Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: "Pilsoniskās Savienības" dibināšanā daudz pazīstamu cilvēku

Sestdien nodibināta Sandras Kalnietes un Ģirta Valda Kristovska partija "Pilsoniskā Savienība." Dibinātāju un kongresa dalībnieku vidū bija daudz populāru cilvēku.

Vairāk par partijas dibināšanu lasiet šiet

"Pilsoniskās Savienības" valdes sastāvu lasiet šiet

Top komentāri

bW
b
... palasīju komentārus par visiem rakstiem, kas saistīti ar jaunās "Pilsoniskās Savienības" partijas dibināšanu un radās tikai viens retorisks jautājums anonīmajiem komentētājiem: "Ko tu pats esi izdarījis, lai dzīve Latvijā kļūtu labāka?" Ja esi ko paveicis, ne tikai savā personiskajā, bet arī sabiedrības labā - tad labi - kritizē vesels, tev ir uz to morālas tiesības, bet , ja tu esi tikai neapmierinātais ņurdētājs, visu un visa kritizētājs , tad labāk apārstē savu skaudību un slimo žulti, kuru izliec komentāros. Katrs tavs negatīvais, cilvēkus aizskarošais vārds taču tāpat atkal atgriezīsies atpakaļ pie tevis - tava negatīvā noskaņojuma veidā. Padomā taču par sevi. Esmu "Pilsoniskās Savienības" biedrs un vakar tās dibināšanas kopsapulcē tiešām satiku ne tikai bijušos un sabiedrībā pazīstamos politiķus, bet ļoti daudz jaunu, plašākai publikai nepazīstamus, bet ļoti cienījamus cilvēkus, kuri nestāv malā sabiedrisko procesu gaitā, kuri gatavi pielikt arī savas zināšanas, spējas un enerģiju, lai Latvijā palielinātos ticība politiķiem un dzīve mums visiem kļūtu kaut nedaudz labāka. Jaunajā partijā ir daudz skolotāju, skolu direktoru, inženieru, medicīnas darbinieku, studentu, finansistu, zemnieku, ekonomistu, arī pensionāru, Vai tiešām domājat, ka šie cilvēki, kas iesaistījušie šajā jaunajā politiskajā spēkā, atļaus visam ritēt pa "vecajām sliedēm"? Domājat, ka šie cilvēki atļaus sevi mānīt, atļausies liekuļot? Vai domājat, ka kādam personīgi no šiem cilvēkiem, kas nekad nav bijuši ne politiķi, ne partiju biedri, ir kādas personiskas intereses...- vienkārši šie cilvēki uzdrīkstas un ir pilsoniski drosmīgāki nekā parastie kritiķi, viņiem apnicis klausīties, ka visapkārt cilvēki gaužas par savām grūtībām, problēmām - un šobrīd visiem ir dota iespēja. Katra izvēle - izmantot iespēju vai neizmantot - , proti kādā klusā vietā - vienatnē ar datoru, vai kādā saietā alkohola dvingā visus kritizēt... Lai jauka diena, izbaudiet pavasari!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas