Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Tiesā jaunekli par nacionālā naida kurināšanu internetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zz
z
zzz
Rauls_Velns
R
Ir labas iemaņas.
arturs
a
un tu buusi tas kaartiigais latvieshu puika?
Rauls_Velns
R
ieskatieties tanī mūlī un ja nav slikums, uzšaujiet pa ausi, kad satiekat. Jau no bērnības atceros, ka slāviem raksturīga īpašība ir būt vareniem un stipriem lielā skaitliskā pārsvarā, vai pret fiziski vājākām personām, bet kad pretī gadās kārtīgs latviešu puika, tad ir jāpinkšķ un jālūdzas.
IncParaac
I
Rimš! Apgraizies! Paraudi surfonkam padusē.
O
O
Viens normals cilveks kurs pateica patiesibu par DDD un GARDU un jau piespriests nosacits sods. Jus padomajiet pasi DDD kuri patiesam kurina starpetnisku naidu tagad vel pieprasa kompensaciju.
Šampēteris
Š
Artūriņš drīz varēs pasūdzēties Zurofam ...
dusma
d
Tas Rimša taču smird! Un tādam, kurš latviešus nosauc par zemāko nāciju pasaulē un pediņu un mauku nāciju, tiek piespriests nosacīts sods? Vai tad spriedums jau gatavs?
to apsūdzība
t
ja tā taisnība -tad mērglis kas mērglis.spriedums -izsūtīšana 10 dienu laikā
apsūdzība
a
Neviens nepaskaidro, par ko tad īsti Rimšu tiesā. Lūk, tikai daži viņa komentāri, kas veltīti latviešu nācijai un figurē apsūdzībā (citāti ar visu oriģinālo Rimšas izvēlēto rakstības stilu): Es tev seju izaardiitu ! Latvieshu cuukas ! Juus invaliidi ja krivija jums uzbruks nebuus pat "PUK" Latvija un juusu izdzimtenji latvieshi esat nepateiciiigi ,skaudiigi ,patmiiliigi kropli ! pedinjju un mauku naacija! Suukajoshaa nacija ! Ceru ka juus visus izkers un atspaardiis Pedinju bars ! Juus taksh esat pati zemaakaa naacija pasaulee ! Es atradiishu juusu vecaaku kapavietas un izaardiishu un vinju pieminekljus jums pie durviim iebetoneeshu ! Man liekas visi saprata ka tas invaliidu bars ir latvieshi!!!!!
Lisica
L
Sim krievu okupantu pabirai ir janonem Latvijas pilsoniba un vins ir jaiemet cietuma uz 15. gadiem, lai cietumnieki ar so zaki spelejas, ka ne ka jauna miesa. Ka var prokurors ar apsudzeto vienotie par soda meru?
Modris
M
Izsaku''līdzjūtību''tādiem dzeris-who-,bet nav saskatāms noziegums viedokļa izteikšanā, kam ar ko jānodarbojas(ATJĒDZATIES)!
morgenstern
m
9. maijs ir reliģisks rituāls ------------------------------ Žetons! Latviešiem būtu noderīgi to zināt.
dzeris - who cares
d
Jā, piekrītu, īstenībā jau tā ziedu nolikšana bija visīstākā provokācija. Par to, ka attīstītā demokrātia no neattīstītās atšķiras ar jebkuras mazākumgrupas tiesību un izteiksmes brīvības aizsardzību arī piekrītu, bet, uz Gardu, pēc manām domām, tas neattiecas, jo atklātai naida kurināšanai un provokatīvai darbībai un tiesībām uz savu viedokli nav nekas kopējs.
eses
e
Paskatieties to tanti fonā pirmajā bildē :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas