Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Sētniekiem darbs bez pārtraukuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
osis
o
sanemam 940 eiro uz rokas un staiga ka bomzi.kadreiz formas mazga?
osis
o
Rīgas domes priekšsēdetājs Nils Ušakovs taisās no darba atbrīvot uzņēmuma "Rīgas namu pārvaldnieks" iecirkņa 'Centrs' vaditāju.Beidzot atrasts vainīgais,kurš samazināju algu uz pusi,slodzi palielināja dubultigi.Vainīgais atrasts,tagad jāved tik pie atbildības,virs viņa vairs neviena nav.Smaržo ,ka centrs vad.savārijis visus šos mēslus.Un Nils Ušakovs tagad būs tas labais.Ja atbrīvo no darba ,tad vainīgi arī tie kas sēž virs viņa.Kur Rīgas dome bija gadu atpakaļ? Te jau smaržo pēc raganu medībām.
darbs
d
Tam pilnigi piekrītu.Pats stādāju tādā jomā.Tagad pēc algas krituma R''īga var augt sūdos ,sevišķi ziemā.Nevajag darīt ,kas to liek.Kā maksā tā strādā.
U
U
A kur problēma večiem paņemt rokā lāpstas un iet pavingrot? Skidrs, ka neviens sētnieks nevar šito sniegu novākt uzreiz.
zibentiņš
z
ha
centrs
c
Ar mūsu mājas sētnieci neesam apmierināti. Atnāk, pavicina lāpstu un projām ir. Sniegs parāda cik kurš sētnieks labs. Vasarā, kad mazāk darba to nejūt, bet ziemā uzreiz var redzēt.
Defilē
D
Es gribu redzēt, kāds tev būtu veselības stāvoklis, ja tu kaut nedēļu 8 stundas dienā staipītu sniegu, jo viņi jau ne tikai ar lāpstām šķūrē, bet arī pārkrauj viņu citviet, un kaļ ledu, ja esi pamanījis! Man savu privātmājas pagalmu jau iztīrot vienā dienā, pēc tam visi sāni nedēļu stīvi, lai gan nebūt neesmu nekāds baltrocis. Sakot "Nezinu nevienu sētnieku, kurš diendienā, tāpat kā mēs, strādātu 8 stundas!", tu liec noprast, ka identificē sevi ar noteiktu sabiedrības slāni - tu droši vien atsēdi tās stundas kantorī pie kafijas tases, un tev ne prātā neienāk, ko nozīmē 8 stundas dienā strādāt ar lāpstu. Nerezumē, bet drīzāk pagooglē, varbūt labāks rezumē sanāks!
LL
L
Visu cienu so cilveeku priekshaa,tas ir fiziski loti gruuts darbs.
Kapitālists
K
Vasarā sētnieka alga esot 40,- ls. uz papīra.
Rezumē
R
Ziemas sezonā sētniekiem jāceļas piecos no rīta, lai paspētu notīrīt sniegu no ietvēm un pagalmos. Atpūtai laika gandrīz neesot. Sētnieki strādā visu dienu bez pārtraukuma vai arī ielās dodas ik pāris stundas. Pastiprinātās snigšanas laikā ielas jātīra līdz pat 12 stundām dienā. ---------------------------------------- Vismaz ZIEMĀ sētniekiem izdodas nostrādā vismaz 8 darba stundas, bet toties VASARĀ loderē... Pāris dienas pastrādā vairāk par 2 stundām un ir jau brēka! Darba diena arī SĒTNIEKIEM ir 8 stundas. Nezinu nevienu sētnieku, kurš diendienā, tāpat kā mēs, strādātu 8 stundas! Nezinu. Tāpēc vismaz tagad iznāk strādāt ar pilnu krūti ...
Njā...
N
Es arī nesaprotu, kādēļ pa mazajiem laukumiņiem, ietvēm, u. tml. nebraukā mazi elektrotraktoriņi, tīrīdami sniegu un ledu. Saprotams, ka arī šāda mazā tehnika kādam jāvada - tomēr, tas ir pavisam kas cits, nekā šķūrēt ar rokām. Kur ir Eiropa? Kur ir 20 gadu brīvā kapitālisma attīstība? Kāda jēga bija neatkarībai?
Oskars
O
Kurās kabatās paliek 20gadu NAUDA par kuru bija jāiegādājas sniegu tīrāmā tehnika un kad vainīgie tiks SODĪTI ????? KNAB kur tu esi ?????
Ministry of Truth
M
21. gadsimtā ar rokām... Nav brīnums, ka mums arī pēc 20 gadiem nebūs japāņu vakardienas tehnoloģiskā līmeņa, jo tas viss sākas ar domāšanu, ne tikai ar mehānisku procesu automatizēšanu un robotizāciju. Traktorus jau namu pārvaldēm nepārdod. Tas ir kāds liegums? Nabadzīga valsts var atļauties roku darbu. Un droši vien arī kādu lieki mirušo, jo šis darbs netrenētam cilvēkam ir smags.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas