Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Policistu arodbiedrības piketā pie valdības nama pulcējušies ap 50 cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mieris
m
Veci, debili plānprātiņi salasījušies, ne jau policisti. Viens infantils vecis ar plakātu- šnaba tirgonis un pediņš, kuru laikam piesedz kads policists.Apnicis ar savu veco nodzerto gīmi vienā un taj pašā jakā gadiem katrā piketā.
Oda Meloda
O
Ir tikai viena PATIESĪBA un kamēr pasaule pastāv, citas nebūs- tā ir patiesība par ko savā laikā Pilāts prasīja. Bet jūsu "patiesība" Mūrnieces sakarā diemžēl ir- tie deģenerāti un nelieši, paldies Dievam, ir mazskaitlīgi un jūs varat pārplēsties - -izņemot nodzertas žūpas un dažas arodbiedrību grizetes un dibenlaižas, nevienu citu sabuntot un savaņģot neizdosies!!! Muļķu nemaz tik daudz nav.
ome no laukiem
o
Mīļais, tie mēsli tokš tavas smadzenes ir! To jau tu demonstrē allaž dieniņu.
anonīmais šakālis
a
Vai tiešām nav neviena vartura par kuru uztraukties, ka jāuztraucas protestanta plakātu? Pat tādu, kam smadzeņu vietā mēsli?
Alma
A
Ai, nu ko tu atkal par vecajiem laikiem. Nesēž vairs krēslos ne laimētavu mīle Andrējeva, ne vīniņu dzērājs Segliņš. :)
viesis
v
Mjā, žēl, ka Sūnam tik maz atbalstītāji šodien bija. Es domāju, ka tur pat nav latviešu kūtrums vainīgs. Drīzāk ir tā- vienai daļai bija jāstrādā valsts darbā, vienai daļai jāstrādā otrā darbā, un viena daļa vairs neko labu šeit necer sagaidīt, tāpēc nemaz necenšas protestēt. Žēl tikai, ka Mūrnieces kundze jau to, protams, iztulkos pa savam, un pateiks, ka viņa visus apmierina, lai gan patiesībā tā nav. Bet kuru gan šeit interesē patiesība.......
anonīmais šakālis
a
Šim cilvēciņam, kā Jūs sakāt, izpausmes veids ir diezgan nekaitīgs un lielu ļaunumu nevienam nevar izdarīt, cita lieta, ja paģiras vai laimētavā zaudēta alga ir valstvīram vai valstsievai. Par to būtu jāuztraucas.
bbb
b
tie personāzi tur piehaltūrē , vai kā?nu nemaz mentiem nav līdzīgi
Alma
A
Ai, tik tiešām, vai maz kas tam cilvēciņam vakar atgadījies, varbūt visu algu laimētavā atstājis, varbūt vienkārši paģiras, nu tad labāk lai pastāv ar plakātu "Mūrniece dura ņedabitaja", nekā iet un piekauj savu sievu.
anonīmais šakālis
a
Neviens šim antiglobālistam nevar aizliegt stāvēt ar šādu plakātu, ne Sūna, ne Mūrniece, ne Zatlers, tāpat, kā nevar aizliegt stāvēt ar plakātu "Mūrniece gudra".
ome no laukiem
o
Kauns visiem Latvijas cilvēkiem! Bet to, ka tips stāv ar plakātu "Mūrniece-dura", saukt par LABU TIESĪBU aizstāvību, var tikai būtne, kam smadzeņu vietā mēsli ir.
Sirmais
S
"Mana milicija mani sargā". Uz Zilupi шагом: "Марш".
anonīmais šakālis
a
Ja kādam par Sūnu kauns, tad stājieties arodbiedrībās un parādiet, kā jāaizstāv savas tiesības un ka jūs to varat labāk par Sūnu. Idioti!
!
!
Atliek secināt, ka jūs esat parasts nervu kamols, kas nejēdz paskaidrot savus vārdus.
LORETA
L
Agri, Lietuvas policijas darbinieki ar jums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas