Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Pie valdības mājas piketē valsts iestāžu darbinieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
amon
a
VID,,,,alga par mazu,kad bija lielāka tad pat viņu glaunajā toletē varēja dzirdēt komentus ka vazājas visādi un piemēslo...... Nav nemaz žēl,paši to nopelnijāt.....ceļot sevi debesīss,
ierēdne
i
nevajag visus vienādiņ nolīdzināt - 200Ls uz rokas nav nekāda lielā alga, īpaši, ja puse kolēģu atlaista, bet darba apjoms palielinājies neizmērojami..turklāt klāt vēl tās bezalgas dienas..njāā - zelta bedre!!
spunde
s
jā, valsts iestādēs jau nu mums strādā ar tām vismazākajām aldziņām -kaunējušies būtu ,,,
Jocīgā
J
Cik Jūs esat aprobežots cilvēks.
Lote
L
Nerunājiet ja nezinat. Piektdienas ir brīvas par kurām algu nemaksā. Un šie cilvēki jau nu nav 1000 pat 500 latu pelnītāji. Un tagad viņiem būs labi ja 200 uz rokas.Katram ir tiesības par savu darbu prasīt adekvātu samaksu. Cik var muļļāt šos te stāstiņus par ļaunajiem ierēdņiem un labajiem uzņemējiem un apkrāptajiem klientiem. Ja ir pretenzijas rakstiet sūdzības. Man liekas tomēr pirms kaut ko ko komentēt vajadzētu tomēr painteresēties kā tad patiesībā ir.
Kuiļu Žanis
K
ano bildē redzētā izskatās, ka modē nāk melnie preži!
Bo
B
Es pat domāju, ka tās, kurām uzticēja turēt balonus, māk strādāt pat ar PowerPoint, ne mazāk!
Bo
B
Wow, cik daudz vienā vietā tantuku, kurām ir "iemaņas darbā ar datoru (Word + Excel)"!
chingacguks
c
Protams piketēšana notika darba laikā un nadaga apspiestie ierēdnīši par to saņems savu mazo aldziņu! Bet tā gribas stāvēt pie Ministru Padomes, čupoties un saņemt par to lielu algu!
Terorists
T
Neaizmirsīsim kad JL pats piekrita šai koalīcijai un atteicās no ārkārtas vēlēšanām. Otrais atrodoties politikā un nezināt lietu īsto stāvokli ir vienā vārdā nolaidība,un šādu fruktu atrašanās amatos ir noziegums. Trešais.Gausās reformas un izdabāšana šiem pašiem jūsu nosauktajiem partiju pārstāvjiem un SVF pamatotās prasības,par šo pašu birokrātiju trenkāšanu nu ir iegājušas stupceļā.Jājautā kādēļ?Atbildēt ir vienkārši,vai šie paši šo bardaku neradīja-radīja. Vai Repše nebija viens no privatizācijas tēviem -bija.Un tā šo uzskaitījumu varētu turpināt.Tā kā nu nav šis JL tik mīksts un pūkains kā izliekas.
dzeris - Terorists
d
Par nožēlu, JL šo kuģi pārņēma, kad Kaulītis ar Godmani šo kuģi jau bija nogremdējuši, neatceris ar ko viss sākās - ar parex afēru un simtu miļjonu grūšanu parexam. Un tas, ko prasa SVF, tas, īsrtenībā, vajadzīgs mums, nevis SVF, vai tad ātrākl nebija zināms par uzpūsto un totāli mazspējīgo valsts aparātu, tikai, jāreformē bija treknajos gados, nevis kad ūdens smeļas mutē., bet, arī tagad, TP un ZZS sabotē nepieciešamās reformas, un, izskatās, atrod dzirdīgas ausis, kas jau uzskata par vainīgo JL.
eks
e
Tikai 100, cilvēki ir iebaidīti, diemžēl "resno galu " jau neaiztiek, tur bija jābūt nvis 100 bet 100000, tad gan kāds iznāktu, ja var uzspļaut uz visu tauta, tad 100 cilvēkus vispār vienmēr var pasludināt par trakiem, nenormāliem utt.
borcinsh
b
tad...nevis pie valdibas majas vajag piketet bet pie SVF ekaa... tiem - vismaz ir nauda ! ( un gan galaa jasapraast - nebus investicijas - nebus darbvietas - nebus ar ko ari pabalstu izmaksaat !) mes esam dziila ....."eiropaa"
Terorists
T
Kuģis iet uz grunti,bet galvenā kuģa sastāvdaļa -komanda kas pilda kuģošanas funkcijas taisa dumpi un neklausa kapteinim Dambītim. Tātad JL vadītais kuģis LATTITĀNIKS ir lemts nogrimšanai.Dusi saldi ,mēs tevi JL neaizmirsīsim.
Divkosis
D
Ko tas Krīgers tur dīžājas, kā tāds gailis? Viņš taču pats parakstīja vienošanos par šo reformu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas