Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Premjers un finanšu ministrs: valsts nav bankrota priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stalins
s
taču CILVĒKI ir!!!
morics
m
Pica. Parex. Premjerministrs. Labi skan, tas man. Makss un Morics.
koks
k
kamēr šie jēlīši izkausies par portfeļiem tikmēr viss būs nokavēts,tādas es lieku prognozes.
kate
k
ko var sagaidīt no tādas Valdības,kas savu valdīšanu pat nav iesākuši,bet iepriekšējo jau apmelo,vienkārši tautai lej čugunu ausīs,ko no tādiem var sagaidīt,es tādus negribu.
K-K
K
... Nekaunigi meli un paspropoganda ierasta veida ...!!! ... Pasa G.... izteikta fraze par PAREX situaciju nodod abus shemotajus - kad vini tiks saukti pie atbildibas, lai pieraditu vajadzibu nelikumigai valsts naudas izterei, glabjot so 'melno cohu'
Žuks
Ž
Būtu labāk strādājuši un nebazarējuši, jo no viņu liekulīgās taisnošanās labāk nekļūst.
Mr. X
M
Vienkārši šitie klauni tautu pliku izdzīs uz ielām ar mietiem rokās.Klasiska revolucionāra situācija-augšas nezin kā dzīvott,bet apakšas nevēlas tā dzīvot.Man gan šķiet ka visvienkāršāk būtu atņemt zagļiem nozagto.Tikai neviens nevēlas to meklēt,jo tie kam tas būtu jādara arī no tā ir krietni "uzvārījušies".
marta
m
Divi āksti. Redīsus sēt viņiem neļautu, kur nu vēl budžetu ik pēs mēneša ravēt.
buldozers
b
PĒRKU DEPUTĀTA VIETU SAEIMĀ !!! PAKLAUSĪGS BALSOJUMS , POLITIKA UN VĒLĒTĀJI VISPĀR NEINTERESĒ , TIKAI NAUDA , NAUDA VĒLREIZ NAUDA . IR DEPUTĀTAM VAJADZĪGĀ IZGLĪTĪBA UN IZIETI DAŽĀDI KURSI UN SEMINĀRI : a) varu divreiz pacelt 100 kg svarcelšanas stieni ; b) uz klavierēm māku uzsist do-re-mi ; c) bijušais metereologs ( pēc tautas metodēm ) ; d) ar gultas biedreni regulāri spēlējam slimnīcas ārstus; e) regulāri dziedu un ierakstu dziesmas , pagaidām neatzīts pasaules dziedonis ; f) bijušais TV diktors,mājas karaoke vituozs ; g) regulāri sportoju , vēl nepamanīta pasaules sporta zvaigzne ; utt. h) iesākti polonēzes deju kursi ; i) angliski skaidri izrunāju : NOTHING SPECIAL . MANS DZĪVES MOTTO : MILJONS TEV , MILJONS MAN , DESMIT KATRAM SPONSORAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dārznieks
D
A komandējumos ta jābrauc.
Aa
A
tad kāpēc jāfantazē jauni nodokļi????
buldozers
b
PĒRKU DEPUTĀTA VIETU SAEIMĀ !!! PAKLAUSĪGS BALSOJUMS , POLITIKA UN VĒLĒTĀJI VISPĀR NEINTERESĒ , TIKAI NAUDA , NAUDA VĒLREIZ NAUDA . IR DEPUTĀTAM VAJADZĪGĀ IZGLĪTĪBA UN IZIETI DAŽĀDI KURSI UN SEMINĀRI : a) varu divreiz pacelt 100 kg svarcelšanas stieni ; b) uz klavierēm māku uzsist do-re-mi ; c) bijušais metereologs ( pēc tautas metodēm ) ; d) ar gultas biedreni regulāri spēlējam slimnīcas ārstus; e) regulāri dziedu un ierakstu dziesmas , pagaidām neatzīts pasaules dziedonis ; f) bijušais TV diktors ; g) regulāri sportoju , vēl nepamanīta pasaules sporta zvaigzne ; utt. h) ESMU NETRADICIONĀLĀ SEKSA PIEKRITĒJS. MANS DZĪVES MOTTO : MILJONS TEV , MILJONS MAN , DESMIT KATRAM SPONSORAM !!!!!!!
Dow Jones
D
Tikmēr Dow Jones ir jau zem 7000 !
F
To Ērgli vajag sodīt par dzimtenes nodevību, jo viņš atbalsta budžeta samzaināšānu. Visus, kas to atbalsta , ir jāsoda.
buldozers
b
PĒRKU DEPUTĀTA VIETU SAEIMĀ !!! PAKLAUSĪGS BALSOJUMS , POLITIKA UN VĒLĒTĀJI VISPĀR NEINTERESĒ , TIKAI NAUDA , NAUDA VĒLREIZ NAUDA . IR DEPUTĀTAM VAJADZĪGĀ IZGLĪTĪBA UN IZIETI DAŽĀDI KURSI UN SEMINĀRI : a) varu divreiz pacelt 100 kg svarcelšanas stieni ; b) uz klavierēm māku uzsist do-re-mi ; c) bijušais metereologs ( pēc tautas metodēm ) ; d) ar gultas biedreni regulāri spēlējam slimnīcas ārstus; e) regulāri dziedu un ierakstu dziesmas , pagaidām neatzīts pasaules dziedonis ; f) bijušais TV diktors ; g) regulāri sportoju , vēl nepamanīta pasaules sporta zvaigzne ; utt. MANS DZĪVES MOTTO : MILJONS TEV , MILJONS MAN , DESMIT KATRAM SPONSORAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Godmanis: samazinājums par 700 miljoniem nereāls; piedāvās jaunus nodokļus

Dombrovskis: budžeta deficīts jāsamazina par 700 miljoniem latu, pretējā gadījumā - bankrots


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas