Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: PS nolemj piedalīties "Vienotībā"; Kristovskis: kopā esam neuzvarami

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rīdznieks
R
kādas muļķības, uzvarēsim ka nosmirdēs vien
Armands
A
Kristovska saprašana ekonomikā labi parādījās vienā no pērnā gada raidījumiem "Kas notiek Latvijā?" Šī saprašana ir bīstami tuva nullei. Kristovska un Kalnietes vienīgais piedāvājums un vienīgā viņu vērtība ir spēja runāt latviski (un pat to viņi dara samērā viduvēji). Baidos, ka tāds pats ir sausais atlikums no visas partiju apvienības.
LVD
L
Un, ja vēl neviltotu vēlēšanu rezultātus, būtu varbūt arī vērts tanīs piedalīties..
par
p
Vienotība kā demokrātisks bloks ir vislabākais variants uz vēlēšanām kā cīnīties ar prokrieviskajiem pakalpiņiem un valsts izzadzējiem. Balsošu tikai par Vienotību! Malači ka to veido!!!
Armīns
A
Es arī nebalsošu. Atradušies glābēji tik vien kā savas pakaļas glābj, tas viss.
mamuts>I.Gaaudums
m
Jā , patīk man lielas partijas, lielām partijām liela teikšana un arī apetīte liela.
nils
n
lieliski. Vismaz vienkāršojas izvēle par ko nebalsot. Tur kur Kristovkis, tiem manu balsi neredzēt kā kristovskim nespīd nākt pie prāta. Vairķa varētu apvienoties visi tie nīkuļi, tad būtu vieglāk vēlētājiem.
Ivars Graudums
I
Ir labi, ja partijas apvienojaas. Daudz labaak, nekaa dibinaat visaadas jaunas partijas. Labaak ir, ja Latvijaa ir 4 lielas partijas, nekaa 20 siikas partijas! Un kaadeelj vienam otru taa lamaat? Atceros, ka Biibelee ir rakstiits: Kas pats ir bez vainas, tas lai met pirmo akmeni!
fiksais
f
NEVIENS no tiem, kas kaut reizi ir bijis Saeimā nedrīkst tikt vēlreiz ievēlēts. Šamēji vispār nonsens - izbijis lielkalibra papīra kontabandists vēdis tautai smadzenes... pa skuju taku jūs vienotus vajadzētu izvadīt!!! Tukšu salmu kūlēji, cik nožēlojami skatīties, kā cilvēki gatavi pārtikt tikai no drupačām kas paliek pie bāgāto galda, lai tik pašiem nekas nebūtu jādara! Labi ka visi šie kangari sapulcējušies zem viena karoga, tautai vismaz uzreiz ir skaidrs, kas šie par putniem!!!
t
t
un vēl čaklais ...bēeee
t
t
nekad nebalsošu par miljonāru štokiju un ēlerti un ašerādenu, kluso līdēju šadurski, histēriskajām solvitu un sandru un murmuli ģirtu nekad
vienotībai!
v
Vienotība būs, tai jābūt Latvijas interesēs. Rējēji var riet, smējēji var smiet, bet vienmēr būs cilvēki, kas domās par Latviju. PS uzsāka šo procesu un tas turpināsies!
K-K
K
... Nu, ja jau Jums beidzot atausa parlieciba' ... ka ar valsti nevar speleties ka ar lupatu lelli ...' , tad jau ar sadu greku nozelosanu gan esat tikusi soli uz prieksu ... bet tas ir tikai mazs solis !!!!! ... Jasteidzas ar valsts attistibas koncepcijas izstradi, lai katrs veletajs apzinatu Jusu programmu... un salidzinatu ar savam velmem ... ... Jaiesaista 'Vienotiba' visas latviskas partijas ... ar norunu pec valdibas sastadisanas panakt istu politisko partiju izveidi, Satversmes vajadzigas izmainas, velesanas programmas mainu, un latviesu kulturas nostiprinasanas programmu - valodas likuma ievesanu skolas , repatriciju, deokupaciju, utt ... Lai Jums veicas - mana balss bus Vienotibai ...tad ...
Čiko
Č
Nu ko lai saka,taisnība,nevar nepiekrist.
Dita-žurku aizstāvjiem
D
Tas žurku aizstāvjiem!Tātad Aboltiņa ir izņēmums,nav ne gudra,ne inteliģenta,bet īpaši melīga žurka.Un gādīga Aboltiņa ir ļoti,ļoti-īpaši pret sevi un sev līdzīgiem.Tas bija īpaši labi redzams pensiju sakarā.Par noņemšanu parakstījās,bet kad bija jāatdod,tad brēca,ka pensionāri izputinās Latviju.Un beigu galā atvainojās pensionāriem par noņemtajam pensijam.Uz kuru pusi vējš papūš,uz to pusi arī lokās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas