Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

FOTO: Prāta Vētra Jelgavas pļavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jahuūū
J
Mihelsonam tik zobi vien spīd! :)))) Un mani fascinē Rogas balss!!! Skatos šo video kādu 4. reizi! :))))
!
!
Bildes nu tā ... mazuma garša
Jonnijam
J
Playback varbūt, bet ne jau fonogramma...
Jonni
J
Jā, Gustovo atdzīvināja to pasākumu. Es pamanīju, ka tā ir fonogramma, jo dažās dziesmām it kā aizķērās sākums - visi it kā gatavi dziedāt, bet kaut ko gaida un nevar uzsākt; jaunā albuma dziesmas skanēja tik pat "skaisti un gludi" (ar tādiem pašiem skaņu efektiem) kā radio, plus bija reizes, kad pēc dziesmas Renārs sāka runāt, bet balss mikrofonā skanēja klusāk (it kā mikrofonu tikko pieslēgtu) un tad uzreiz pēkšņi paliek skaļāka, plus pēc vienas dziesmas varēja sadzirdēt, kā pēc perfektās ģitāru skaņas iepriekšējā dziesmā, ģitāras sāk skanēt "greizi", kas liecināja, ka viņi atkal sāka spēlēt dzīvajā. Visstulbāk tas viss izskatījās ar uzaicināto gospeļu kori, visas tādas smukas sapucējušās, bet dzied "zem faņeras" :))
elbow
e
kas tu jociigs kaada veel fonogramma?? koncis supper - gustavo arii baigais malacis!
Jonni
J
šovs bija tiešām lielisks! Manuprāt, daļa dziesmu neskanēja "dzīvajā". It īpaši, kas attiecas uz jaunā albuma dziesmām. Tajos brīžos arī publika, ja to visi 100% nepamanīja, tad atslābums publikā bija manāms.. Fui fonogrammai koncertā!
Kiki
K
Lielisks koncerts - iesaku visiem :)
ha ha ha
h
Koncerts labs, skatuves iekārtojums un projekcijas vienkārši super! Bet...sajūtas mazliet nosita tā ilgā pauze starp Astronautiem un PV.:( Pēc tam ilgi nevarēju ielēkt atpakaļ ritmā. Bet varbūt tas vienkārši bija sagurums un pārsātinājums pēc Positivus. Jebkurā gadījumā - Prāta Vētra - malači! Vislabāk patika 90to gadu hiti, un gabali no jaunā albūma. Un Gustavo arī rullē! ;) P.S. Neliels fui tiem pilsoņiem un pilsonēm, kas konci bija sajaukuši ar alus svētkiem, un jau sākumā knapi turējās uz kājām, toties alum pāri glāzes malām līstot lauzās pūlī kā apsviluši. Eu paga Mītavas alu drīkstēja- tas tak prāta vētras :) Redzi, ja tu būtu vienu iekapājusi tad pauze liktos līdzi un tā nebija pauze bet jafa Riga- man likās tieši maza. Un par laušanos iekšā- nezin kāpēc vii stāvēja uzkalniņa beigās, jo vēl tālāk bija brīvas vietas... Esi nevienu tādu nepamanīju, ka bija pārāk iedzēris jo iekapāju 2 mītavas- tev arī vajadzēja :)
zanis pleve
z
Kaupera teksts brivklausitajiem - LAIVAS !!!! bija atbilstoss un ar nelielu humora devu Parejiem brivklausitajiem aiz zaoga (visticamak tiem, kuri nespeja vai negribeja samaksat par bileti) nekadi komentari netika adreseti
Elllucis
E
Man ļooooti patika koncerts, pilnīgi gribas uz visiem tūres koncertiem tagad :) Atkārtoja gan arī vēl "Mana dziesma", bet vispār repertuārs bija labi izvēlēts- bij gan "Veronikas" faniem kaut kas, gan "Četru krastu" atbalstītājiem un vēl fināls ar "Tu izvēlējies palikt".... fantastiskas emocijas un prieks!
apmeklētājs:)
a
Nu slikti nebij, bet par labu ar nenosauktu...Kaupera teksts par brīvklausītājiem ar laivām, bij īsti nevietā-ne jau visi var atļauties samaksāt ieejas biļeti (manā ģimenes budžetā lielu plaisu neradīja, bet citam varbūt bij jāiekrāj..)-degunteļi bikiņ ir gaisā...Bet prieks ka Jelgavnieki var lepoties ar tik slaveniem mūziķiem..
O!
O
Pilnīgi piekrītu pēdējam komentāram! Tādu naudu maksāt par fonogrammu! Hhahahaa
Lasītāja
L
uzskatu, ka lietderīgāk būtu bijis Zatleram apmeklēt Prāta Vētras koncertu, nevis sēdēt Jaunā Viļņa zālē un rēkt par to, kā slāvēni apņirdz Latvijas himnu!
(S)
(
P.P.S. manuprāt jaunais disks ir trāpījis sirdī tiem kam jau stipri pāri 30. Toties jaunākie (la la la fani) ir vīlušies.
(S)
(
Koncerts labs, skatuves iekārtojums un projekcijas vienkārši super! Bet...sajūtas mazliet nosita tā ilgā pauze starp Astronautiem un PV.:( Pēc tam ilgi nevarēju ielēkt atpakaļ ritmā. Bet varbūt tas vienkārši bija sagurums un pārsātinājums pēc Positivus. Jebkurā gadījumā - Prāta Vētra - malači! Vislabāk patika 90to gadu hiti, un gabali no jaunā albūma. Un Gustavo arī rullē! ;) P.S. Neliels fui tiem pilsoņiem un pilsonēm, kas konci bija sajaukuši ar alus svētkiem, un jau sākumā knapi turējās uz kājām, toties alum pāri glāzes malām līstot lauzās pūlī kā apsviluši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Noskaties video:

Prāta Vētra mājās

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas