Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Rozentāle: morālā atbildība paša Mozga ziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Nu nevar taču cilvēku atlaist no darba un neiedot ordeni tikai tāpēc, ka viņa vadītā iestāde apzagusi bērnus.....(pareizāk sakot, valsti). Visi VALSTS ZAGĻI ir saņēmuši ordeņus, personīgos ieročus,- nerunājot nemaz par konvertiem (aploksnēm)......
filozofs
f
ja tas ir kurjers ar 700 000 tad viņam buus gruutaak iestaastiit ka taa nauda paņemta ( aizņeemies no švaaģera) lai noprktu godiigi kaadu iipašumu , Emsim ( ari kurjera pasts stipendiaatiem) izdevaas iepuust miglu par kautkaada traktora pirkšanu , summa neniedzas paari pusmiljonam ... diez Emsis brauc tagad ar traķi ???
Jukums
J
Cik tālu var sniegties tā morālā atbildība? Vai tā ir bezizmēra?
Nu jā
N
Ka tik kādam izgāst savu žulti un otru bez tiesas notiesāt. Es cienu Dz. Mozgi un turpināšu to darīt, neskatoties uz visiem "svecītes turētājiem", kas bijuši klāt un visu zina labāk. Vai Dombrovskim vispirms nebūtu jāskatās savā un savas partijas virzienā: kad vienā naktī tautu padarīja nabagu, kad viņa valdībā ir ministrs, kurš par strādāšanu tautas labā pieprasīja miljonu - kur vēl amorālāku partiju un cilvēkus (kas tāds nevienā sevi cienošā valstī nebūtu iespējams)! Būtu tad kaut uz zemākiem procentiem aizdevis tautai viņam saziedoto miljonu.
LATS
L
Pensonārs,sēdejis mājas un puķītes laistījis un veceni čubinājis.
Mantrausis
M
Noklausoties KNL un Panu Kleksi, kā arī izlasot vienu otru komentāru, jautājumu ir daudz vairāk nekā atbilžu. Piemēram, vai nauda, kas atrasta pie BKUS Valdes pārstāvja vai direktora 100% ir nosperta slimnīcā? Vai arī tā ir nauda, kuru minētā persona plānoja nodot kā kurjers? Skatoties ministrijas pārstāvju izlocīšanos un neko nepateikšanu, domāju, ka problēma ir daudz dziļāka un nopietnāka. Bez visa trača mani interesē tas, kāpēc šāda informācija ar tādu blīkšķi izšāvās presē? Vai atkal ķīvējas partijas? TAS, ka Tautas partijas pirksts te ir redzams, visiem būtu skaidrs, bet vai šīs partijas daudzus gadus diriģētā ministrija vispār ir spējīga kaut ko saprast? Rozentāle ir šivermane un melša, Ploriņš - murgains ļurinātājs... Valsts ir pārbāzta ar normatīviem un nekam nevajadzīgām lietām, bet nez vai kaut kas tāds ir lietderīgs un kaut ko sakārtojošs...
jautājums
j
Nū...Lai Dombrovskis atlaiž Rozentāli ! Uz priekšu ! Tikai tad jau laikam valdība krīt ? Vai tomēr neatlaidīs ? Jo ļipa trīc ?
zonebalance
z
Ja padotais nepilda priekšnieka rīkojumu, tad viņu priekšnieks atlaiž. Ja B.Rozentāle nepilda sava priekšnieka uzdevumu, tad būtu jārīkojas līdzīgi.
stulbums
s
Atradām 700 000 un nolēmām, ka tie ir nozagti bērnu slimnīcā tāpēc vien, ka šie daži kretīni ir saistīti ar šo slimnīcu? Ģeniāli! Uz priekšu! Linčojam visus ko var ieraudzīt ne tikai slimnīcas teritorijā, bet arī tos kuri uzdrošinās vazāties pa Vienības gatvi!
jautājums
j
Kāpēc ietekmēt KNAB ? Dailes teātra Līnim KNAB oficiāli noteica aizliegumu strādāt un laikam pat tuvoties teātrim. Nu Rozentāle tad ari prasa kompetentajām institūcijām ,ko darīt ? Kā teiksiet tā būs.
jautājums
j
Nū...Atšķirība ir pamatprofesijā. Mozgis ir ārsts-labs bērnu ārsts un tad slimnīcas vadītājs un viņa pamatpienākums ir tomēr nodrošināt , lai slimnīca pēc iespējas kvalitatīvi ārstētu mazuļus. Ja slimnīcas mediķu apzinātu darbību, bezdarbības vai attieksmes dēļ 'būtu bijusi apdraudēta kāda mazuļa veselība vai dzīvība, tad gan Mozgim, manā ieskatā, būtu jāatkāpjās.Piemēram injekcijas būtu izdarītas ar nesterilām šļircēm vai tamlīdzīgi... Loskutovs ir jurists ar specializāciju korupcijas lietās un bija vadītājs iestādē, kuras pamatfunkcija ir noziegumu atklāšana, izmeklēšana un pierādījumu savākšana tiesai, bet kurā pašā tika nozagti lietiskie pierādijumi-nauda. Kas jau vispār bija smieklīgi....Nu kā var apkarot noziedzību valstī, ja paša kantorī zog uz nebēdu? Bet nu lai KNAB veic izmeklēšanu , savāc pierādījumus par katras konkrētās personas vainu un iet uz tiesu. Jo tiesiskā valstī , un es ceru, ka Latvija tāda vēl ir, katram pilsonim ir tiesības uz taisnīgu un neatkarīgu tiesu. Arī bērnu ārstam Mozgim...
edgars
e
Šai ministrei un viņas zagļu partijai nav ne goda, ne kauna! Protams, ka līdz brīdim, kamēr nav spēkā stājies tiesas spriedums, tā ir tikai informācija! Nekad tāda prakse arī nav bijusi, kad kāda ministre tā cenšas ietekmēt KNAB
He,he
H
lno 15:53 . Kam lielāka izpratne par morālo atbildību Čaka ielas prostitūtai vai ministrei? ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------------ Neesi nemaz audzis, Ino! Kāds biji slims paranoiķis, tāds palicis! Kauns nav būt prastam?
kur
k
Pieņemu,ka Mozga kungs to nojauta,bet darīt tur kautko bez briesmām dzīvībai ir nereāli!Var vienkārši nošaut-liela nauda!
lno
l
Kam lielāka izpratne par morālo atbildību Čaka ielas prostitūtai vai ministrei?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas