Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Policisti protestē; politiķi darba svētkus izmanto sevis popularizēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
socikis
s
Ko tur maisās miljonārs Dinēvičs?
Linda
L
Skiet, ka daudziem te nav zinaamas taadas juutas, ko sauc paer patriotisma juutaam - savai valstij, savai izveletajai profesijai... un tie, kas saka, mums viss ir labi, taapeec arii arodbiedriibas nav, lieciet muus tikai mieraa, skiet nemaz nav saprotams, ko noziimee kalpot sabiedriibas intereseem
aha
a
Īstais kam rūp policistu problēmas. (Līdz vēlēšanām)
TanteSidra
T
_"...LAPA lūdz premjeru sniegt rakstiskas garantijas par to, ka turpmāk atalgojuma samazinājums nenotiks. Ja šādas garantijas netiks sniegtas, "arodbiedrības biedru interešu aizstāvēšanai būsim spiesti plānot neordināras protesta akcijas"..."_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lidz shim gan nevienam no mums sheit nekadu premjera apstiprinatu rakstisku garantiju nav, it ka pashsaprotami ka pats Visuvarenais tadas te ne uz ko nevaretu dot, un nekas - dzivojam. es saprotu ka toposhajam politikjim Agrim Sunam shi gaisa tricinashana savam komfortam ir vajadziga, slikti bus ja to nesapratis vai parpratis ierindas policisti. ka lai verte to ka piketa stav budigs virs treninjterpa ar plakatu "Dienests policija - darbs vai verdziba?"? kapec tads atbalsts Agra Sunas demagoghijai, shis dienests tachu nav obligatais, var iet uz majam jo valsti nav neaizvietojamu cilveku. vai vinja draugi policija nezina ka visiem visur valsts darba ir algas samazinatas, ka ar bezdarbniekiem ir pilnas ielas?
Argentīnas Tango
A
Nu par streikiem, ja tie pilnīgi paralizē policijas darbu valstī, tur gan varētu piekrist. Tomēr šis jau bija tikai pikets.
TanteSidra
T
es neteicu ka ierindas policists nedrikst simpatizet kadai partijai, manuprat vinsh var pat taja sastavet, es sheit Jums piekritu. shis gan ir viens no dienestiem kam daliba streikos ir aizliegta.
Argentīnas Tango
A
Domāju, ka attiecībā uz policijas absolūtu bezpartejiskumu tur Jums nav taisnība. Piekrītu, ka augšējam komendējošam sastāvam, sākot no kaut kādas pakāpes, gan vajadzētu šādu aizliegumu, tomēr ne jau ierindas policistiem. Policists dzīvo parastu civilā iedzīvotāja dzīvi. Kāds pamats viņiem aizliegt darboties partijās! Tas būtu viselementārāko cilvēktiesību normu pārkāpums.
to sudrabs
t
Katrai partijai par parmest kludas, bet Vienotibai visvairak par pamest tieshi pastaisnumu. Vienotiba runa par taisnigumu, tachu tas valdiba pienema virkni antitkonstitucionalu likumu, lai gan juristi bridinaja to nedarit (un nav ko vainot TP, jo visi antisocialie priekslikumi naca no Vienotibas minstra Repshes, kurs pat tagad nav atstadinats no amata). Maiziti 2 gadu laika, jops VVF teica savu Damkola zobenu runu Saeima, ta ari nav spejis pavirzit uz prieksu apsudzibu kada no oligarhu krimianlprocesiem. Satversmes gorzījumu ir apraksti un Vienotiba tos necel augsha. Meli pirms pasvaldibas velesanam nav nozeloti utt., utt., utt. Varetu piedot, ja vini spetu atzit kludas un censtos stradat labak. Bet tas nenotiek. It tikai meli, meli un meli. Ja ari atradisies paris cilveki, kas nobalsos par viniem, tapec, ka tas liksies mazakais launums, tad tas netrauces viniem pec velesanam skandet, ka esam sanemushi tautas mandatu un atbalstu musu politikai. Un ar sadu domu vini vares turpinat pienemt antisocialus budzetus, paaugstinat pensijas vecumu laika, kad bezdarbs ir sasniedzis Depresijas limeni un likvidet budzeta vietas, kad studenti un vinu vecakiem vienkarsi nav naudas un bankas kreditos - pat ja dod - tad tikai pret nenormaliem procentiem.
TanteSidra
T
bet tas merglis joprojam parvietojas uniforma ar pagoniem, varbut kokarde nebija pie cepures ka dezertierim. vinsh diskredite policijas prestizhu vairak neka zeni kas ievac piecishus uz shosejas. es paredzu shai lietai ja to nepartrauks attistibu, kas nebus velama sabiedribai kopuma, tas satrauc.
to sudrabs
t
Nu re, kā pats visu saproti. Starp citu, kā teica Pans Kleksis, tad pierīgā uzcelts tik daudz nevajadzīgas dzīvojamās platības, ka pietiktu 800 tūkstošiem iedzīvotāju. Paskaties vien logos, kad pa centru Rīgā staigā. Tur viss kā uz delnas. ---- Ja P.K. ta ir teicis, tad vinsh nav pareizi informets vai ari atklati melo. NI cenas kapj 1-2.5% m-o-m. Nekad tads kapums nebutu, ja butu dzivokli liekiem 800.000 iedzovotajiem. Ir jabut galigam idiotam, lai to nesaprastu un secinatu pretejo.
Kisa Vorobjaņinovs
K
Sūna, kā runā, jau gadus trīs kā atvaļināts pēc izdienas no policijas. (ar labu pensiju). Vecim trakoti gribās deputātos, bet cita ceļa nav. .
Kisa Vorobjaņinovs
K
Nu re, kā pats visu saproti. Starp citu, kā teica Pans Kleksis, tad pierīgā uzcelts tik daudz nevajadzīgas dzīvojamās platības, ka pietiktu 800 tūkstošiem iedzīvotāju. Paskaties vien logos, kad pa centru Rīgā staigā. Tur viss kā uz delnas.
TanteSidra
T
siknaudu tas kretins savaca policista cepure budams uniforma. es nesaprotu pashlaik, cik talu vel var iet, kas vel tadam tiks atljauts - nakoshreiz novilks policista bikses un radis pliku dibenu Ministru Kabinetam? varas vajums ir shokejoshs, kapec specvienibas viri sho atsaldeni ar rungam uz vietas neapstradaja, vai tie var tikai kadus protestejoshus penshus mochit?? pareizi te tika saukts shis Agris Suna - antipolicists. tagad jautajums cik ilgi vel tiks atljauts njirgaties par kartibu shim antipolicistam, kuras nodroshinashanu vinjam vajadzetu parstavet???
to sudrabs
t
Tuksho kvartualu nemaz nav tik daudz, cenas jau tagad iet rukdamas uz augsu 1-2.5% menesi (pedeja pusgada kopa visma 15-20%), celts vismaz pedejos divos gados nekas nav. Loti labi, ja shie kvartali samazinatu NI cenu spiedienu uz stradajoso algam, bet ilgi ta nebus. Un Latvijai ir mazas iespejas piespiest, lai amerikani (franci, krievi, lietuvieshi, arabi vai kaut vai tie pashi kiniesi, kas perk rietumu zimolus bez apstajas) perk Latvijas prece, nevis Kinas. Un Latvijas prece bus darga, ja sheit bus primitiva razosana, roku darbs un konveijeri (bez automatizaijs, jo, luk, automatizacijas ieviesana un turesana kartiba prasa lielas sakotnejas investicijas un ari izglitotakus cilvekus) un shados uznemumos stradajosais nedz vares uzturet savus bernus, nedz samaksat pietiekosi nodoklos, lai butu dziesmusvetki.
Kisa Vorobjaņinovs
K
Kāds vēl dzīvokļu trūkums? Centrā un pierīgā veseliem kvartāliem jau tukši stāv. Nabadzība bez darba nenovēršās. Vajag likt lielvalstīm no mums, nevis no Ķīnas , preces ņemt. Kā viņi to nesaprot. Cūkām, pašiem krīze, par mums nedomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas