Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Partijas izlozē sarakstu numurus EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija M
M
Libertas vislabakais Nr.1 www.libertas.eu/lv
ja kas
j
Dzīvē vinnē šestjorka. Nerakstīts likums.
librese lv
l
librese lv ieguva pirmo vietu. Urā! Vienreizlietojamie Eiropas ieliktnīši numur viens! un kauns nav to lv piekabināt?
Ofers
O
Aizmirsi vēl BSP jeb PS pielikt klāt, tie ir tieši tādi - populisti. Turklāt EP vēlēšanu sarakstā priekšgalā 2 intrigantes - Kalniete un Vaidere, no kurām labāk turēties pa gabalu. Vaidere ir tāda, kā lai to pasaka... publiski rāda vienu, bet aizmuguriski un kad nav klāt mediji, tad ir reti nepatīkama dāma.
Ofers
O
BSP trāpījusies īstajā kompānijā kopā ar PCTVL un Osipova partiju. Kāpēc viņi baidās uz publiskiem pasākumiem Berķi sūtīt?
ululiņš
u
Tam, kam bija jābūt klāt pie kūkas un kafijas, valdošās partijas uzlikušas nešķīstu akcīzes nodokli...
Imis
I
Sesk, tad jau latviešiem pie pārdaugavas kauna staba jāiet 8.maijā un jāpiemin leģionāru piemiņas diena pēc SCP viedokļa, bet okupantiem jāiet 9.maijā pieminēt savus medaljonu brāļus lielos ""Latvijas atbrīvotājus" ar latviešu nāves smaku nu nē es tad drīzāk izvēlos balsot par VL, ja vispār vēlēšanās piedalīšos, jo nieredzu šo daudzpartiju sistēmu.
Sesks
S
Uzskatu, ka jēga balsot ir tikai par SCP sarakstu.
fg
f
Kādreiz Mirdzai Zīverei bija tāda dziesma, kur viņa (apzināti) pārspīlēti kladzināja: Ak kungs, ak kungs, ak kungs, ak kungs. Te nu man jāsasit rokas un jādara tāpat. AK, KUNGS! Kāds neiedomājams zvērudārzs! Ļoti izteiksmīgas bildes. Piemēram, nemainīgais Pliners ar kaut kādu dīvainu gaspažu... Un šitais pāris - Rivža ar ... tā kā pēc Kiršteina izskatās...!
hosa
h
Būtu kaut kas klāt pie kūkas un kafijas tases paņemts,varbūt izvēle būtu sakarīgāka.
J.Aploks
J
Vakar man 06.04 bij 45.gadu dzimšanas diena sanāca tuvākie cilvēki, pasēdējām pie kūkas un kafijas tases mums izvērtās diskusija par ko balsot šajās EP vai Pašvaldību vēlēšanās un mēs atskārtām, ka Latvijā ir tik daudz partiju savairojies,kā skudras skudru pūznī tikai balsot nav par ko, bet apzinoties, ka balsot ir jāiet apsvērām vairākas iespējas par ko balsot pāšvaldību vēlēšanās domas dalījās, bet ieraugot Visu Latvijai sarakstu EP vēlēšānām atskārtām, ka būs jābalso par Visu Latvijai, jo varas partijas sevi ir tik zemu novedušas mūsu acīs, ka tālāk nav kur, bet tā kā esam latvieši,tad nekad nenodosim savu dzimteni un tautību, nebalsosim par sirpja un āmura partijām tā nu iznāca, ka gandrīz viennozīmīgs lēmums bij atbalstīt Visu Latvijai, lai viņiem veicas, jo jauns spēks ar jaunu domāšanu Latvijas politikā ir nepieciešams, bet latvietim svarīgi, ka tas būtu patriotisks spēks, jo citas tautas mūs grauž gan no iekšpuses, gan ārpuses varbūt nemanot vai negribot, bet fakts un ved uz Latviju bez tautības un etniskuma.
dzeris
d
Secinājums - daudzus neizmācīs it nekas, uz nacionālpatriotisko ēsmu dumjākās zivtiņas uzķersies jebkurā laikā. Neskatoties, cik gudrs tas makšķernieks.
PAR
P
666666666666666666666666666666666666666666666666666
Ilgonis
I
Zīmīgi, ka abas neonacistu partijas ir kopā. 7. un 8. saraksti...
Vai
V
sorry! Kā BALSOSIT, tā BŪS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas