Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Šlesers: "Skonto būves" un TAV vīzija vislabāk sakrīt ar valsts skatījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rikardo!
r
tas gan tur miegaini žāvājās
valdis
v
Shlesers par daudz sevi asociee ar valsti,atradies valsts viirs,ja vinjam noasfalteet celju 30 km garumaa maksaa 200 miljonu ,man liekas ar vinju viss ir skaidrs,Dievs zina ,cik miljonu latu jau iedziiti asfaltaa,bet celju kaa nav taa nav,
ezu
e
Man vienalga kas uzvares, galvenais ka nopietni projekti tiek realizeti! Patiesam valstij sads projekts naks par labu, jo ta ir nakotne, kuru nevares nozagt! Starp citu, Eifela torni ari sakuma neviens necieta utt
Aivars
A
Tas vislabāk sakrīt ar Šlesera personīgo skatījumu. Valsts skatījumu nenosaka Šlesers. bet valsts. Nav dzirdēts, ka kāda nopietna kompetenta valsts struktūra būtu izvērtējusi šo pasākumu, nemaz nerunājot par publiskas apspriešanas organizēšanu. Valsts šajā pasākumā var tikai zaudēt lidostu un visus ieguldītos līdzekļus, jo Šlesers pārāk bieži sevi ir identificējis ar valsti un savas personīgās intereses ar valsts interesēm.
Gudrite
G
Nu tā!!! Beidzot arī lidosta ir pārdota:))) Nezinu cik naudiņas ieripos koolīcijas atbalstošo uzņēmēju un pašu politiķu kabatās, bet skaidrs, ka 30 gadus Rīgas lidostā būs cits saimnieks - ne Latvijas valsts:))) Ko lai saka, visi stratēģiskie valsts objekti ir izsaimniekoti, var doties iekarot Rīgas vēlētāju sirdis, lai izsaimniekotu Rīgas stratēģiskos objektus:))))) Uz priekšu banānu republikā - balsojam par LPP/LC, TP, un drīz varēsim droši meklēt darbu pie lidostas turkiem, pie šokolādes islandiešiem, pie banku zviedriem, bet pareizāk, laikam, ir gaidīt jaunu sludinājumu par labāko darbu pasaulē uz neapdzīvotas salas Austrālijā, kurā neviens par Latviju nav dzirdējis un....paldies dievam, nedzirdēs:))))
dumais atslēdznieks
d
šleser kurp tavs rumpis lidos,paķer līdzi Barotu.Tas tik pārītis...Ha-ha-ha.
AFERU
A
Šito aferu nevar beidzamā dienā, beidzamā sedē pieņemt un bez atbildibas aiziet no amata, Šlesers.
Kārlis
K
Nešaubījos,ka vislabāk saskan. Skonto un tikai!
Paltraku Vilis
P
Lai tas pirdaks, kuram agrāk bija uzvārds Ļeščinskis, paskaidro kur viņš raus 20-30 miļjonus pasažieru? No kuram valstīm būs tie 30mln? Cik viņš ieplānoja nozagt ? Iznāk , ka mums nav savu arhitektu un būvnieku, ja konkursā uzvarēja turki. Kaut tas Šlesers redzētu mani ar vienu aci, bet es viņu uz vienas kājas!
Reverse
R
Krīzes laikā pie ziņas par investīcijām sabalsots mīnus 43, un pilns ar gānīšanos. Forši. Pusmiljards ienāk Latvijā, bet latviešiem, protams, pofig nauda un darbs, dod tikai Šleseru nolamāt.
juris
j
Rāvi par Rīgas vicemēru!
naba
n
Pēc abu, veiksmīgam būvniecību projektu afērām,...saskaņots pāris,tautai, būtu abi.... jāsaprecina !?!būtu,saskaņots, nekaunīgu afēru darbos.rūdīts,valsts izzadzēju...pāris !!!!!
šlesers
š
Valsts esmu es, es esmu valsts. Un tam neticošie visi ir berķa pakalpiņi.
Dr.xy
D
Turcija buvniecibas bizness ir pilnigi mafijas rokas.Ekas tiek celtas nekvalitivas,daudzas pec isa laika sabruk.Par to ir daudzkart zinots ari Euro News.Tatad Rigas lidostas buvi veiks krievu un turku mafija.Cik procentus no buvniecibas izmaksu summas sanema atsledzinieks? Ja kaut kada iemesla pec sis pasakums izjuks, tad atsledziniekam noraus galvu.
labvēlis
l
Es tak teicu, ka "puisīšiem" Šlesers patīk...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas