiedriskajās tualetēs vienīgi krievu valodā sastopami uzraksti - nekāpt ar kājām uz poda un nolaist ūdeni...
lux
l
Saprotams Tavs satraukums par to, ka Krievijas iedvesmota provokācija izgāzās. Viss Tavs vēstījums ir "matjorščinas" tīrākā izpausme gan faktu nepārzināšanā, gan šiem ļaudīm raksturīgā rupjībā. Dikti daudz muļķību."Pilsonības lietu ministrs" kas tas tāds? Nav dzirdēts, ka ir tāda ministrija un vēl leģionārs ministrs. "Ko gribēja to arī saņēma. Un nav ko tagad nožēlot" Tu par ko? Par SC vēlētājiem? Tavā izpratnē progresīvā politiskā elite ir Urbanovičs. Pašai smiekli nenāk. Tik progresīvs, ka pat Eiropas Padomi no Eiropadomes neatšķir, kas sola Biškeku un Maskavas ietekmi. Gribi redzēt īstus nacistus. Dodies uz Maskavu, uz Krievu maršu. Bet Tev tāpat kā lielai daļai krievu Latvijā vieglāk ir bezatbildīgi vāvuļot, nevis skatīties uz lietām to plašākā kontekstā vai doties uz savu mīļo Krieviju un izbaudīt tur visus putinisma labumus. Par "Eiropas reakciju" neuztraucies. Tai jau sen zināms, ka SC apmaksā Krievija, kā arī tas, ka Latvija no visām Baltijas valstīm visvairāk cietusi no padomijas, jo īpaši no masveida rusifikācijas, kuras rezultātus vēl tagad jūtam.
-> Anna
-
Aņečka, Aņuta, vai nu pieklājīgā sabiedrībā tā mēdz izteikties? - "Karogu, jūms dibenā puiš" . Dzīvojat taču, kā nekā, Eiropā, varbūt laiks aizmirst ģerevņas leksiku? Citādi Latvijā Jūs neviens neņems par pilnu.
KLM
K
Brīnumainā kārtā Jūsu domas saskan ar vienā Kremļa ''ārieša'' pausto - močit v sortire, pie viena piedāvājot beigta ēzeļa ausis... Ja nezināt, tad informēju Jūs - šis ''ārietis'' nestrādā Kremlī par sētnieku....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas