Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Šlesers kā savu vienīgo konkurentu izceļ Dombrovski; Zīle: PLL līderis pārvērtē iespējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
johaidī
j
I.B.
I
TIKAI LATVIJĀ var redzēt TĀDU KARĀTAVU HUMORU !
kā bija tai
k
" - .. Ko tu kurni?" -..Pats skaties, - purni, KĀDI PURNI!!"
Stiprais
S
Tu esi pilnigs lohs! Atver vienreiz acis!! ja gribi, lai LV nonāk zem krievu karoga un ja gribi dzīvot nabadzībā - lūdzu, balso par savu "Sleseru!! Bandas!
par
p
Premjeru varētu būt Zīle, bet finašu ministrs Dombrovskis.
Darīsim tā!
D
Pirmais, ko darīšu vēlēšanu iecirknī, iemetīšu PLL sarakstu miskastē. Aicinu to darīt arī citus - viņiem nav jāpārvar 5% barjera. Otrais saraksts, ko izsviedīšu būs SC kompānija - Latvijai nav jānokļūst pagātnē. Visiem skaidri redzams - Krievijā nekas nav mainījies. Deržava bija un ir. Ar visu tās bijušo un esošo ideoloģiju. No Gruzijas likteņa mūs pagaidām paglābj tikai NATO. Ja ievēlēsim SC, tad šis aizsegs var zust.
nasca
n
Izcila anekdote: Šlesers saka, ka viņš iestāsies par nacionālajām interesēm. Krievijas nacionālajām, krievu nacionālajām?
atmiņa
a
"vai latviešu tauta atbalsta starptautisko finanšu okupāciju, kurā mēs esam nonākuši?" ........... Nē, neatbalsta un ļoti labi atceras, kuras partijas mūs tajā ieveda- TP un LPP/LC.
Aģitator
A
Šļesers , Šķēle un G.Ulmanis patreizējā situācijā ir absurds un jābūt ļoti dumjam vai valstij labu nevēlošam,lai izšķirtos balsot par šim trim tipāžiem.Tās ir briesmas totālas,ja viņi kauč savāktu tikai 5 procenti.Nekompetence,tumsonība,zaglīgums un jebkādas demokrātijas vai attīstības trūkums.
Par labiem makaroniem!
P
Dīvaini, ka neatvērās zeme, kad viņi gāja pie Brīvības pieminekļa.
Viesulis
V
Diemžēl ir tiesīgi, lai gan no loģikas viedokļa viņi nebūtu jāpielaiž, jo sodu nav samaksājuši. Būtu jāietupina parādu cietumā, kamēr nenomaksā!
standzinieks
s
Kopš pagājušā gada jūnija Rīgā reģistrētais bezdarbs palielinājies par 23,6%, liecina Nodarbinātības valsts aģentūras dati. 2009.gada jūnijā bija reģistrēti 35 942 bezdarbnieki, bet šī gada jūnijā - jau 44 427 cilvēki bez darba. ............ Malacis Šlesers! Solīja 50 tūkstošus un tūlīt jau būs! Kāda starpība- darbavietu vai bezdarbnieku!
čiepa
č
Es ticu, ka šī komanda vadīs nākamo valdību. Jo Šlesers ir pateicis galveno- "vai latviešu tauta atbalsta starptautisko finanšu okupāciju, kurā mēs esam nonākuši? - ja atbalsta, tad Valdim Dombrovskim ir jāturpina darbs". Ja cilvēki priekšroku dos nacionālo interešu aizstāvībai, tad A.Šlesers par tām iestāšoties.
es
e
ka šie cilvēki netiktu vispār Saeimā, jo šie prot tā uztaisīt, ka pat gudrs paliek par muļķi. Cerams, ka tauta būs tik gudra, tad jau labāk, lai krievi nāk, nevis šie zagļi, kuri apzog paši savējos. Dievs, svētī Latviju, lai arī kas nāktu pei varas. Piedod mūsu tautas bezdievību.
ASV prezidents
A
Dievs dod lai tas nenotiktu. Latvija atkritis atpakal vel par 30 gadiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KOMENTĀRS

Arnis Kaktiņš, SKDS:

"Ņemot vērā to, ka lielās partijas ir pasludinājušas premjeru sacensību, PLL ir izdarījusi labu izvēli, jo A.Šleseram ir lielākā pieredze šāda formāta vēlēšanās. Iepriekšējās pašvaldības vēlēšanās līdzīgs formāts jau ir bijis ar pašreizējo Rīgas mēru. Viņš pārzina šo lauku. Arī partijas iepriekšējās darbības attiecībā uz premjera nosaukšanu apliecina pārdomātus kampaņas elementus. Protams, iespējams, ka PLL pastāv reglamentēta lēmumu pieņemšanas forma un pat gadījumā, ja iepriekš jau bija zināms premjera kandidāts, to nedrīkstēja izpaust, pirms šis lēmums netika pieņemts atbilstoši noteiktai procedūrai."

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas