Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Šlesers reklāmas plakātā apstiprina, ka zina, kā pelnīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ululiņš
u
Kurā astoņkāja tausteklī tu tupi un cik tev maksā par to?
kibele
k
Ja šitas tiks pie šprices, tad gan, mums, mīlīši būs vāks. Goda vārds, nevēlu nevienam ļaunu, ( esmu mediķis pēc izglītības), bet šitam fruktam gribētos novēlēt kārtīgu cūku gripu (bez letālām sekām).
ansis
a
lielummanija ir Sleseram par ko liecina ari foto, lai padzivo ka parastais un nevajadzes dakteris, pats no sevis paries.
Gurķis
G
Man prieks, ka Šlesers māk pelnīt. Bet kāpēc viņš savai pēļņai izmanto valsts naudu? Vai te nav darbs prokuroram?
Parastais
P
Ceru, ka kādā no priekšvēlēšanu diskusijām tiešajā ēterā kāds būs sagatavojis slazdus neizglītotajam buldozeram, pajautājot tādu vienkāršu jautājumu, cik % no visas Rīgas uzņēmumu apgrozījuma veido Centrāltirgus un cik % no domes budžeta viņš taisās investēt šajā saimnieciskajā struktūrā.
Dita
D
Ne tik sen atpakaļ uz tās pašas sienas jau rēgojās viens,kurš''atnāca lai strādātu"!Sastrādāja kārtējos mēslus(ne sev)un mierīgi tēlo ierindas biedru,kurš dzīvojas "Mākoņos".Tagad nāk nākošais "strādnieks".
gm
g
Krievija paardziivoja Kashpirovski, Latvija paardziivos arii Shleseru un Stendzinieku.
Batons
B
Viens cilvēks nevar būtt speciālists visos jautājumos, arī Šlesers nav nekāds pārcilvēks. Tāpēc, jau ir domāti speciālisti savā nozarē, kas palidz kādos sarežģītos jautājumos. Šlesera spēks jau slēpjas viņa neatkarībā no finanšu mafijas un ambiciozos plānos, kurus viņš neskatoties uz neticību un apsmieklu ir pratis piepildīt. Tas, ka viņš nevis žēlojas, bet rīkojas, jau ar skatu rītdienā. Vaukšķētājiem, bezmugurkauliniekiem un atkarīgajiem, protams, ka tas nepatīk. varu neatdod, varu paņem, tas kurš izrādās apņēmīgāks, gudrāks, neatkarīgāks, veiksmīgāks. Jaunajam Rīgas mēram Šleseram visas minētās īpašības piemīt, un viņa darbošanās, neapšaubāmi nesīs labumu pilsētai un tās iedzīvotājiem.
pantera
p
ja viņš tiešām izpildīs savu solījumu un legalizēs praidu un zāli tad viņš mierīgi var būt par rīgas mēru.
JeePee
J
Rīgas mēram būtu jāveicina uzņēmējdarbība, piemēram, ar birokrātijas mazināšanu un atbilstošu nodokļu politiku. To Šlesera izglītības un inteliģences līmenis gluži vienkārši neļauj. Toties Šlesers lieliski prot pats nodarboties ar uzņēmējdarbību. Balsojiet par Šleseru un viņš Rīgu patiešām sakārtos! Sakārtos tā, ka Rīga kļūs par VIŅA biznesu! Ļāvāt viņam nolaist pa burbuli Latviju un tagad ļausiet nolaist pa burbuli arī Rīgu?
Batons
B
Atkal jau neveiksminieki kliedz ieraugot Šlesera mēķi. Starp citu, lielisks sauklis. ņaudēt un vaidēt letiņiem ļoti patīk, kāpēc jāmācās pelnīt, ja var tikai kādu aplikt, izgāzt savu žulti un neko nedarīt. Šlesers sakārtos Rīgu un ar savu darbīgumu piespiedīs arī kurnētājus trādāt.
To jau
T
zina visi kā šlesers visu laiku pelnīja.Atradis noslēpumu ,ko taisās atklāt.
Lopā
L
Kaadi ir tad konkreeti priekshlikumi??? Vai ta shis nebija visaa shajaa valdiibaa, kas visu salaida deelii??? Kaa vinsh var buut par darbu, ja darbi tika izniicinaati VINJA valdiishanas laikaa???
fiksais
f
Jo vairāk šis mērglis rēgojas publikā, jo straujāk krītas viņa un viņa šaikas reitings. Man prieks, ka viņam ir stulba reklāmas kompānija - šitā šlaka paliks aiz borta!
v g
v
sovakar pilnigi slikta dusa sametaas, kaa sitas tipins LNT kanaalaa sleeptaa reklamas sizetaa staigaja kaa pavs pa centraltirgu un visiem solija visu. nozelojami. nozelojama LNT, kas to raidiija, kaa it kaa parastu sizetinu, tipa , re kaa kaads arii deputatins te staigaa. vemt gribas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas