Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Šleseru vienbalsīgi ievēl partijas vadībā; gatavs pārņemt varu valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Dilemma.....Jābalso par mani !!!
Populists
P
Svētais katoļu KARDINĀLS Latvijā ir kļuvis banāls. Vella kalpu ŠLESERU Redzēt grib par premjeru... Neticami, tomēr fakts, Pār senču zemi atnākusi nakts. Ir zuduši valdībā tikumi Un ačgārni Saeimā likumi...
paldies!
p
Cerams ka prezidentam pietiks prāta nelaist Šleseru premjera amatā, jo tas būtu ceļš uz Latvijas iznīcināšanu.
hee
h
Ak shausmas...kas par purniem....-Latvijas elite
pamela
p
Tautieši,IZLASIET Lesčinska interviju internetā "Exo Moskvi"viņam esot Maskavas metro ekskursijā,pēc Staļina citātu studēšanas. Ielūkojaties ? Skatā no malas"vakar - 16.11.09.Žurnālistikas farizejs Metuzāls - kritizēja valdību,kurai nav nu nekādu solījumu,bet slavēja divpirkstu pieres īpašnieku no RD tandēma ,par tā Šarikova sasolītajiem 50000 darba vietām.Metuzāl,kā var nesolīt! Petrenko tikpat varens -- kr5ievi ņem KF pilsonību,JO neesot kas viņus vilina Latvijas pilsonībā un KF neprasa eksāmenus kārtot.Tie nu ir DRAUSMĪGI meli,JO Petrenko kaut painteresējies vai var dabūt KF pilsonību vai pat darba atļauju NEZINOT krievu val.] KAS NOTIEK VALSTĪ,ka PAT LESČINSKIS var velns zina ko muldēt Maskavas mēdijos,ka var vienpersoniski kārtejo reizi savākt MILJONUS/kareivi par 4-ām patronām - 10,g.!/ NEIEVĒROT VALSTS likumus - spļauj virsū konkursiem PAR 6 MILJONIEM ,sasola vai 1/2 Rīgu par zapcūdeni atdot Kremlim,Četras maitu lijas /Šķēle,Lesčinskis,Urbanovičs,Lembis/ gadu pirms vēlēšanām sāk knābāt pašu nomērdēto Latvijas miesu.Vai tad neesot Latvijas budžeta naudas turētāji,šie "labvēļi"nevarētu ko darīt KOPĀ LATVIJAS LABĀ,nesēžot tronī? Ja neatradīsies NEVIENS psihiatrs,kurš uzstādīs diagnozi Lesčinskim,kurš pats sēdēja kopā ar Godmani ,nobraucot ezīti,jo Šķēle ar lukturi kliedēja miglu un Urbanovičs atradās rezerves tankā,tad būs vien man jāiejūtas Fanijas tēlā,jo pieļaut vēl vienu Hitlerstaļinu nedrīkst!!
Dilemma1
D
Vieni saka: krīze tāds nieks vien ir! Jābūt stipriem, nepadoties,jeb kā klasika-ja kādam pietrūkst maizes,lai ēd kūkas! Otriem svarīgākais: uz ko ekonomēt, no kā atteikties-no siltuma, zālēm vai ēdiena sev un bērniem. Rezultātā katra indivīda personīgie un arī visu kopējei ideāli bezcerīgi zaudē naudai kā vienīgajam ideālam. Dilemma 2 Par ko balsot? Skaidrs,ka ne jau par līdzšinējiem pozīcijas politiķiem. Kas paliek? Šlesers-daudzi šeit rakstošie, arī media komentētāji saka NĒ, Šķēle- tas pats, Lembergs-tas pats, Ušakovs-viņam pārmet tautību, Ultra kreisie un labējie-brrrrrrrr. Par ko balsot?!
KLM
K
vai ta ar lielummāniju slimais ezītis jau sabraukts ? Vai kur labi......
ieva
i
Labāk sabraukts ezītis nekā ar lielummāniju sirgstošais..
g8
g
PSRS tika maksligi sagrauta tapec ka runa ka visa kompartijas verhuska bija ta sazagusies ka ja naktu pie varas kads stingras linijas piekritejs tad viniem visiem butu navessods, jo atceresimies ka PSRS par 25 000 rublu nozagsanu bija sads soda mers. Tagad tie kas pie varas Latvija bija visus sos gadus un kluva pasakaini bagati bet Latvija nonaca pie ubaga tarbas jut ka varetu nakt atmaksas stunda, un tapec kas bija pie varas tagad rinko ap Maskavu lai butu kur aizbegt..
daugavas vanags
d
Maskavas draugi nak! Slesers Kalvitis Lembergs Usakovs, ta var izradities ka Sleseram tiesam taisniba par tam 50 000 darbavietam latviesiem.. bet diemzel talajos ziemelos zagejot kokus..
Senais>senai
S
Ir ļoti daudz personas, kas ieguva pilsonību pateicoties vecākiem, mantojumā. Es arī un , Iespējams, ka Jūs tāpat. Tiem, arī man, neviens valodas prasmi nepārbaudija. Varbūt atceraties Zīgeristu, kas kalpo kā lieliska ilustrācija. Šeit es rakstu ar vārdnīcas palīdzību , un labi sanāk :))
Kaspars Gasūns
K
Par 2. bildi - pat tur viņi ir kopā!!! Šitādu diumvirāta formu pasaule vēl nebija piedzīvojusi! :D
Kaspars Gasūns
K
Jāpiekrīt tiem, kas jau saskatījuši līdzību ar nemirstīgo Iļfa un Petrova darbu... dīvainākais ir tas, ka Šlesers to kopē viens pret viens pat nelasījis! P.S. Neticu, ne par ko neticu, ka viņš varētu būt lasījis tik salīdzinoši biezu grāmatu.
daunitis
d
Mani joprojām mulsina jautājums, kāpēc it kā izglītoti un it kā gudri cilvēki piedalās šajos kumēdiņos. Laikam kaut kāds spēcīgs kompromāts satur viņu olas skrūvspīlēs. Vai tiešām latviešu tauta ir tik izvirtusi, ka onanēšana parkā uz soliņa, kas iemūžināta video, vai kaut kas tāds, spēj it kā normālus cilvēkus pārvērst par lopiņiem?
Nostradamus
N
Nav grūti iedomāties, kādi jampampiņi un āsti ir tie, kas sev par līderu izvēlējušies demagogu bez aukstākās izglītības...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas